Leiðarendi-grot

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Leiðarendi-grot

Wil je alle activiteiten in Leiðarendi-grot ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Leiðarendi-grot

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 126 beoordelingen

VERBAZINGWEKKEND! Begon de tour bij de Lava Caves, wat geweldig was. Ik moet een geweldige zonsopgang zien op weg naar de site. Tour was uitstekend met een zeer deskundige en grappige gids. Silfra Snorkelen was het hoogtepunt voor mij. kristal helder water. Zeer gemakkelijk zwemmen en de droogpakken van de tour hielden het koude water op afstand. Geweldige tour met uitstekende excursiegidsen en onze chauffeur die goed geïnformeerd was over de geschiedenis van Silfra Fissure en ook geweldig was om over IJsland te praten. 100% zou het opnieuw doen

Beveel deze tour ten zeerste aan. Het was verbazingwekkend, zelfs in de ijskoude winter. Het personeel was geweldig en de warme chocolademelk en koekjes na het snorkelen hielpen ook. Ondanks de kou maakten het uitzicht in het water en de helderheid het echt de moeite waard. Als je dit in de winter doet, pak dan veel lagen in !!

Het snorkelen was een fantastische ervaring. Niet koud wat ik wel had verwacht. Onze gids was zeer professioneel, legde het begrijpelijk uit. De lava-grot zag er door de ijspegels bijna sprookjesachtig uit. Ook hier een leuke gids.