Kies data

Las Vegas Wandelen

Las Vegas Wandelen: Onze meest aanbevolen

Las Vegas: Grand Canyon West Rim Tour, lunch, Skywalk-optie

1. Las Vegas: Grand Canyon West Rim Tour, lunch, Skywalk-optie

Ervaar de Grand Canyon West Rim tijdens een eendaagse tour van 4 uur in het Hualapai-reservaat. Verlaat Las Vegas en rijd met een bus door de Mojave-woestijn. Maak een korte stop bij Arizona Joshua Tree Forest voor foto's van deze unieke bomen en passeer de Grand Wash Cliffs op weg naar het Hualapai-reservaat. Breng 4 uur door in Grand Canyon West, waar je Eagle Point, Guano Point en Hualapai Ranch moet bezoeken. Houd je energie op peil met een mueslireep. Je kunt de ervaring upgraden met het architectonische wonder van de Grand Canyon Skywalk. Kies voor de lunch uit verschillende menu-opties in het Sky View Restaurant van Grand Canyon West. Maak een korte fotostop van de Hoover Dam vanaf de brug met uitzicht op een uitkijkpunt op de terugweg naar Las Vegas. Maak een korte stop bij Hemenway Park in Boulder City om eventueel een glimp op te vangen van de lokale dikhoornschapen op de terugreis naar Las Vegas.

Las Vegas: Grand Canyon, Antelope Canyon, Horseshoe Bend

2. Las Vegas: Grand Canyon, Antelope Canyon, Horseshoe Bend

Ga weg van de felle lichten van Las Vegas en reis naar het geweldige Amerikaanse zuidwesten. Bezoek Antelope Canyon, Horseshoe Bend en de Grand Canyon. Profiteer onderweg van de kennis van uw deskundige gids. Stop eerst bij Antelope Canyon en geniet van de kleurrijke, ingewikkelde rotswanden en formaties, regenboogkleuren en patronen. Je verkent de kloof met een ervaren Navajo-gids. Geniet vervolgens van een spectaculair uitzicht op de Horseshoe Bend, een hoefijzervormige ingesneden meander van de Colorado-rivier. Neem na 1,2 km wandelen over een zandpad de tijd om het adembenemende uitzicht te bewonderen. Stop ten slotte bij de wereldberoemde Grand Canyon, een UNESCO-werelderfgoed. Ontdek de gelaagde banden van rode rots die miljoenen jaren geologische geschiedenis onthullen.

Vanuit Las Vegas: wandeltocht Valley of Fire

3. Vanuit Las Vegas: wandeltocht Valley of Fire

Ervaar de avontuurlijke kant van Las Vegas en ga een dag wandelen in het Valley of Fire State Park. Je gids haalt je op bij je hotel en brengt je van de Strip de natuur in! Terwijl je dichter bij de toegang van het park komt, heb je in de verte zicht op recreatiegebied Lake Mead. Lake Mead is het grootste door de mens gemaakte meer van de Verenigde Staten. Kies tussen een gemakkelijk, gemiddelde of moeilijke wandeling. Tijdens de activiteit geeft de gids je historische informatie over de Valley of Fire en de geologie van het gebied. Bewonder muren met petrogliefen terwijl je door de woestijn trekt in het oudste staatspark van Nevada. Op het vervolg van je wandeltocht kun je door middel van gemiddelde tot lastige rotsscrambling op enkele van de mooiste pieken en plateaus van Zuid-Nevada komen. Aan spanning zal het niet ontbreken, aangezien deze routes zijn geschapen voor avontuurlijke geesten. Aan het eind van de wandeling pauzeer je bij het bezoekerscentrum van het park. Daarna ga je terug naar Las Vegas. Beschikbare wandeltochten: Gemakkelijk (4 uur): deze optie is ideaal voor gezinnen en is geschikt voor alle leeftijden en condities. Tijdens deze gemakkelijke wandeling zie je enkele van de oude petrogliefen in het park en natuurlijke bogen die in het park verborgen liggen. Gemiddeld (4-5 uur): je wandelt in een aangenaam tempo, hoewel je in goede conditie dient te zijn. Verken bijzondere rode rotsformaties, scramble en klim rotsblokken, crevassen, pieken en plateaus op. Moeilijk (5-6 uur): dit is een intensere activiteit dan de gemiddelde en makkelijke wandelingen en wordt aanbevolen voor mensen die veel wandelen. Je wandelt over uitdagende paden en krijgt zo het beste uitzicht!

