Las Ventas

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Las Ventas

Wil je alle activiteiten in Las Ventas ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Las Ventas

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 361 beoordelingen

Over het algemeen was het een interessante rondleiding. Inclusief: - zelfgeleide audiotour door de stierengevechtenarena - virtual reality stierengevecht - bespot foto's van jou als matador die je kunt kopen voor € 10 - videoclips van stierenvechten - cadeauwinkel - museum Opmerking: je wordt gevraagd om een vorm van ID (paspoort, NIE enz.) bij de ingang die u terugkrijgt wanneer u de audiogids teruggeeft). Als je met jonge kinderen gaat, kun je je buggy achterlaten in een beveiligde ruimte bij de ingang en hem daarna ophalen. Het is direct aan de metro te gemakkelijk te bereiken (lijn 2 of 5 naar Ventas).

Volledig verbluffend bezoek in zo'n grote (grootste van Spanje) arena. De prijs is zeer redelijk, je krijgt een koptelefoon op je taal en je kunt het verhaal beluisteren via je bezoek. Je krijgt ook de kans om een virtueel stierengevecht te houden en het museum te bezoeken, ik ben op veel "pleinen" geweest, maar deze is de meest complete. Volledig aanbevolen

Echt informatief en geweldige toegang tot de arena, vooral als je naar het midden van de arena kunt lopen en de arena kunt waarderen!

Leuke ervaring

Leuke uitstap, unieke ervaring om z’n arena eens van dichtbij te zien, me kleine museum erbij en audio guid erbij

Is zijn geld zeker waard

Waren er op ideaal moment de middag net voor de stierengevechten.