Legermuseum
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Regel nu je ticket!

Legermuseum: tours & tickets

Legermuseum: bekijk alle tours en activiteiten

Topbezienswaardigheden in Parijs

Bekijk alle 745 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Legermuseum

Gemiddelde beoordeling
4.7 / 5
gebaseerd op 1.962 beoordelingen

Geweldige segwaytour met mooie hoogtepunten in Parijs

Locatie prima te vinden. Goede ontvangst en een half uur les voordat we vertrokken. Veiligheid was erg belangrijk en werd veel aandacht aan besteed. Een erg enthousiaste en leuke Franse gids, Marin, die ons in het Engels veel hoogtepunten heeft laten zien. Totale groep 6 personen + gids, dus prima. Wij hebben genoten en komen zeker weer terug bij ons volgende bezoek aan Parijs1

Hoogtepunten van Parijs Segwaytour (2,5 uur) Beoordeeld door

Geweldig! Nooit geweten dat je van binnen zo veel kunt bekijken over vroeger,de geschiedenis. Calculeer zeker 3 uur in om alles te zien. Dit deden wij niet, wij hadden te weinig tijd en konden maar een klein gedeelte zien

Het was prachtig om er naar te kijken. Er zijn een aantal gedeeltes waar je ook in het Engels kunt luisteren naar hoe bepaalde veroveringen van Napoleon gegaan waren.

prachtig om te zien. Kinderen onder de 12 zijn gratis maar je dient wel een 'gratis' kaartje op te halen bij de ticket balie (dat staat overigens nergens vermeld).

Leuke Tour, ook als je denkt alles in Parijs gezien te hebben. Veel wetenswaardigheden worden door de gids verteld. Veel aandacht aan de veiligheid.

Hoogtepunten van Parijs Segwaytour (2,5 uur) Beoordeeld door