Le Marais


Wat anderen zeggen over Le Marais

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 1.396 beoordelingen

Super leuke fietstocht met een klein groepje fietsers, langs straten en pleintjes die je zelf niet snel ziet. Onze gids, archeologe, wist veel te vertellen en zette ons op een leuke manier ook zelf aan het werk, waardoor je nog meer ziet en leert over de stad. Aanrader!! Leukst om in de ochtend te doen want dan is het nog relatief rustig.

Our guide Anukool knew a lot and it helped us get a better picture of the history and present of Le Marais. We wondered around the urban ‘swamp’ of Paris and discovered beautiful churches, stories and streets that we did not know of. A must done if you like to know which place you are visiting. Anukool is the best

Wat een waanzinnige manier om Parijs te zien!

Dit was echt zó leuk om te doen. De tour is super persoonlijk, dus de gids laat je dingen zien en vertelt je dingen die jij graag wilt weten. Zo kwamen we zomaar in een wijk waar we nog nooit geweest waren en kregen we een top tip van een fantastisch restaurantje. Volgende keer gaan we weer!!

We hadden bij toeval een privé tour met goede weersomstandigheden. Franse. student Joan, onze gids was heel goed op de hoogte en in het Engels goed te volgen. Leuk ook om de minder bekende plekken aan te doen en de indrukwekkende historie tot je te nemen.

Superleuke fietstocht met mooie verhalen door de Parijse gids, die vloeiend engels sprak. Maakt de geschiedenis levend door de verhalen die de gids persoonlijk maakt door te mengen met eigen verhalen.