Legermuseum

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Legermuseum

Wil je alle activiteiten in Legermuseum ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Legermuseum

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 2.311 beoordelingen

De Segwaytour begon mooi op tijd, eerste een duidelijke uitleg gekregen, met paar rondjes rijden op een pleintje. Hele leuke tocht door Parijs, over veel bruggen gegaan en mooie highlights gezien ,ook veel informatie hierover gekregen, we konden van alles vragen. Onze gids was supervriendelijk en behulpzaam, was heel voorzichtig in het verkeer. Onze gids was Franstalig, sprak ook goed Engels. De segways deden het prima. Kortom; zeker een aanrader!

Geweldige segwaytour met mooie hoogtepunten in Parijs

Locatie prima te vinden. Goede ontvangst en een half uur les voordat we vertrokken. Veiligheid was erg belangrijk en werd veel aandacht aan besteed. Een erg enthousiaste en leuke Franse gids, Marin, die ons in het Engels veel hoogtepunten heeft laten zien. Totale groep 6 personen + gids, dus prima. Wij hebben genoten en komen zeker weer terug bij ons volgende bezoek aan Parijs1

In een woord geweldig . De beste manier om Parijs te ontdekken. We hebben er van genoten en het valt reuze mee om op een Segway te rijden. Zeker doen!!!!!

Leuke Tour, ook als je denkt alles in Parijs gezien te hebben. Veel wetenswaardigheden worden door de gids verteld. Veel aandacht aan de veiligheid.

Was echt een hele leuke tour. Onze begeleidster Marine was echt heel leuk en informatief over alle stops. Dikke aanrader!