Leiden
Tours

Onze aanbevelingen voor Leiden

Leiden: Stadsrondvaart met gids

Leiden: Stadsrondvaart met gids

Ontdek Leiden vanuit een andere hoek tijdens een comfortabele rondvaart door de grachten. Leer meer over de stad van je kapitein, bekijk het Leidse stadhuis vanaf het water en vaar onder veel van de beroemde Leidse bruggen door. Stap aan boord van uw cruise in het centrum van de stad en begin uw avontuur door de 27 km aan grachten van Leiden. Vaar door het historische stadscentrum en passeer het stadhuis, de weelderige Hortus Botanicustuin en het Museum De Lakenhal. Terwijl je de grachten van Leiden verkent, vaar je onder veel van de 88 bruggen door. Leun achterover en geniet van het uitzicht terwijl uw kapitein u fascinerende feiten vertelt over Leiden en de bezienswaardigheden die u passeert. Als u tijdens het varen wilt genieten van een drankje of een snack, kunt u deze kopen bij het vertrekpunt voordat u aan boord gaat.

Leiden: Elektrische Bootverhuur

Leiden: Elektrische Bootverhuur

Bekijk de vele grachten van Leiden aan boord van een privéboot. Vaar naar uw eigen bestemmingen, zonder reisschema, en uzelf als kapitein om het avontuur te leiden. Stap eerst samen met je vrienden en familie aan boord van de boot. Vertrek vanaf het dok en begin je verkenning van de 88 grachten die het stadscentrum omringen. Leg dan aan bij een van de vele parken langs het water en ontdek waarom sommigen de stad Singelpark noemen. Stap weer aan boord van de boot en vaar rond de 28 kilometer aan grachten. Uiteindelijk kom je terug bij het dok en klim je weer op het droge met een nieuwe waardering voor de stad. Verlaat uw rondvaart met een beter begrip van de grachten, uw vaarvaardigheden en Leiden.

Leiden: Hortus Botanicus Toegangsbewijs

Leiden: Hortus Botanicus Toegangsbewijs

Ontdek de unieke plantencollecties van de Hortus Botanicus Leiden in anderhalf uur met dit toegangsticket. Geniet van bloeiende bloembollen in de lente of maak een ontspannen wandeling onder de kleurrijke eeuwenoude monumentale bomen in de herfst, de tuin is in elk seizoen een bezoek waard. Na het inwisselen van je ticket bij de voorpoort van de Hortus Botanicus Leiden kun je in je eigen tempo op avontuur door de oudste botanische tuin van Nederland. Bekijk de historische tuin die in 1590 werd gesticht en waar de eerste tulpen van Europa werden gekweekt. Wandel door de Voortuin en bewonder de recent gebouwde kas, de Clusiustuin en de Japanse Tuin waar de historische uitwisseling van planten tussen Japan en Nederland te bewonderen is. Waan je in de jungles van Zuidoost-Azië terwijl je wordt omringd door de collectie tropische orchideeën en meer. Kom tot rust in de tuinen en maak een ontspannen wandeling onder de monumentale bomen. Zie een verzameling vleesetende planten, zeldzame tropische orchideeën en seizoensfavorieten zoals de Jadevine (bloeit in maart-april), de Victoria amazonica (bloeit in juni-september) en de Chinese Lotus (bloeit in juli). Wonder over de collectie van bijna dertig bomen, waarvan sommige meer dan een eeuw oud zijn en breng zeker een bezoek aan de souvenirwinkel en het Grand Café voordat je ervaring voorbij is.

Leiden: Ontsnappingstocht - Zelfbegeleid stadsspel

Leiden: Ontsnappingstocht - Zelfbegeleid stadsspel

Marie Swanenburg, ook wel bekend als Good Mie, is een gif- en seriemoordenaar die op een avond in 1883 werd betrapt. Ze was van plan haar nicht en schoonzoon een giftige substantie te serveren, maar dit ging mis. Het gevolg was dat ze haar geliefde Leiden zo snel mogelijk moest verlaten. Help jij haar om de geheime uitgang te vinden? Kies je starttijd met je teamgenoten, beginnend op elk moment, dag of nacht. Baan je een weg door de stad en vink taken af om alle aanwijzingen te vinden die je nodig hebt om de geheime doorgang te bereiken. Terwijl je naar aanwijzingen zoekt, kun je je vergapen aan de prachtige bezienswaardigheden van de stad. Loop langs de Pieterskerk, dwaal door de gezellige straatjes en let op de vele monumentale panden in de binnenstad. Werk snel en u en uw team zouden het record voor de snelste tour kunnen vestigen. Veel geluk!

