Kies data

Las Vegas Uitkijkpunten

Las Vegas Uitkijkpunten: Onze meest aanbevolen

Las Vegas: Grand Canyon West & Hoover Dam-tour met maaltijden

1. Las Vegas: Grand Canyon West & Hoover Dam-tour met maaltijden

Begin aan een dag vol avontuur en plezier met deze VIP-tour langs de West Rim van de Grand Canyon - de thuisbasis van de beroemde Skywalk. Vertrek 's ochtends vanuit Las Vegas met een luxe bus met airconditioning (met een badkamer aan boord), bij deze tour inbegrepen is een warm ontbijt in een lokaal restaurant net buiten Vegas. (Vegetarische opties zijn beschikbaar). Deze tour omvat een fotostop bij de Hoover Dam, waar je ongelooflijke panoramische foto's van de dam kunt maken. Houd uw camera gereed voor de talrijke fotostops tijdens de rit door het beroemde Joshua Tree Forest en breng uw tijd door in het deskundige gezelschap van volledig opgeleide professionele gidsen Eenmaal bij de kloof ontvang je VIP-bustoegang - je hoeft niet over te stappen op een shuttlebus om je rond de uitzichtpunten te brengen zoals andere tours - deze tour gebruikt dezelfde bus die je ophaalt bij het hotel om je rond te leiden in de Canyon , wat betekent dat u meer tijd heeft om van het geweldige uitzicht te genieten en minder tijd in de rij hoeft te staan. Je ontvangt ook een schilderachtige BBQ-lunch in de Canyon bij Guano Point, waar je kunt genieten van je maaltijd, omringd door de ongelooflijke schoonheid van de kloof. (Vegetarische opties zijn ook beschikbaar) Het is ook mogelijk om jezelf te trakteren op een tocht op de wereldberoemde glazen Skywalk gebouwd over de rand van de canyon, als je deze optie selecteert bij het boeken.

Las Vegas: Grand Canyon West Rim Tour, lunch, Skywalk-optie

2. Las Vegas: Grand Canyon West Rim Tour, lunch, Skywalk-optie

Ervaar de Grand Canyon West Rim tijdens een eendaagse tour van 4 uur in het Hualapai-reservaat. Verlaat Las Vegas en rijd met een bus door de Mojave-woestijn. Maak een korte stop bij Arizona Joshua Tree Forest voor foto's van deze unieke bomen en passeer de Grand Wash Cliffs op weg naar het Hualapai-reservaat. Breng 4 uur door in Grand Canyon West, waar je Eagle Point, Guano Point en Hualapai Ranch moet bezoeken. Houd je energie op peil met een mueslireep. Je kunt de ervaring upgraden met het architectonische wonder van de Grand Canyon Skywalk. Kies voor de lunch uit verschillende menu-opties in het Sky View Restaurant van Grand Canyon West. Maak een korte fotostop van de Hoover Dam vanaf de brug met uitzicht op een uitkijkpunt op de terugweg naar Las Vegas. Maak een korte stop bij Hemenway Park in Boulder City om eventueel een glimp op te vangen van de lokale dikhoornschapen op de terugreis naar Las Vegas.

Las Vegas Strip: ticket The High Roller bij The LINQ

3. Las Vegas Strip: ticket The High Roller bij The LINQ

Er is geen betere manier om van het uitzicht op Las Vegas te genieten dan vanaf de top van de High Roller. Dit reuzenrad met een hoogte van meer dan 168 meter biedt het perfecte uitkijkpunt om alles te zien wat er op de Strip gebeurt. Overtuig jezelf tijdens een rondrit van 30 minuten in een van High Rollers' 28 gondels met airconditioning. De High Roller verslaat zelfs de London Eye als het grootste reuzenrad ter wereld. Tijdens de rit vertelt een amusante audiotour het verhaal van Las Vegas, dat perfect is afgestemd op de oriëntatiepunten die je op dat moment vanuit het reuzenrad kunt zien. De High Roller bevindt zich in het hart van LINQ in Las Vegas, een levendige boulevard met bars, winkels en restaurants. De perfecte plek om je avond voort te zetten nadat je Las Vegas van bovenaf hebt ervaren. Openingstijden High Roller: maandag - donderdag van 14:00 tot 00:00 uur | Vrijdag - zondag van 12:00 uur tot 00:00 uur 

