Vegas! The Show

Vegas in 75 minuten! The show: Las Vegas

Product ID: 17152

Vanaf € 68 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
75 minuten
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Ervaar het beste dat Las Vegas te bieden heeft tijdens een fantastische show
  • Beleef de hoogtijdagen van The Rat Pack en Elvis tot de grootste sterren van vandaag
  • Bekijk het luxe Saxe Theater
Overzicht
Ervaar Vegas! The show neemt je mee terug in de tijd met een verhaal over de legendarische entertainers en geweldige voorstellingen die Vegas groot hebben gemaakt. Meer dan 40 zangers, dansers en danseressen zorgen ervoor dat je dit niet mag missen.
Wat te verwachten
Haal het beste van Las Vegas in een, gigantisch, show: Las Vegas! The Show, neemt u mee terug in de tijd met het verhaal van de grootste entertainers, en spectaculaire performances die Vegas gemaakt tot wat het nu is.

Herleef de dagen van de iconen als The Rat Pack, en Elvis tot de heetste sterren van vandaag de dag in een geweldige presentatie met een cast van meer dan 40 performers, een big band orkest, en prachtige showgirls. Ervaar een van de grootste producties Las Vegas heeft gezien voor 20 jaar, met de beste momenten van de dynamische zangers, dansers en onvergetelijke persoonlijkheden die ooit raakte de wereldberoemde Strip.

Het nemen van het podium van het nieuwe $ 34 miljoen Saxe Theater; ontworpen op 22.000 vierkante voet (2.040 vierkante meter) van het stadion zitplaatsen met uitzicht vanuit elke stoel in het huis, en speciaal uitgerust met een state-of-the-art podium met cutting-edge verlichting, geluid, en glasvezel video gordijnen, te zorgen voor het publiek zal niet missen een enkele slag!
Inbegrepen
  • Showvoucher
Niet inbegrepen
  • Vervoer
  • Eten en drinken
Trefpunt

Haal tickets op bij het loket van het Saxe Theater, dat zich in de Miracle Mile Shops bij Planet Hollywood Resort en Casino bevindt. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
• Bel voor reserveringen: 702-260-7200 of boek online via www.vegastheshow.com.
• Zorg dat je minimaal 30 min. vóór aanvang van de show aanwezig bent en laat bij het ophalen van de tickets je identiteitsbewijs zien.

Vanaf € 68 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (9 Beoordelingen)

Georganiseerd door

V Theater and Saxe Theater

Product ID: 17152