Van Las Vegas: Death Valley-groepstour van een hele dag

4. Van Las Vegas: Death Valley-groepstour van een hele dag

Begin uw dag vroeg als u van uw hotel in Las Vegas naar de Mesquite Flat Sand Dunes reist. Wandel door de duinen en maak mooie foto's. Ga richting de Badwater Basin Salt Flats, die bekend staat als het laagste punt van Noord-Amerika. Ga verder naar Artist's Drive voor een schilderachtige rit van 9 mijl door ongelooflijke canyons en kleurrijke bergen die ongeveer 40 minuten duurt met een stop bij Artist's Palette, waar je kunt wandelen om de verbazingwekkende kleuren veroorzaakt door vulkanische mineralen van dichtbij te bekijken. Reis naar Zabriskie Point om gedurende ongeveer 20 minuten weidse marsachtige landschappen te bekijken. Bezoek ten slotte Dante's View, aan de rand van de Black Mountains om uitzicht te krijgen op de zuidelijke helft van het nationale park.

Las Vegas: Emerald Cave Clear-Kayak Tour

5. Las Vegas: Emerald Cave Clear-Kayak Tour

Maak een dagtocht om de majestueuze Emerald Cave van de Colorado-rivier te ervaren tijdens een schilderachtige kajaktocht met snacks en optioneel vervoer heen en terug vanuit Las Vegas. Ontmoet je gids op Willow Beach om je voor te bereiden op de dag, krijg een snelle les en spring aan boord van je kajak met heldere bodem. Begin met een pick-up van een van de resorthotels op de Las Vegas-strip en reis naar Willow Beach, Arizona voor je begeleide kajaktocht. Bij aankomst in de kloof, ontvang je een snelle kajakles van je gids en maak je je klaar voor je avontuur. Geniet van het uitzicht onder water door je kajak met glazen bodem. Peddel richting Emerald Cave, met een pauze om te stoppen en het fantastische uitzicht over de hele kloof te bewonderen. Houd een oogje in het zeil voor diersoorten zoals het Desert Big Horn Sheep, blauwe reiger en Amerikaanse zeearenden. Betreed de Emerald Cave en geniet van de rust van je omgeving. Maak van de gelegenheid gebruik om te zwemmen in de Colorado-rivier, voordat u terugkeert naar de startplaats voor uw terugreis naar Las Vegas.

Vanuit Las Vegas: Valley of Fire, California Mojave Desert Tour

6. Vanuit Las Vegas: Valley of Fire, California Mojave Desert Tour

Begin de tour met ophalen bij je hotel (ophalen begint vanaf 07.00 uur) in Las Vegas. Geniet van een korte stop om te genieten van het uitzicht op de Californische Mojave-woestijn en het Moapa-indianenreservaat op weg naar het Valley of Fire State Park. Luister bij aankomst terwijl je gids een overzicht geeft van de geologische geschiedenis van het park. Trek tussen de torenhoge zandsteenformaties, die vurig rood gloeien in het zonlicht en verantwoordelijk zijn voor de naam van het park. Wees getuige van verbazingwekkende versteende bomen en 4000 jaar oude Indiaanse rotstekeningen. Lees meer over de seismische breuklijnen die het ruige terrein hebben gecreëerd en hoe het in de loop van de tijd is geërodeerd. Hoor over de indianenstammen die dit land duizenden jaren lang hun thuis hebben genoemd. Breng wat tijd door in het bezoekerscentrum van het park, waar je nog meer kunt ontdekken over de Valley of Fire. Beëindig de ervaring met het inleveren van hotels in Las Vegas.

