Kies data

Laugavegur

Laugavegur: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Reykjavik: Sightseeing-wandeltocht met een Viking

1. Reykjavik: Sightseeing-wandeltocht met een Viking

Deze wandeling is uw inleiding tot Reykjavik. Het zal je helpen je te oriënteren en het meeste uit je verblijf in IJsland te halen. Je gids zal je vriend in de stad zijn met als doel je ervan te verzekeren dat je de beste tijd hebt in Reykjavik. Deze familievriendelijke tour brengt de geschiedenis van IJsland tot leven met interessante verhalen en de IJslandse mythologie. Je bezoekt alle beroemde bezienswaardigheden in het stadscentrum, zoals het Harpa-concertgebouw, de Hallgrímskirkja-kerk (je gids leert je hoe je dat uitspreekt) en de Reykjavik-vijver. Je gids deelt ook verborgen, lokale plekken met je; dingen die je zou missen als je niet wist waar je op moest letten. Je gids zal je hun favoriete plekken laten zien om te eten, drinken en te bezoeken, plus insider info over de beste happy hour deals, mocht je interesse hebben. De tour duurt ongeveer twee uur en je loopt ongeveer 4 kilometer. Dit is een tour met kleine groepen, wat betekent dat er nooit meer dan 12 mensen tegelijkertijd op tournee zullen zijn, zodat uw gids al uw vragen kan beantwoorden en u elkaar een beetje beter kunt leren kennen. Het doel van deze tour is om de unieke, vriendelijke sfeer van Reykjavik te ervaren, niet alleen om de populairste toeristische attracties te zien. Je krijgt zelfs een kleine les over de IJslandse taal van je gids, zodat je niet alleen als een viking kunt lopen, maar ook kunt praten.

Reykjavík: Hop on Hop off en toegang tot Wonders of Iceland

2. Reykjavík: Hop on Hop off en toegang tot Wonders of Iceland

Verken de stad Reykjavík in je eigen tempo met de Hop on Hop off-bus. Met het beste van twee werelden; Reykjavík is een moderne, trendy en toekomstgerichte stad en ligt tegelijkertijd dicht bij de ongerepte natuur. Het is echt een magische plek om te aanschouwen. In het Perlan Museum hebben kunstenaars en technologen hun krachten gebundeld om een werkelijk opmerkelijke tentoonstelling te creëren. Bezoekers zullen de kracht van vulkanen en aardbevingen voelen. Inbegrepen is ook een kaartje voor de noorderlichtexpeditie en de ijsgrot. Het toegangsbewijs voor Perlan is geldig op de dag die je kiest om te boeken.

Van Storidalur: 3-daagse Laugavegur Trail begeleide wandeling

3. Van Storidalur: 3-daagse Laugavegur Trail begeleide wandeling

De beste manier om de natuur te ervaren is door de meest originele manier van reizen van de mens - te voet. Onze Laugavegur-wandeltocht is een all-inclusive rondleiding van 3 dagen (2 nachten) door een van Europa's meest opwindende en fascinerende landschappen. Volpension, overnachting in de berghutten, een ervaren IJslandse trekkinggids en vervoer van bagage – je hoeft dus alleen maar mee te nemen wat je dagelijks nodig hebt. De wandeling begint bij Landmannalaugar, een gebied met kleurrijke bergen getint door ryolietmineralen, en eindigt in Þórsmörk, een fascinerende bestemming met een reeks diepe valleien, doorkruist door talloze snelstromende rivieren en gletsjers aan drie kanten.

Reykjavik: wandeltocht in Reykjavik voor Europese toeristen

4. Reykjavik: wandeltocht in Reykjavik voor Europese toeristen

Komt u uit Europa? Deze tour is aangepast voor jou! Plan je een reis naar Reykjavík? Waarom is Reykjavik beroemd? Op zoek naar de beste bezienswaardigheden in Reykjavik? De majestueuze en koninklijke stad Reykjavik biedt een lange verzameling musea, gebouwen, markten en topattracties die je een keer in je leven moet bezoeken. Wat zijn de beste attracties van Reykjavik? De oude binnenstad is nog maar het begin van de charmes van de stad. De levendige en kosmopolitische stad biedt u de kans om enkele van de rijkste voorbeelden van de Scandinavische geschiedenis te ontdekken. Sta versteld van de straten vol geschiedenis en prachtige architectonische voorbeelden. Maak je klaar om IJsland vanuit een ander perspectief te ervaren. Een lokale charismatische gids onthult de geheimen en interessante feiten over een van de belangrijkste steden van Europa.

Reykjavik: privéwandeling van 3 uur voor senioren

5. Reykjavik: privéwandeling van 3 uur voor senioren

Deze privétour door Reykjavik is ontworpen met de hulp van experts om senioren te ontvangen. Bekijk tijdens deze 3 uur durende wandeling de topattracties van de stad en leer waarom Reykjavik zo'n populaire bestemming is. Verken Reykjavik en bezoek de charmante oude stad. De levendige en kosmopolitische stad biedt u de kans om enkele van de rijkste voorbeelden van de Scandinavische geschiedenis te ontdekken. Laat je verrassen door straatjes vol historie en prachtige architectonische voorbeelden. Ervaar IJsland vanuit een ander perspectief. Volg je gids terwijl ze geheimen en interessante feiten over Reykjavik onthullen.

Reykjavik: wandeltocht in Reykjavik voor toeristen uit de VS

6. Reykjavik: wandeltocht in Reykjavik voor toeristen uit de VS

Komt u uit de Verenigde Staten van Amerika? Deze tour is aangepast voor jou! Plan je een reis naar Reykjavík? Waarom is Reykjavik beroemd? Op zoek naar de beste bezienswaardigheden in Reykjavik? De majestueuze en koninklijke stad Reykjavik biedt een lange verzameling musea, gebouwen, markten en topattracties die je een keer in je leven moet bezoeken. Wat zijn de beste attracties van Reykjavik? De oude binnenstad is nog maar het begin van de charmes van de stad. De levendige en kosmopolitische stad biedt u de kans om enkele van de rijkste voorbeelden van de Scandinavische geschiedenis te ontdekken. Sta versteld van de straten vol geschiedenis en prachtige architectonische voorbeelden. Maak je klaar om IJsland vanuit een ander perspectief te ervaren. Een lokale charismatische gids onthult de geheimen en interessante feiten over een van de belangrijkste steden van Europa.

Overzicht activiteiten in Laugavegur

Wil je alle activiteiten in Laugavegur ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.