Kies data

Leicester Square

Leicester Square: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Londen: wandeltocht langs filmlocaties Harry Potter

1. Londen: wandeltocht langs filmlocaties Harry Potter

Ontdekken meer dan 10 filmlocaties en een aantal sites die JK geïnspireerd Rowling's beroemde boeken van Harry Potter op een kleine groep of particuliere wandelroute van Londen . Maak foto's van Platform 9¾ op King's Cross Station en ga naar Leicester Square om de winkel te bezoeken die alle papieren rekwisieten maakte die in de films worden gebruikt. Leren over de andere filmlocaties in het gebied. Ga naar de London Bridge en ontdek de Lekke Ketel en Millennium Bridge - ook wel de Wobbly Bridge - die over de Theems gaat van St Paul's Cathedral naar het Tate Modern. Onderweg zie je gebouwen die JK Rowling inspireerden toen ze haar bestsellers aan het schrijven was.

Londen: kroegentocht in het centrum van Londen

2. Londen: kroegentocht in het centrum van Londen

Ervaar en beleef het beroemde nachtleven van Londen tijdens een avontuurlijke kroegentocht door het West End van de stad (Leicester Square, Piccadilly Circus en Soho). Geniet van gratis toegang tot 5 van de beste bars en clubs in de stad en maak kennis met het Londense nachtleven. Ontdek de beste plekken van Piccadilly, Leicester Square en Soho en geniet op elke locatie van een gratis shotje om de sfeer erin te brengen. Je gaat op stap met je bijdehante maar charmante gidsen, en maakt onderweg kennis met medereiziger en locals. Bovendien profiteer je de hele avond van mooie deals bij de verschillende bars. Drinken in Londen hoeft niet duur te zijn; je moet gewoon weten waar je moet zijn en met wie.

Londen: Westminster Abbey Skip-the-line toegang & rondleiding

3. Londen: Westminster Abbey Skip-the-line toegang & rondleiding

Geniet van de volledige aandacht van een erkende gids tijdens een privétour door Westminster Abbey, een van de meest opvallende religieuze gebouwen van het Verenigd Koninkrijk. Verken de 1000 jaar oude geschiedenis van de kerk van kroningen, koninklijke huwelijken en begrafenissen, waaronder de begrafenis van Diana, prinses van Wales. Ontdek een mekka van Brits koninklijk erfgoed! De 2-uur durende tour is inclusief skip-the-line tickets voor Westminster Abbey, een van de meest bezochte attracties in Londen, zodat je tijd kunt besparen en de drukte kunt omzeilen. Bewonder de grootse architectuur van dit gotische meesterwerk en geniet van de rustige sfeer van de abdij, de historische kapellen en prachtige tuinen. Stap binnen om zeldzame schatten te ontdekken, zoals de historische King Edward's Chair, die sinds 1302 bij elke kroning van Engelse en Britse vorsten is gebruikt. Tijdens de rondleiding neemt je deskundige gids je mee op een reis van de oprichting van de abdij in de 11e eeuw als een benedictijnse kloosterkerk, via de overgang naar een Church of England "Royal Peculiar", naar andere interessante evenementen, zoals de bruiloft in 2011 van prins William en Catherine Middleton. Westminster Abbey is ook een geweldige plek om verhalen te horen over de grote nationale figuren die hier werden begraven, waaronder Isaac Newton, Charles Darwin en Stephen Hawking. Kies de 3,5-uur durende tour om te profiteren van skip-the-line tickets en retourtransfers van je accommodatie in Londen naar Westminster Abbey. We regelen een ervaren chauffeur en een privévoertuig exclusief voor uw groep familieleden of vrienden, zodat u kunt ontsnappen aan de drukte en chaos van het Londense openbaar vervoer. Boek privé-autotransfers van tevoren om tijd en moeite te besparen. Doe mee aan de uitgebreide 4-uur durende tour om te genieten van een bezoek aan Westminster Abbey en een wandeltocht door de City of Westminster en zijn overheidsgebouwen, paleizen en monumenten. Luister naar het verhaal van het symbool van de Britse democratie - het Palace of Westminster en de iconische Big Ben-klokkentoren, en bekijk de Downing Street waar de premier woont. Bekijk de oorlogsmonumenten langs de prestigieuze Whitehall en bewonder de beroemde museumgebouwen op Trafalgar Square. De laatste stop is op Leicester Square, bekend als de thuisbasis van grote bioscopen en theaters. De optie van 5,5 uur omvat een privé-autotransfer en een rondleiding door de City of Westminster met skip-the-line tickets voor de schatkamer - de Westminster Abbey. Geniet van een probleemloze ervaring met een handige ophaal- en wegbrengservice bij uw accommodatie in Londen om te voorkomen dat u verdwaalt of te laat voor de tour komt.

