Datums kiezen

Laugavegur

Laugavegur: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Reykjavik: hop on, hop off-bustour: 24- of 48-uurs ticket

1. Reykjavik: hop on, hop off-bustour: 24- of 48-uurs ticket

Een moderne, trendy en toekomstgerichte stad die tegelijkertijd geworteld is in de natuur, Reykjavik biedt het beste van twee werelden en is een magische plek om te bezoeken. Je 24- of 48-uursticket geeft je toegang tot de stad tijdens een hop-on hop-off tour met meertalig commentaar aan boord. De berg Esja kijkt uit over deze meest noordelijke hoofdstad en op een zonnige dag lijkt de mystieke Snaefellsjökull-gletsjer kristalachtig en babyblauw aan de westelijke horizon. Bezoek bezienswaardigheden zoals de haven van Reykjavik, het stadhuis, de National Gallery of Iceland, de Pearl Hallsgrimschurch en de thermale baden en spa Laugardalur. De tourstops langs de route zijn als volgt: 1- Harpa-concertzaal 2- De oude haven 3 - Viking Maritiem Museum 4 - Walvissen van IJsland 5 - Nationaal Museum 6 - Laekjargata 7 - Winkelstraat Laugavegur 8 - Kunstmuseum van Reykjavik - Kjarvalsstaðir 9 - Hallgrimskirkja 10 - BSI-busterminal 11 - Perlan 12 - Winkelcentrum Kringlan 13 - Hilton Reykjavik Nordica 14 - Laugardalur-vallei 15 - Haven van Skarfabakki (alleen in de zomer) 16 - Hofdi-huis

Reykjavik: Sightseeing-wandeltocht met een Viking

2. Reykjavik: Sightseeing-wandeltocht met een Viking

Deze wandeltocht is je kennismaking met Reykjavik. Het zal u helpen uw weg te vinden en het meeste uit uw verblijf in IJsland te halen. Je gids zal je vriend in de stad zijn met als doel ervoor te zorgen dat je de beste tijd hebt in Reykjavik. Deze gezinsvriendelijke tour brengt de geschiedenis van IJsland tot leven met interessante verhalen en IJslandse mythologie. Je bezoekt alle beroemde bezienswaardigheden in het stadscentrum, zoals het Harpa-concertgebouw, de Hallgrímskirkja-kerk (je gids leert je hoe je dat uitspreekt) en de Reykjavik-vijver. Je gids deelt ook verborgen, lokale plekjes met je; dingen die je zou missen als je niet wist waar je op moest letten. Je gids zal je hun favoriete plekken laten zien om te eten, drinken en bezoeken, plus insiderinformatie over de beste happy hour-deals, mocht je geïnteresseerd zijn. De tocht duurt ongeveer twee uur en je loopt ongeveer 4 kilometer. Dit is een tour met een kleine groep, wat betekent dat er nooit meer dan 12 mensen tegelijk op een tour zullen zijn, zodat je gids al je vragen kan beantwoorden en je elkaar wat beter kunt leren kennen. Het doel van deze tour is om de unieke, vriendelijke sfeer van Reykjavik te ervaren, niet alleen om de meest populaire toeristische attracties te zien. Je krijgt zelfs een kleine les over de IJslandse taal van je gids, zodat je niet alleen kunt lopen als een viking, maar ook kunt praten.

Reykjavík: hop-on, hop-off-bus en toegangsticket voor het Perlan-museum

3. Reykjavík: hop-on, hop-off-bus en toegangsticket voor het Perlan-museum

Verken de stad Reykjavík in je eigen tempo met de Hop on Hop off-bus. Met het beste van twee werelden; Reykjavík is een moderne, trendy en toekomstgerichte stad en ligt tegelijkertijd dicht bij de ongerepte natuur. Het is echt een magische plek om te aanschouwen. In het Perlan Museum hebben kunstenaars en technologen hun krachten gebundeld om een werkelijk opmerkelijke tentoonstelling te creëren. Bezoekers zullen de kracht van vulkanen en aardbevingen voelen. Inbegrepen is ook een kaartje voor de noorderlichtexpeditie en de ijsgrot. Het toegangsbewijs voor Perlan is geldig op de dag die je kiest om te boeken.