Las Vegas: tour naar Bryce en Zion National Park met lunch

7. Las Vegas: tour naar Bryce en Zion National Park met lunch

Verlaat Las Vegas op deze dagtrip naar twee van de meest visueel verbluffende plaatsen in de Verenigde Staten, Zion en Bryce Canyon National Parks. Maak een reis door canyons en fantastische rotsspitsformaties op deze tour die een fles water en een mueslireep omvat. Ervaar eerst de opvallende zandsteenkliffen die boven de valleibodem van Zion National Park uittorenen. Tijdens je reis zie je de hoogtepunten van Zion, inclusief een stop bij het bezoekerscentrum. Klim de bergpas op en door de kilometerslange tunnel. Maak een stop bij Checkerboard Mesa voordat je verder rijdt naar Bryce Canyon National Park. Bekijk vervolgens het ongelooflijke natuurlijke amfitheater van Bryce Canyon. Loop over de rand in Bryce Canyon en geniet van een prachtig uitzicht op de unieke hoodoos (dunne rotsspitsen) en het landschap. Geniet van een wandeling in Bryce tussen de hoodoos en bewonder dit magische landschap. Op de terugweg naar Las Vegas rijd je door het adembenemende landschap van Zion voor een andere kijk op zijn schoonheid.

Las Vegas: trip Antelope Canyon & Horseshoe Bend met pick-up

8. Las Vegas: trip Antelope Canyon & Horseshoe Bend met pick-up

Stap in een busje met airconditioning en ga samen met een Navajo-stamgids naar de beroemde Lower Antelope Canyon of de afgelegen Antelope Canyon X. Ga buiten de gebaande paden en bekijk bezienswaardigheden zoals Horseshoe Bend en de rivier de Colorado tijdens deze tour met een kleine groep. Bewonder het schilderachtige uitzicht van Las Vegas tot de Antelope Canyon terwijl je heen en weer rijdt over de staatsgrenzen van Utah en Arizona op weg naar Page, AZ. Afhankelijk van het weer pauzeer je in Mesquite, Nevada of Hurricane, Utah, en kun je even de benen strekken, een sanitaire stop maken en koffie drinken voordat je doorgaat naar de Grand Canyon. Dwaal langs rode zandstenen muren en spiraalvormige kurkentrekkerformaties die de kloof verlichten als de zon begint te zakken. Na een rondleiding door de Antelope Canyon, brengt een rit van 10 minuten je naar Horseshoe Bend voor een wandeling van 1 kilometer. Baan je een weg naar een uitkijkpunt met uitzicht op de beroemde bocht in de rivier de Colorado voor een prachtig uitzicht. Maak van de gelegenheid gebruik om dicht bij de 300 meter hoge val te komen waar je foto's kunt maken van een van de mooiste bezienswaardigheden van de natuur. Vanaf daar kun je ontspannen terwijl de professionele chauffeur-gids je weer terugbrengt naar Las Vegas, met een paar handige pitstops onderweg.

Las Vegas: Grand Canyon-tour en helikopterlandingservaring

9. Las Vegas: Grand Canyon-tour en helikopterlandingservaring

Deze 10,5 uur durende reis naar Grand Canyon West in het Hualapai-reservaat zal zeker een onvergetelijke ervaring zijn. Grand Canyon West is een prachtige locatie, waar je ongeveer 4 uur hebt om het reservaat te verkennen en te genieten van de natuurlijke ongerepte schoonheid van de locaties langs de rand. Deze historische en visuele ervaring boordevol actie biedt bijna 4 uur aan activiteiten in de Canyon. Tijdens het grondtourgedeelte kun je stoppen bij de prachtige Hoover Dam, het 900 jaar oude Joshua Tree Forest, Eagle Point (de thuisbasis van de wereldberoemde Skywalk) en Guano Point (met een prachtig uitzicht op de oostelijke en noordelijke canyon) . Je zult ook genieten van een romantische lunch aan de rand van de kloof en de mogelijkheid hebben om de wereldberoemde Skywalk te lopen (optioneel, tegen een extra vergoeding). Bekijk het Indiaanse dorp en authentieke handgemaakte Indiase sieraden en ambachten. Vlieg in een Eurocopter EC130-jethelikopter van wereldklasse op de langste vlucht die beschikbaar is in de Grand Canyon. Je landt op de bodem met nog eens 20 minuten om te verkennen en foto's te maken. Beter of spannender dan dit wordt het niet!