Harry Potter-wandeltocht en een reis naar Azkaban (The Clink)

4. Harry Potter-wandeltocht en een reis naar Azkaban (The Clink)

Doe mee aan een begeleide wandeling in Londen en verken meer dan 10 filmlocaties en verschillende locaties die de beroemde Harry Potter-boeken van JK Rowling hebben geïnspireerd. Zie King's Cross Station, London Bridge, Trafalgar Square en nog veel meer. Sluit je tour vervolgens af met een bezoek aan het Clink Prison Museum. Ontmoet je gids op King's Cross Station buiten het beroemde Platform 9¾ voordat je naar Leicester Square gaat om een winkel te bezoeken die alle papieren rekwisieten maakte die in de films worden gebruikt. Ga verder naar London Bridge en ontdek de Lekke Ketel en de Millenniumbrug, die werden gebruikt in de verfilming van Harry Potter en de Halfbloed Prins. Deze beroemde brug loopt over de Theems en verbindt St. Paul's Cathedral en Tate Modern. Vervolg je rondreis door Londen en bezoek enkele van de locaties die JK Rowling inspireerden toen ze de boeken aan het schrijven was. Bewonder de Big Ben, Trafalgar Square en meer. Ga ten slotte naar het Clink Prison Museum. Ervaar de gruwelijke attracties en leer de grimmige geschiedenis van deze middeleeuwse gevangenis die als inspiratiebron diende voor Azkaban.

Londen: Harry Potter-wandeltocht met magische afternoontea

5. Londen: Harry Potter-wandeltocht met magische afternoontea

Ontdek meer dan tien filmlocaties en verschillende sites die JK Rowlings beroemde Harry Potter-boeken inspireerden tijdens een wandeltocht door Londen. Geniet van een afternoon tea in het Wizard Emporium en bekijk topattracties, waaronder de Big Ben en London Bridge. Ontmoet je gids en poseer naast Perron 9¾ op King's Cross Train Station voordat je naar het bruisende Leicester Square gaat om de winkel te bezoeken die alle papieren rekwisieten maakte die in de films werden gebruikt. Meer informatie over de verschillende locaties in de omgeving. Ga verder naar London Bridge en verken de Leaky Cauldron en Millennium Bridge. Bewonder onderweg de gebouwen die JK Rowling inspireerden toen ze haar bestverkochte boeken schreef. Begin vervolgens aan een werkelijk betoverende ervaring in The Wands & Wizard Exploratorium, waar allerlei magische lekkernijen, snoepjes, cake en thee op je wachten. Geniet van een welverdiende afternoon tea en shop gerust chocoladekikkers en boterbier.

Londen: theaters, Soho en Chinatown zelfgeleide audiotour

6. Londen: theaters, Soho en Chinatown zelfgeleide audiotour

Maak een wandeling vanaf Piccadilly Circus en eindig bij het prachtige en historische Lyceum, op deze heerlijke wandeling langs beroemde theaters en een van de meest historische nachtleven van Londen's West End. Tijdens deze 60 minuten durende zelfgeleide audiotour verwonder je je over de indrukwekkende architectuur, ruik je heerlijke etensgeuren als je langs ChinaTown komt, spot je misschien een filmster op Leicester Square en dwaal je vervolgens een weg naar de aanblik van de oorspronkelijke groente- en fruitmarkt van Londen, Covent Garden, waar je ook de ruigere kant kunt ontdekken...

Londen: kroegentocht in West End van vijf locaties met drankaanbiedingen

7. Londen: kroegentocht in West End van vijf locaties met drankaanbiedingen

De eerste keer in Londen of een mede-Londenaar die een geweldig avondje uit wil? Zoek niet verder dan de West End Crawl in London Pub Crawl. Onze gidsen nemen je mee door de hartslag van Shaftesbury Avenue (in het hart van West End), naar de straatartiesten van Leicester Square, naar het kunstzinnige en bohemien Soho en de wereldberoemde Covent Garden. Onze tour neemt je mee naar de allerbeste locaties die het nachtleven van Londen te bieden heeft. Beleef een avondje uit als nooit tevoren met onze beste drankdeals en gratis shots. We besparen je gemiddeld €50+ op je avondje uit. De beste manier om nieuwe mensen te ontmoeten, waar voor je geld te krijgen met gratis shots, snelle toegang en leuke partygames! Zoals wij Londenaren zeggen: Mind the Gap aan het eind van de nacht!

London West End Treasure Hunt: wie duwde Molly May?

8. London West End Treasure Hunt: wie duwde Molly May?

Verander de bruisende straten van het Londense West End in een spannende escape room in de buitenlucht, met The Mystery of Who Pushed Molly May. Los de aanwijzingen op, schakel de verdachten uit en ontmasker de mysterieuze schurk achter het beroemdste showbizzmysterie van Theatreland. Zoals het verhaal gaat, eindigde de grote openingsavond van Molly May op 1 juli 1920 in een ramp toen ze haar been brak toen ze van de theatertrap viel in de ogen van wachtende fans en paparazzi, volhoudend dat ze was geduwd. Wie was de mysterieuze actrice die achter deze vreselijke daad op de loer lag? Was ze het slachtoffer van een jaloerse tegenspeler? Of struikelde ze gewoon?. Ontdek de meest iconische bezienswaardigheden en sfeervolle pubs van West End terwijl je het historische mysterie ontrafelt en de ware identiteit ontdekt van de actrice achter de misdaad.

