Île de la Cité


Wat anderen zeggen over Île de la Cité

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 8.562 beoordelingen

Je ziet veel van Parijs en je kan uitstappen wanneer je wil. Tijdens de protest aktie van zaterdag reed de bus een andere route. Daardoor kreeg je op de bus een gids die in het Engels de bezienswaardigheden vertelde. Je kwam nl niet langs alle punten die de bus normaal doet. Algemeen een dikke 8.

Wat een waanzinnige manier om Parijs te zien!

Dit was echt zó leuk om te doen. De tour is super persoonlijk, dus de gids laat je dingen zien en vertelt je dingen die jij graag wilt weten. Zo kwamen we zomaar in een wijk waar we nog nooit geweest waren en kregen we een top tip van een fantastisch restaurantje. Volgende keer gaan we weer!!

We hadden bij toeval een privé tour met goede weersomstandigheden. Franse. student Joan, onze gids was heel goed op de hoogte en in het Engels goed te volgen. Leuk ook om de minder bekende plekken aan te doen en de indrukwekkende historie tot je te nemen.

Mooie boottocht met leuke ervaringen door 9 sluizen en een vaart door een tunnel. Uitstekende gids die veel in het Frans en daarna in het Engels vertelde. Jammer dat je niets op de boot kon kopen: koffie/thee ed Terugbrengservice was niet te vinden

Interessant daar je een kanaal bevaart waar je met de bateaux mouches niet terecht komt, aldus zie je een ander stukje mooi Parijs. De verschillende sluizen passeren neemt veel tijd in beslag en dit gaat na verloop van tijd toch wat vervelen.