Flickr/Steve

Zuidkant Grand Canyon: dagtour vanaf Las Vegas per bus

Product ID: 24510
Gecertificeerd

Vanaf € 171,85 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
15 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Ophaalservice

De meeste hotels in Las Vegas

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Ervaar de wonderlijke Grand Canyon vanaf de zuidkant
 • Geniet van de luxe en het comfort van een dubbeldekker vanuit Las Vegas
 • Stop voor lunch in het National Geographic Bezoekerscentrum
 • Kies als optie de IMAX-film Grand Canyon of maak een helikoptervlucht
Overzicht
Bewonder Grand Canyon National Park in comfort en luxe tijdens een begeleide tour van een volledige dag vanuit Las Vegas. Geniet van een continentaal ontbijt, lunch in het National Geographic Bezoekerscentrum, een tussenstop bij de Hoover Dam en meer!
Wat te verwachten
Neem een ​​dag naar een van de wonderen van de wereld op uw bezoek aan Las Vegas te zien. Je reist in een luxe motorcoach naar de South Rim van de Grand Canyon. Een gratis pick-up en drop off bij uw hotel in Las Vegas zijn voorzien.

U zult de dag met de Deense, sap en koffie of thee te beginnen voordat u. Uw professionele chauffeur / gids zal live vertelling bieden op weg naar de Grand Canyon, terwijl u achterover leunen en te ontspannen in ware luxe op een state-of-the-art dubbeldekker luxe bus.

Elke bus is uitgerust met een on-board toilet, airline-stijl stoelen, voetsteunen en televisie om comfortabel te reizen garanderen.

De excursie begint met een fotostop bij de Hoover Dam's O'Callaghan-Tillman Bridge, met genoeg tijd om de majesteit van dit technisch meesterwerk te genieten.

Toelating tot de Grand Canyon National Park en de lunch in het National Geographic Visitors Center zijn inbegrepen in de tour prijs. U zult stoppen bij 2 prachtige plaatsen langs de Canyon Rim te nemen in de pracht van dit natuurwonder.

Er zijn optionele toevoegingen aan de tour die u kunnen interesseren. Met het IMAX-theater optie heb je de mogelijkheid om een ​​34-minuten durende film met de wonderen van de Grand Canyon te zien. U vindt de film te bekijken op een 84-voet breed scherm, in een theater, dat is gelegen in het National Geographic Visitor's Center.

De andere optie is om een ​​rondvlucht van de Canyon neemt per helikopter. Je zult een geweldig overzicht van de site en hebben een adembenemend uitzicht op de muren van de Canyon en de Colorado River.
Inbegrepen
 • Vervoer van en naar hotel
 • Entreekosten voor het Nationale Park
 • Lunch
 • Helikoptervlucht (als optie geselecteerd is)
 • IMAX-film (als optie geselecteerd is)
Niet inbegrepen
 • Fooien
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Je kunt bij de meeste hotels in Las Vegas worden opgehaald. Je zult tijdens het opnieuw bevestigen van de tour worden geïnformeerd over de exacte locatie en het tijdstip waarop je wordt opgehaald. Het ophalen begint om 05:00 uur. Neem contact op met de plaatselijke leverancier de dag voor je tour voor je exacte ophaaltijd en locatie. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Er is geen bagage aan boord van de bus toegestaan, vanwege de veiligheidscontrole bij de Hoover Dam.

Vanaf € 171,85 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (4 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Gray Line of Las Vegas

Product ID: 24510