Londen: stadswandeling met gids over religie en geschiedenis

9. Londen: stadswandeling met gids over religie en geschiedenis

De tour begint bij Tower Hill Station en je bezoekt enkele van de oudste kerken van de hoofdstad die dateren uit 650 na Christus en bezienswaardigheden die ons beroemde religieuze land vertegenwoordigen. Onze eerste stop is All Hallows by the Tower - de oudste kerk in de City of London. Geniet van het bekijken van de christelijke geschiedenis van Engeland uit de eerste hand en misschien krijg je zelfs je eigen spirituele connectie. Daarna ga je verder om meer van de belangrijkste bezienswaardigheden van Londen te zien, waaronder; Leicester Square, Chinatown, St. James' Palace, en belangrijke figuren van vroegere helden die vervolgens naar het fantasierijke en middeleeuwse Queen Eleanor Memorial Cross gaan. Later, bij Buckingham Palace en St James' Park, zullen we u de religieuze geschiedenis achter de monarch en de Kerk van Engeland vertellen. Het zal interessant zijn om te zien en te begrijpen hoe de evolutie van religie kan worden weerspiegeld in al deze historische historische artefacten terwijl we je nieuwe paden inslaan. Tijdens het hoofdevenement zie je meer van de beroemdste kerken van Londen, waaronder; Westminster Abbey, de heilige St Martin's in-the-Field Church, Methodist Central Hall Westminster, St Mary Undercroft, St Paul's Cathedral, St George's Cathedral en Southwark Cathedral, waar je hopelijk het geluid van de klokken zult ervaren en een korte dienst zult zien . Je zult ook enkele iconische religieuze monumenten ervaren, zoals het herdenkingskruis en Charing Cross Station en religieuze artefacten in de National Gallery. Deze tour is perfect voor mensen met een passie voor de kerk, religie en de enorme religieuze geschiedenis van Engeland. Attracties inbegrepen zijn: • Westminster abdij • Sint-Martinuskerk • Trafalgar Square • Nationale Galerie • Eleanor's Cross Charing Cross • Kathedraal van Westminster • Sint-Jacobspaleis • Buckingham paleis • Big Ben • Parlementsplein • Huizen van het parlement • Westminster-wapens • St Paul's Kathedraal • Kathedraal van Westminster • Methodisten Centrale Zaal Westminster • St Mary Undercroft • Kathedraal van Southwark • Sint-Joriskathedraal • All Hallows by the Tower • Torenbrug • De toren van Londen • St Martins-in-the-Field

Londen: Harry Potter-wandeltocht en ticket voor het vervloekte kind

10. Londen: Harry Potter-wandeltocht en ticket voor het vervloekte kind

Ontdek meer dan 10 filmlocaties en verschillende sites die JK Rowlings beroemde Harry Potter-boeken inspireerden tijdens een kleine groepswandeling door Londen. Ongelooflijke kans om een van de meest succesvolle shows van Londen, Harry Potter and the Cursed Child, te bekijken met de optie van toegewezen standaard zitplaatsen (achterin de kraampjes of grote cirkel) of om te upgraden naar de Premium Seating (in de buurt van de voorkant van de kraampjes of Dress circle) Maak souvenirfoto's van Perron 9¾ op King's Cross Train Station en ga vervolgens naar Leicester Square om een winkel te bezoeken die alle papieren rekwisieten maakte die in de films werden gebruikt. Meer informatie over de verschillende locaties in het gebied. Ga verder naar London Bridge om de Leaky Cauldron en Millennium Bridge te ontdekken. Onderweg zie je gebouwen die JK Rowling inspireerden toen ze de bestverkochte boeken schreef. Na de tour is het tijd om achterover te leunen, te ontspannen en te genieten van het magische spektakel in The Palace Theatre met de bekende, bekroonde West End-show Harry Potter en The Cursed Child.

Beschikbare activiteiten

  • Rondleidingen
  • Andere belevenissen
  • Privétours
  • Dagtochten
13 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Leicester Square

Wil je alle activiteiten in Leicester Square ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Leicester Square

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 1.156 beoordelingen

Dat was een geweldige ervaring. Ontmoet mensen uit verschillende landen. Ook qua leeftijd was onze groep gemengd. Ik ben niet de jongste, wat helemaal niet uitmaakte om samen plezier te hebben. Je kunt clubs binnengaan zonder te hoeven wachten. Naast de welkomstdrankjes zijn er speciale drankkortingen.

Mike was an amazing guide during this tour. He gave us a lot of information and 'did you know this'. He showed us the pictures and made some jokes, that made this a fun experience.

Aanbevolen! In het begin waren de deelnemers nog wat verlegen, maar dat veranderde snel. Voor degenen die geen zin hebben om elke bar zelf te bezoeken, is dit precies wat je zoekt.

Een toffe gids die niet enkel over Harry Potter iets te vertellen heeft. Is een aanrader!

Je ziet weer plekjes in Londen waar we niet eerder geweest waren.