Vanuit Las Vegas: Death Valley-dagtour

4. Vanuit Las Vegas: Death Valley-dagtour

Geniet van het schilderachtige buitenleven en de ruige uitersten van het westen van de Verenigde Staten met een bezoek aan Death Valley. Proef lokale lekkernijen en bekijk Dante's View, Badwater Basin en de Mesquite Flat Sand Dunes. Begin je avontuur met een pick-up bij je hotel in Las Vegas en ga de woestijn in. Afhankelijk van je mede-avonturiers, kun je mogelijk een aanpasbaar reisschema aanvragen. Onder het rijden stop je om de beroemde spooksteden van het Wilde Westen te verkennen, waaronder Rhyoliet, dat in 1904 tot bloei kwam toen er goud werd gevonden. Breng een bezoek aan het Goldwell Open Air Museum met zijn lokale eigenaardigheden. Ga vervolgens Death Valley binnen, met een stop bij Hell's Gate. Ga naar de Mesquite Flat Sand Dunes. Trek door het zand waar ooit Star Wars-personages liepen en vertrek vervolgens naar het Furnace Creek Visitor Center, waar de hoogste temperatuur ooit werd gemeten. Stel vragen aan de parkwachters of koop een souvenir. Bezoek ten slotte Badwater Basin, met de laagste hoogte in Noord-Amerika (282 voet onder zeeniveau) en vervolgens Zabriskie Point. Maak een selfie in het 240 kilometer lange park, een werveling van kleuren op de achtergrond.

Las Vegas: helikoptertour Grand Canyon Skywalk Express

5. Las Vegas: helikoptertour Grand Canyon Skywalk Express

Vertrek vanaf de beroemde Las Vegas Strip met een directe helikoptervlucht naar de Grand Canyon Skywalk. Tijdens je vlucht krijg je een vogelvluchtperspectief over de Grand Canyon, Lake Las Vegas, Lake Mead, de Hoover Dam en de Las Vegas Strip. Na de landing krijg je een echt technisch hoogstandje te zien: de Grand Canyon Skywalk. De Skywalk hangt meer dan 1.200 meter boven de Colorado River, steekt meer dan 21 meter uit over de rand van de West Rim en heeft een glazen vloer waar je overheen kunt lopen. Dit avontuur is inclusief voorrangstoegang tot de Skywalk, vipvervoer en een foto van de Skywalk als souvenir. Je krijgt ongeveer 45 minuten de tijd om bij Grand Canyon West rond te lopen, voordat je weer naar Las Vegas terugvliegt

Van Las Vegas: Death Valley-groepstour van een hele dag

6. Van Las Vegas: Death Valley-groepstour van een hele dag

Begin uw dag vroeg als u van uw hotel in Las Vegas naar de Mesquite Flat Sand Dunes reist. Wandel door de duinen en maak mooie foto's. Ga richting de Badwater Basin Salt Flats, die bekend staat als het laagste punt van Noord-Amerika. Ga verder naar Artist's Drive voor een schilderachtige rit van 9 mijl door ongelooflijke canyons en kleurrijke bergen die ongeveer 40 minuten duurt met een stop bij Artist's Palette, waar je kunt wandelen om de verbazingwekkende kleuren veroorzaakt door vulkanische mineralen van dichtbij te bekijken. Reis naar Zabriskie Point om gedurende ongeveer 20 minuten weidse marsachtige landschappen te bekijken. Bezoek ten slotte Dante's View, aan de rand van de Black Mountains om uitzicht te krijgen op de zuidelijke helft van het nationale park.