Reykjavík e-scootertour met een gids

4. Reykjavík e-scootertour met een gids

Bereid je voor op een onvergetelijk avontuur door het hart van Reykjavík terwijl je door de levendige straten van de stad glijdt tijdens onze spannende 2 uur durende e-scootertour. Sluit je aan bij onze deskundige gidsen en verken de fascinerende schoonheid, rijke geschiedenis en levendige cultuur van het centrum van Reykjavík op een milieuvriendelijke en opwindende manier. Onze kleine groepsgroottes zorgen voor een persoonlijke ervaring, zodat u kunt communiceren met onze deskundige gidsen en onderweg vragen kunt stellen. We waarderen uw comfort en veiligheid, en onze gidsen zullen u voorzien van grondige training en begeleiding bij het bedienen van de e-scooters, zodat u verzekerd bent van een vlotte en plezierige rit. Bewonder de iconische bezienswaardigheden die de skyline van Reykjavík bepalen. Vaar langs de prachtige Hallgrímskirkja-kerk, ontdek de indrukwekkende concertzaal Harpa en bewonder de levendige straten van Laugavegur, het belangrijkste winkelgebied van de stad. Onze deskundige gidsen zullen fascinerende verhalen en inzichten over elke stop delen, zodat u echt contact kunt maken met het verleden en heden van de stad. Dompel jezelf onder in de lokale sfeer terwijl we de charmante buurten van het centrum van Reykjavík verkennen. Ervaar het unieke karakter van de stad terwijl we door de kleurrijke straten glijden, omzoomd met schilderachtige huizen, gezellige cafés en trendy boetieks. Van het bruisende centrum tot de rustige waterkant, elke buurt heeft zijn eigen verhaal te vertellen. Ontdek de natuurlijke schoonheid die Reykjavík omringt, zelfs binnen de stadsgrenzen. Geniet van een adembenemend uitzicht op de Faxaflói-baai, waar u een glimp kunt opvangen van zeevogels die gracieus boven uw hoofd zweven. Terwijl we door de stad navigeren, zullen onze gidsen ook fascinerende feiten delen over de unieke geologie van IJsland en de diepe verbondenheid van het land met de natuur.

Reykjavik: privéwandeling van 3 uur voor senioren

5. Reykjavik: privéwandeling van 3 uur voor senioren

Deze privétour door Reykjavik is ontworpen met de hulp van experts om senioren te ontvangen. Bekijk tijdens deze 3 uur durende wandeling de topattracties van de stad en leer waarom Reykjavik zo'n populaire bestemming is. Verken Reykjavik en bezoek de charmante oude stad. De levendige en kosmopolitische stad biedt u de kans om enkele van de rijkste voorbeelden van de Scandinavische geschiedenis te ontdekken. Laat je verrassen door straatjes vol historie en prachtige architectonische voorbeelden. Ervaar IJsland vanuit een ander perspectief. Volg je gids terwijl ze geheimen en interessante feiten over Reykjavik onthullen.

Reykjavík: privé LGBTQ-wandeltocht met een lokale gids

6. Reykjavík: privé LGBTQ-wandeltocht met een lokale gids

Doe mee aan een begeleide wandeling langs de meest opmerkelijke plekken in het centrum van Reykjavik met een focus op de LGBTQ-cultuur en geschiedenis van Reykjavik. Dit is een langere privéversie van onze Walk With a Viking, Reykjavík Walking Tour, waar we informatie en leuke weetjes over de IJslandse LGBTQ-scene toevoegen. Van het nachtleven tot politiek via muziek en literatuur, we leren over de homocultuur van Reykjavik terwijl we een geweldige kennismaking krijgen met Reykjavik en IJsland in het algemeen. We zullen ook enkele bekende IJslandse homo's onder de loep nemen. We zullen prachtige Insta-fotowaardige plaatsen bezoeken, zoals de kerk Hallgrímskirkja en zijn toren, de Sun Voyager, de concertzaal Harpa en meer.

Beschikbare activiteiten

Andere activiteiten in Laugavegur

Wil je alle activiteiten in Laugavegur bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.