Van Las Vegas: Antelope Canyon & Horseshoe Bend Tour

10. Van Las Vegas: Antelope Canyon & Horseshoe Bend Tour

Verlaat het bruisende Las Vegas en ga op een mooie rit naar het Navajo-gebied met een busje. Verken dit opvallende landschap met de hulp van een lokale Navajo-gids en leer over de rijke en lange geschiedenis van het gebied. Bekijk iconische natuurlijke bezienswaardigheden zoals Horseshoe Bend en Antelope Canyon. Begin je tour met een stop voor het ontbijt in St. George, Utah, de thuisbasis van de oudste continu werkende Mormoonse tempel ter wereld . Na het ontbijt nadert u de machtige Colorado-rivier voor een bezoek aan Horseshoe Bend. Merk op waar de rivier stroomt en kronkelt rond de rotsen en een opvallende hoefijzervormige lus creëert die geliefd is bij bezoekers en fotografen van over de hele wereld. Reis vervolgens naar waar "het water door de rotsen stroomt" volgens de lokale Navajo-folklore. Verken de lagere Antelope Canyon en bezoek de spectaculaire duinen die zijn ontstaan door wind, water en zand. Ontdek met je lokale Navajo-gids de schoonheid van de kloof van dichtbij. Bewonder de schoonheid van de zon die lichtstralen creëert die door de spleten in de wanden van de kloof schijnen. Na een lunchpauze gaat u verder naar het uitkijkpunt Glenn Canyon voor een laatste blik op dit spectaculaire gebied. Stap ten slotte terug in de bus om 's avonds terug te keren naar Las Vegas.

  • Rondleidingen
  • Meerdaagse tours
  • Dagtochten
  • Avonturen
  • Privétours
  • Wateractiviteiten
  • Andere belevenissen
84 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 6

Veelgestelde vragen over Las Vegas

Welke topattracties zijn een must-see in Las Vegas?

De topattracties in Las Vegas zijn:

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Las Vegas?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Grand Canyon

Overzicht activiteiten in Las Vegas

Wil je alle activiteiten in Las Vegas ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Las Vegas

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 676 beoordelingen

De tour is 3 dagen, dus je krijgt een voorproefje van alle plaatsen: het kan voor sommigen een limiet zijn, voor mij was het erg aangenaam en vooral de lange dagen geoptimaliseerd door de deskundige organisatie, ze lieten me de indruk van een veel langer reizen (dus ontspanning). Enkele opmerkingen: - Antelope Canyon is optioneel maar absoluut de moeite waard, een van de mooiste plekken van de tour - Bryce: neem indien mogelijk de wandeling van Bryce naar Sunset Point - Tent: ik had de campingoptie gekozen. De eerste nacht werd door de touroperator omgebouwd tot hotel omdat het erg koud was, maar achteraf gezien had ik ook voor het hotel gekozen voor de tweede nacht. Misschien is het in de zomer anders - Helikopter over de Grand Canyon: duur maar echt de moeite waard - PastI inbegrepen: genoeg "spartaans" (broodjes, chips, wat fruit) maar voor een paar dagen is het klaar - Tips: niet inbegrepen dus contant serveren (incl. voor de chauffeur, dat is 50-60 dollar) Over het algem

Kurt was onze GEWELDIGE gids / chauffeur. Hij zorgde ervoor dat alles soepel bleef lopen, zelfs toen we vanwege regen naar Antelope Canyon X moesten gaan in plaats van naar Lower Canyon. Om eerlijk te zijn, de verandering was beter en iedereen was blij. De tour was zeker de moeite waard en het prachtige landschap is adembenemend.

De rit is natuurlijk erg lang, maar het bezoek aan de canyon is zeker de moeite waard! Een extra stop bij Hooer Damm zou geweldig zijn aangezien het onderweg is en ook erg indrukwekkend is. Er is genoeg eten zodat je niet verhongert, maar je moet wel je eigen drankjes en iets te eten meenemen.

Lo recomiendo en su totalidad el vieje rs increíble no ves pasar el tiempo los paisajes espectaculares y los sitios que te llevan fueron mejores de lo que imagino las fotos que ves en la propaganda no es nada de lo que veran tus ojos ojos simplemente el precio muy razonable todo es Maravilloso

Este tour me pareció fascinate, aún tengo imagenes del viaje en rodando en mi cabeza. Dit is een ervaring die is toegestaan om samen te werken met andere werelden, die de amaneceres en atardeceres espectaculares y contar con un güía cualificada Anie. Gracias, sin duda lo super recomiendo.