De verborgen verhalen van Leiden - audiotour met gids

De verborgen verhalen van Leiden - audiotour met gids

Deze tour is alles wat je nodig hebt om Leiden te ontdekken! Het neemt je mee langs verborgen juweeltjes en beroemde bezienswaardigheden, terwijl je de geweldige verhalen van deze plaatsen vertelt. Ontdek waar Rembrandt naar school ging, waarom Leiden de sleutelstad is en nog veel meer feiten, allemaal verteld door meeslepende verhalen in zowel tekst als audio. Deze tour is gemaakt door Awesome Places, een contentmaker met meer dan 400.000 volgers op verschillende sociale platforms, en een local uit de stad Leiden. Deze tour neemt je mee langs de meest bijzondere plekken van Leiden. Maak je nu klaar voor een geweldige reis door de prachtige stad Leiden.

Leidse zelfgeleide Sherlock Holmes-moordmysteriespel

Leidse zelfgeleide Sherlock Holmes-moordmysteriespel

De Sherlock Holmes City Game is een zelfgeleide tour die je een leuke en interactieve manier geeft om door de stad te lopen. Het enige wat je nodig hebt is een telefoon met internetverbinding. Zodra je het spel boekt, sturen we je via e-mail alle benodigde informatie. Door door de stad te bewegen, ontgrendel je opdrachten. Hier vind je personages die bereid zijn te helpen. Maar de informatie heeft een prijs! Los hun puzzels op, ga hilarische foto-uitdagingen aan, achtervolg de daders en speel mee om dichter bij het oplossen van de moord op Balthasar te komen. BELANGRIJKE GEGEVENS: - Moeilijkheidsgraad: eenvoudig – ook geschikt voor gezinnen met kinderen - Duur: 2 uur - Tickets: Je hoeft slechts 1 ticket per groep (1-4 personen) te kopen - Elke groep speelt met 1 apparaat. Voor groepen vanaf 4 personen kunt u 2 of meer tickets kopen. - Om dit spel te boeken moet je een datum/tijd opgeven, MAAR je kunt beginnen wanneer je maar wilt. - *LET OP: deze City Game gebruikt de stad als interactief speelveld, maar geeft GEEN informatie over de stad! HOE TE SPELEN: Boek de City Game, bekijk de e-mail die we je sturen met de instructies, download de Loquiz App en begin aan je game-ervaring! Verken de stad in je eigen tempo terwijl je de Sherlock Holmes City Game speelt, een zelfgeleide tour die veel vrijheid en flexibiliteit biedt. Je kunt spelen wanneer, waar en met wie je wilt. Of je nu alleen wilt spelen voor persoonlijke opwinding of met een groep mensen, dit is het spel voor jou! Spelen met meer groepen wordt een competitieve ervaring, perfect als teambuildingactiviteit. Dit spel is een leuke activiteit die je kunt doen tijdens een bezoek aan een stad met je familie en vrienden of als koppel. Onze City Game biedt de maximale onafhankelijkheid, je kunt pauzeren en doorgaan wanneer je maar wilt!

Leiden: Museum van Wereldculturen

Leiden: Museum van Wereldculturen

Open uw kijk op de wereld met een bezoek aan Wereldmuseum Leiden – het Rijksmuseum voor Volkenkunde – een museum over mensen op slechts 5 minuten van het centraal station van Leiden. Het museum is gevestigd in een historisch pand en herbergt grote succesvolle tentoonstellingen, kleine verrassende tentoonstellingen voor de liefhebber, vernieuwende publieksprogramma's, toonaangevend wetenschappelijk onderzoek en vele internationale samenwerkingsprojecten. Nadat je het museum bent binnengegaan, kun je de tentoonstellingen verkennen die je meenemen van Bali tot Guatemala, van Oceanië tot het Noordpoolgebied en van Mekka tot Djenné. Kom kijken hoe we, ondanks al onze verschillen, allemaal in één opzicht hetzelfde zijn: menselijke wezens. Voel hoe je gevoel voor de wereld groter wordt terwijl elk object in de collectie een menselijk verhaal vertelt. Laat je raken door verhalen die universele menselijke thema's belichamen, zoals feestvieren, rouw, versiering, gebed, liefde en conflict.