Las Vegas: Grand Canyon-tour en helikopterlandingservaring

7. Las Vegas: Grand Canyon-tour en helikopterlandingservaring

Deze 10,5 uur durende reis naar Grand Canyon West in het Hualapai-reservaat zal zeker een onvergetelijke ervaring zijn. Grand Canyon West is een prachtige locatie, waar je ongeveer 4 uur hebt om het reservaat te verkennen en te genieten van de natuurlijke ongerepte schoonheid van de locaties langs de rand. Deze historische en visuele ervaring boordevol actie biedt bijna 4 uur aan activiteiten in de Canyon. Tijdens het grondtourgedeelte kun je stoppen bij de prachtige Hoover Dam, het 900 jaar oude Joshua Tree Forest, Eagle Point (de thuisbasis van de wereldberoemde Skywalk) en Guano Point (met een prachtig uitzicht op de oostelijke en noordelijke canyon) . Je zult ook genieten van een romantische lunch aan de rand van de kloof en de mogelijkheid hebben om de wereldberoemde Skywalk te lopen (optioneel, tegen een extra vergoeding). Bekijk het Indiaanse dorp en authentieke handgemaakte Indiase sieraden en ambachten. Vlieg in een Eurocopter EC130-jethelikopter van wereldklasse op de langste vlucht die beschikbaar is in de Grand Canyon. Je landt op de bodem met nog eens 20 minuten om te verkennen en foto's te maken. Beter of spannender dan dit wordt het niet!

Van Las Vegas: Antelope Canyon & Horseshoe Bend Tour

8. Van Las Vegas: Antelope Canyon & Horseshoe Bend Tour

Verlaat het bruisende Las Vegas en ga op een mooie rit naar het Navajo-gebied met een busje. Verken dit opvallende landschap met de hulp van een lokale Navajo-gids en leer over de rijke en lange geschiedenis van het gebied. Bekijk iconische natuurlijke bezienswaardigheden zoals Horseshoe Bend en Antelope Canyon. Begin je tour met een stop voor het ontbijt in St. George, Utah, de thuisbasis van de oudste continu werkende Mormoonse tempel ter wereld . Na het ontbijt nadert u de machtige Colorado-rivier voor een bezoek aan Horseshoe Bend. Merk op waar de rivier stroomt en kronkelt rond de rotsen en een opvallende hoefijzervormige lus creëert die geliefd is bij bezoekers en fotografen van over de hele wereld. Reis vervolgens naar waar "het water door de rotsen stroomt" volgens de lokale Navajo-folklore. Verken de lagere Antelope Canyon en bezoek de spectaculaire duinen die zijn ontstaan door wind, water en zand. Ontdek met je lokale Navajo-gids de schoonheid van de kloof van dichtbij. Bewonder de schoonheid van de zon die lichtstralen creëert die door de spleten in de wanden van de kloof schijnen. Na een lunchpauze gaat u verder naar het uitkijkpunt Glenn Canyon voor een laatste blik op dit spectaculaire gebied. Stap ten slotte terug in de bus om 's avonds terug te keren naar Las Vegas.

Las Vegas: STRAT Tower - Toegang tot spannende attracties

9. Las Vegas: STRAT Tower - Toegang tot spannende attracties

Ontdek de adrenalinekick van je leven, 250 tot 300 meter boven de Las Vegas Strip. Jaar na jaar verkozen tot beste attractierit. Schiet recht omhoog 160 voet in de lucht met 45 mph op Big Shot, draai met 3 Gs terwijl je aan de SkyPod op Insanity bungelt, en maak een achtbaanrit als geen ander die je vanaf 250 voet over de rand van de SkyPod wankelt hoog op X-Scream. GROOT SCHOT Zet je schrap voor de Big Shot, waar je binnen enkele seconden 50 meter de lucht in wordt geschoten met 45 mijl per uur - terwijl je uitkijkt over de majestueuze Las Vegas Valley. Laat je vanaf het 900 meter hoge platform via de mast van de toren naar een hoogte van 300 meter katapulteren en dan weer naar beneden. INSANITY (Voor uw veiligheid is de Insanity ride wegens onderhoud voor onbepaalde tijd gesloten) Je zou gek moeten zijn om aan de zijkant van een gebouw op meer dan 900 voet hoogte te willen bungelen. Ga zitten in een enorme mechanische arm die zich 20 meter over de rand van de SkyPod uitstrekt en je in de open lucht ronddraait met snelheden tot drie G's terwijl je wordt voortgestuwd tot een hoek van 70 graden. X-SCHREEUW Een achtbaanrit als geen ander, X-Scream wankelt je over de rand van de SkyPod vanaf 250 meter hoog en stuwt je met je hoofd 27 voet over de rand van de toren. Nadat je over de rand bent geschoten, bungel je gewichtloos boven de Las Vegas Strip voordat je wordt teruggetrokken en weer wordt voortgestuwd.

