Leiden

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Leiden

Wil je alle activiteiten in Leiden ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Leiden

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 422 beoordelingen

Met veel gevoel gespeelde klassieke muziek in een prachtige omgeving

De Sint Petruskerk is een prachtige kerk, overdadig gedecoreerd zoals dat past bij de tijd waarin deze kerk gebouwd is. Het is een kleine kerk en dat maakt het concert wat intiem. De vertolkte, gevarieerde klassieke muziekstukken werden met veel passie gebracht, het waren voor ons bekende en ook een paar minder bekende stukken, alle heerlijk om naar te luisteren. De akoestiek is prima in deze kerk. De ontvangst was netjes, onze e-tickets werden keurig geaccepteerd. Wij mochten op houten stoeltjes zitten die bijgeplaatst waren naast de kerkbanken, en deze zaten eigenlijk beter dan de rechte kerkbanken ;-) Qua plaatsen hebben wij op aanraden de goedkoopste genomen en dat was helemaal goed; het aantal aanwezige rijen is niet heel groot, dus qua geluid zal er niet een heel groot verschil zijn tussen voor-, midden- en achterin.

Prachtige entourage, geweldige artiesten, we hebben genoten

We waren en Wenen voor een citytrip en heel lang nagedacht welke klassiek optreden we zouden kiezen, in een concertgebouw of met een orkest. En omdat we het allemaal erg toeristisch vonden gekozen voor deze kleine opzet en dit bleek een schot in de roos. De kerk is prachtig, de akoestiek heel goed, mooie jonge gedreven muzikanten, ook een prachtig programma, een uurtje, net lang genoeg en ook de prijs is prima (29 euro per persoon). Kleine opzet dus alles is goed te horen èn goed te zien.

Klein ensemble grote indruk, kerk ook bizar mooi.

Heel knap gespeeld, muziekstukken vrij bekend dus dat luistert extra fijn. Toegewijde musici, leuk om ze bezig te zien. Kerk is extravagant, weet niet waar je kijken moet zoveel praal.

Een mooi intiem knus concert met fantastische muzikanten.

We hebben geweldig genoten van deze 4 fantastische violisten ! Wat een dynamiek, precisie, mooi samenspel ! Krijg er nog kippenvel van ! De lengte van het concert was ook precies goed.

Boeking verliep soepel Bij entree stonden wij goed aangemeld op een lijst Prachtig concert van 1 uur. Precies genoeg qua tijd Bijzondere én mooie locatie. Petrus kirche.