Space Expo Noordwijk: Een reis door de ruimte (toegangsbewijs)

Space Expo Noordwijk: Een reis door de ruimte (toegangsbewijs)

Space Expo is een ruimtevaartmuseum in Noordwijk. Het museum ligt net achter de zee en de duinen en biedt een diepgaand inzicht in de fascinerende wereld van de ruimtevaart. Van het ontwerpen en bouwen van ruimtemissies op aarde tot het lanceren ervan in de ruimte, je kunt elk aspect van dit spannende vakgebied verkennen. Een van de hoogtepunten van het museum is de originele Sojoez-capsule die astronaut André Kuipers tijdens zijn ruimtereis heeft gebruikt. Daarnaast kun je een levensgroot model van het International Space Station (ISS) bekijken en ervaren hoe het is om in een baan om de aarde te leven en te werken. Exclusieve rondleidingen en activiteiten In het weekend en tijdens schoolvakanties biedt Space Expo exclusieve rondleidingen aan boord van de Space Train voor een bezoek aan het naastgelegen European Space Agency (ESA). Deze unieke kans biedt een kijkje in de keuken van het baanbrekende werk dat wordt gedaan op het gebied van ruimtevaarttechnologie en -verkenning.

Leiden: Paddleboardverhuur om de Leidse grachten te verkennen

Leiden: Paddleboardverhuur om de Leidse grachten te verkennen

Geniet op de meest unieke en sportieve manier van Leiden op zoek naar de mooiste en leukste plekjes. Heb je ervaring? Stap direct in en peddel in 2 uur langs vele bezienswaardigheden. Is het de eerste keer? Daarna begin je met een instructie op het havenkantoor om het suppen snel onder de knie te krijgen. Na de instructie begint je tour naar de vele mooie plekken die de stad te bieden heeft. De geboortestad van Rembrandt met het Academiegebouw waar hij studeerde, de grachten, stadspoorten, bruggen, molens en de hofjes langs het water.

Zelfgeleide geheimen van Leiden Verkenningsspel

Zelfgeleide geheimen van Leiden Verkenningsspel

Secrets of Exploration Game is een zelfgeleide tour die je een leuke en interactieve manier geeft om de stad te ontdekken. Het enige wat je nodig hebt is een telefoon met internetverbinding. Zodra je het spel boekt, sturen we je via e-mail alle benodigde informatie. Verken de stad en ga in op de omgeving terwijl je de meest verborgen geheimen van de stad ontdekt! Om verder te komen, zul je uitdagende puzzels, raadsels en fototaken tegenkomen waarvoor je de stad moet verkennen. Tijdens het spel leer je meer over de geschiedenis, bijzondere karakters, cultuur en ontdek je vele unieke weetjes over de stad van jouw keuze. We hebben geheimen ontdekt die zelfs voor de echte lokale bevolking onbekend zijn! BELANGRIJKE GEGEVENS: - Moeilijkheidsgraad: gemiddeld - Duur: 2 uur - Tickets: Je hoeft slechts 1 ticket per groep (1-4 personen) te kopen. Elke groep speelt met 1 apparaat. Voor groepen vanaf 4 personen kunt u 2 of meer tickets kopen. - Om dit spel te boeken moet je een datum/tijd opgeven, MAAR je kunt beginnen wanneer je maar wilt. HOE TE SPELEN: Boek het verkenningsspel, bekijk de e-mail die we je sturen met de instructies, download de Loquiz-app en begin je game-ervaring! Ontdek de best bewaarde geheimen in het historische centrum van de stad met de Secrets of Exploration Game, een spannend, op GPS gebaseerd verkenningsspel! Of je nu alleen wilt spelen voor persoonlijke opwinding of met een groep mensen, dit is het spel voor jou! Spelen met meer groepen wordt een competitieve ervaring, perfect als teambuildingactiviteit. Dit spel is een leuke activiteit die je kunt doen tijdens een bezoek aan een stad. Los de leuke puzzels en vragen op, voltooi fototaken en meer om zoveel mogelijk punten te scoren en extra aanwijzingen te krijgen om je te helpen bij de laatste puzzel. Je kunt zelfs een plek op het scorebord verdienen! Ons verkenningsspel biedt maximale onafhankelijkheid, je kunt pauzeren en doorgaan wanneer je maar wilt.

