Lauterbrunnen
Tickets

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Lauterbrunnen Tickets: Onze meest aanbevolen

 • Jungfraujoch: retour naar de top van Europa per trein

  1. Jungfraujoch: retour naar de top van Europa per trein

  Jungfraujoch is de beste plaats in Europa om een wereld van sneeuw en ijs te ontdekken. De tandradbaan gaat elke dag van het jaar naar het hoogste treinstation van Europa. Het uitzicht- en avonturenplatform op 3454 meter boven de zeespiegel verenigt zich op een plek die mensen van de Alpen fascineert: een majestueuze achtergrond van ijs, sneeuw en rotsen met adembenemende veruitziende blik. Je kunt de voucher inwisselen voor een ticket op het treinstations Interlaken Ost, Jungfraujoch of Lauterbrunnen of de andere kant op reizen. De trein vertrekt elke 30 minuten en de vertrektijd is vrij selecteerbaar. Boven aangekomen, volg je gewoon de borden naar de tour en je zult geen hoogtepunten missen. Het duurt ongeveer 1 tot 2 uur om de activiteit te doen. Er zijn ook restaurants op de top van Europa en zelfs een Snow Fun Park in de zomer, dus reken 6 tot 8 uur voor de hele activiteit.

  I can certainly recommand this trip to everybody. It is an amazing experience. For optimal enjoy you need dry sunny weather.

 • Jungfraujoch: Top of Europe retour met kabelbaan en trein

  2. Jungfraujoch: Top of Europe retour met kabelbaan en trein

  Reis met de tandradbaan en de kabelbaan naar het Jungfraujoch - Top of Europe-gebouw. Wissel uw voucher in voor een kaartje bij treinstation Interlaken Ost of Grindelwald Terminal. Wissel na een reis van 15 minuten met de kabelbaan uw kaartje in voor een treinrit naar de top van Jungfraujoch, waar u uitstapt bij het hoogste treinstation van Europa. Volg gewoon de borden naar de 2 uur durende tour van het Jungfraujoch - Top of Europe-gebouw en ontdek permanente tentoonstellingen over de geschiedenis van de Jungfrau-spoorweg en de Alpenregio. Dwaal door de ijstunnel, geniet van de multimedia-ervaring Alpine Sensation en ontdek het Snow Fun Park in de zomer. U kunt ook dineren in een van de verschillende restaurants op het terrein. Sta versteld van het fantastische landschap van de Zwitserse Alpen vanaf het kijk- en avonturenplatform, gelegen op 3454 meter boven zeeniveau. Bewonder een ma...

 • Van Interlaken: Jungfraujoch zelfgeleide tour

  3. Van Interlaken: Jungfraujoch zelfgeleide tour

  Reis naar de "Top van Europa" tijdens een zelfgeleide tour door de Berner Alpen. Je hebt alles wat je nodig hebt om te navigeren tussen de twee 4000er-toppen, Jungfrau en Mönch, in het Jungfrau-Aletsch Unesco-werelderfgoed. Als u vanuit Interlaken vertrekt, heeft u gedetailleerde reisinstructies bij de hand om vol vertrouwen uw weg te vinden door dramatische bergpassen en langs gletsjers. De gids vertelt je ook waar je kunt stoppen in Lauterbrunnen, Kleine Scheidegg en Grindelwald om van het beste uitzicht te genieten. Reizend per tandradtrein en kabelbaan naar het hoogste treinstation van Europa, komt u op een ontspannen manier aan in Jungfraujoch om te genieten van het adembenemende uitzicht over het met sneeuw bedekte Zwitserland.

Sitemap Lauterbrunnen

Wil je alle activiteiten in Lauterbrunnen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Lauterbrunnen

Een geweldige dag de berg op met eten aan de top, drankjes aan de ski-buitenbars op de top van de slops en een fantastisch uitzicht en attracties op de top van Europa. Horloges gekocht bij de hoogste horlogewinkel van Europa. De ervaring is iets dat mijn kinderen nooit zullen vergeten. De hele geschiedenis van hoe deze spoorlijn werd gebouwd, is gewoon adembenemend.

Goede ervaring en vrij rond te dwalen als je wilt. Sterk aanbevelen om omhoog te gaan via Grindelwald en naar beneden is Lauterbrunnen omdat elke kant van de berg zijn eigen lekkernijen heeft

Geweldige reis! Het gevoel bijna op een van de grootste bergen van Europa te zijn, is onbeschrijfelijk. Het "avontuur" is duur maar zeker de prijs waard.

Uitstekende reis! Moest op het laatste moment opnieuw plannen ... ZEER ACCOMMODATIE ... zou zeker weer boeken!

Jungfrau-sprookje !! Geluk met het weer. Bewolkt, zonnig. Bedankt voor de kans om dit wonder te zien.