Île-de-France
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers
ultiem versailles rondleiding zonder wachtrij

Ultiem Versailles: rondleiding zonder wachtrij

Duur: 1,5 uur
902 Beoordelingen
GetYourGuide Original
902

Profiteer van een exclusieve rondleiding door één van de grootste paleizen ter wereld. Bekijk de staatsappartementen, de slaapkamer van de koning, de…

Île-de-France: tours & tickets

Île-de-France: bekijk alle tours en activiteiten

Wat anderen zeggen over Île-de-France

Prachtig museum, met prachtige collectie. Heel veelzijdig en vooral veel werk van impressionisten. Fijne sfeer in museum. En ook het winkeltje heeft veel te bieden. Verder mooi uitzicht over Parijs, bij de beroemde klok in het museum. Een échte aanrader, voor iedereen, die ook maar enigszins van kunst houdt. Wie Parijs bezoekt , mag een bezoekje aan musee d'Orsay niet missen, vanuit mijn gezichtspunt gezien.

Musée d'Orsay: dagticket met gereserveerde toegang Beoordeeld door Maaike, 18-08-2020

Mooie boottocht met prachtige zonsondergang. We hadden de laatste tocht om 21.00u, helaas geen crèpe gezien....???? We geboekt (en betaald) Bij navraag kreeg ik te horen dat nu alles gesloten was???

Parijs: Seine Cruise & Crepe Tasting bij de Eiffeltoren Beoordeeld door Anoniem, 07-08-2020

De tocht duurt echt een uur en is heerlijk. Je kan beneden of op het dag zitten. Binnen is airco en toilet aanwezig. De boot vaart om het uur en niet om het halfuur. Het was heerlijk.

Parijs: 1 uur durende rondvaart over de Seine Beoordeeld door Anoniem, 13-08-2020

We kregen een geweldige rondleiding. Voor mijn kleinzoon en mijzelf een gids. Dat was bijzonder. Ik was met mijn kleinzoon in Parijs. Die optie staat hieronder er niet bij.

Marta was a bit confused because of different bookings. But after she figured it out she took us up the tower and told us some about its history. She did well and was kind.

Eiffeltoren: directe toegang tot tweede verdieping of top Beoordeeld door Paulien, 08-08-2020