Las Vegas Strip: ticket The High Roller bij The LINQ

10. Las Vegas Strip: ticket The High Roller bij The LINQ

Er is geen betere manier om van het uitzicht op Las Vegas te genieten dan vanaf de top van de High Roller. Dit reuzenrad dat hoger dan 168 meter is, biedt het perfecte uitkijkpunt om alles te zien wat er op de Strip gebeurt. Overtuig jezelf tijdens een rondrit van 30 minuten in een van High Rollers' 28 gondels met airconditioning. De High Roller verslaat zelfs de London Eye als het grootste reuzenrad ter wereld. Tijdens je rit vertelt een amusante audiotour het verhaal van Las Vegas, dat perfect overeenkomt met de oriëntatiepunten van het gebied, afhankelijk van waar je bent. De High Roller ligt in het hart van LINQ in Las Vegas, een levendige boulevard met bars, winkels en restaurants. De perfecte plek om je avond voort te zetten nadat je Las Vegas van bovenaf hebt ervaren.

  • Toegangstickets
  • Rondleidingen
  • Dagtochten
  • Avonturen
  • Meerdaagse tours
  • Privétours
49 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 4

Veelgestelde vragen over Las Vegas

Welke topattracties zijn een must-see in Las Vegas?

De topattracties in Las Vegas zijn:

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Las Vegas?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Grand Canyon

Overzicht activiteiten in Las Vegas

Wil je alle activiteiten in Las Vegas ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Las Vegas

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 2.882 beoordelingen

De tour is 3 dagen, dus je krijgt een voorproefje van alle plaatsen: het kan voor sommigen een limiet zijn, voor mij was het erg aangenaam en vooral de lange dagen geoptimaliseerd door de deskundige organisatie, ze lieten me de indruk van een veel langer reizen (dus ontspanning). Enkele opmerkingen: - Antelope Canyon is optioneel maar absoluut de moeite waard, een van de mooiste plekken van de tour - Bryce: neem indien mogelijk de wandeling van Bryce naar Sunset Point - Tent: ik had de campingoptie gekozen. De eerste nacht werd door de touroperator omgebouwd tot hotel omdat het erg koud was, maar achteraf gezien had ik ook voor het hotel gekozen voor de tweede nacht. Misschien is het in de zomer anders - Helikopter over de Grand Canyon: duur maar echt de moeite waard - PastI inbegrepen: genoeg "spartaans" (broodjes, chips, wat fruit) maar voor een paar dagen is het klaar - Tips: niet inbegrepen dus contant serveren (incl. voor de chauffeur, dat is 50-60 dollar) Over het algem

We werden volgens afspraak om 07:30 met een luxe bus opgehaald bij het hotel, onderweg naar de West Rim hadden we een tussenstop voor toilet en koffie. Onze chauffeur en gids Freddy was erg enthousiast en vertelde veel, erg leuk. Eenmaal in de West Rim volg je je eigen programma wat voor ons groepje van vijf inhield dat drie van ons de tour over land volgen en twee direct naar de helikopter gingen om af te dalen in de Grand Canyon en daar ook nog een stukje over de Colorado River te varen, dit was zo adembenemend mooi, echt fantastisch! Echt de moeite waard, dit is echt een enorme toevoeging op de tour, om 14:30 moesten we weer op een afgesproken punt verzamelen en reden we weer terug, met een tussenstop en een stop bij de Hooverdam. Al met al een zeer goed verzorgde tour!

Deze ervaring was geweldig - de perfecte manier om een vrijgezellenfeestweekend te beginnen! Zo'n unieke manier om heel Vegas te zien tijdens deze 30 minuten rond het stuur EN met een open bar? Zo leuk! Onze barman was geweldig en ik raad zeker aan om rond zonsondergang te proberen, omdat het het nog beter maakte.

Este tour me pareció fascinate, aún tengo imagenes del viaje en rodando en mi cabeza. Dit is een ervaring die is toegestaan om samen te werken met andere werelden, die de amaneceres en atardeceres espectaculares y contar con un güía cualificada Anie. Gracias, sin duda lo super recomiendo.

De chauffeur Lurna was erg aardig en ervaren, we voelden de rit niet waar de haltes op tijd en op goede plaatsen waren en ze gaf ons genoeg tijd in de GC om te kunnen genieten. Ze bracht ons terug naar de ophaallocatie terwijl ze communiceerde en alles was perfect