Alle activiteiten

Onze aanbevelingen voor Leiden

Leiden: Stadsrondvaart met gids

Leiden: Stadsrondvaart met gids

Ontdek Leiden vanuit een andere hoek tijdens een comfortabele rondvaart door de grachten. Leer meer over de stad van je kapitein, bekijk het Leidse stadhuis vanaf het water en vaar onder veel van de beroemde Leidse bruggen door. Stap aan boord van uw cruise in het centrum van de stad en begin uw avontuur door de 27 km aan grachten van Leiden. Vaar door het historische stadscentrum en passeer het stadhuis, de weelderige Hortus Botanicustuin en het Museum De Lakenhal. Terwijl je de grachten van Leiden verkent, vaar je onder veel van de 88 bruggen door. Leun achterover en geniet van het uitzicht terwijl uw kapitein u fascinerende feiten vertelt over Leiden en de bezienswaardigheden die u passeert. Als u tijdens het varen wilt genieten van een drankje of een snack, kunt u deze kopen bij het vertrekpunt voordat u aan boord gaat.

Leiden: Elektrische Bootverhuur

Leiden: Elektrische Bootverhuur

Bekijk de vele grachten van Leiden aan boord van een privéboot. Vaar naar uw eigen bestemmingen, zonder reisschema, en uzelf als kapitein om het avontuur te leiden. Stap eerst samen met je vrienden en familie aan boord van de boot. Vertrek vanaf het dok en begin je verkenning van de 88 grachten die het stadscentrum omringen. Leg dan aan bij een van de vele parken langs het water en ontdek waarom sommigen de stad Singelpark noemen. Stap weer aan boord van de boot en vaar rond de 28 kilometer aan grachten. Uiteindelijk kom je terug bij het dok en klim je weer op het droge met een nieuwe waardering voor de stad. Verlaat uw rondvaart met een beter begrip van de grachten, uw vaarvaardigheden en Leiden.

Leiden: Hortus Botanicus Toegangsbewijs

Leiden: Hortus Botanicus Toegangsbewijs

Ontdek de unieke plantencollecties van de Hortus Botanicus Leiden in anderhalf uur met dit toegangsticket. Geniet van bloeiende bloembollen in de lente of maak een ontspannen wandeling onder de kleurrijke eeuwenoude monumentale bomen in de herfst, de tuin is in elk seizoen een bezoek waard. Na het inwisselen van je ticket bij de voorpoort van de Hortus Botanicus Leiden kun je in je eigen tempo op avontuur door de oudste botanische tuin van Nederland. Bekijk de historische tuin die in 1590 werd gesticht en waar de eerste tulpen van Europa werden gekweekt. Wandel door de Voortuin en bewonder de recent gebouwde kas, de Clusiustuin en de Japanse Tuin waar de historische uitwisseling van planten tussen Japan en Nederland te bewonderen is. Waan je in de jungles van Zuidoost-Azië terwijl je wordt omringd door de collectie tropische orchideeën en meer. Kom tot rust in de tuinen en maak een ontspannen wandeling onder de monumentale bomen. Zie een verzameling vleesetende planten, zeldzame tropische orchideeën en seizoensfavorieten zoals de Jadevine (bloeit in maart-april), de Victoria amazonica (bloeit in juni-september) en de Chinese Lotus (bloeit in juli). Wonder over de collectie van bijna dertig bomen, waarvan sommige meer dan een eeuw oud zijn en breng zeker een bezoek aan de souvenirwinkel en het Grand Café voordat je ervaring voorbij is.

Leiden: Ontsnappingstocht - Zelfbegeleid stadsspel

Leiden: Ontsnappingstocht - Zelfbegeleid stadsspel

Marie Swanenburg, ook wel bekend als Good Mie, is een gif- en seriemoordenaar die op een avond in 1883 werd betrapt. Ze was van plan haar nicht en schoonzoon een giftige substantie te serveren, maar dit ging mis. Het gevolg was dat ze haar geliefde Leiden zo snel mogelijk moest verlaten. Help jij haar om de geheime uitgang te vinden? Kies je starttijd met je teamgenoten, beginnend op elk moment, dag of nacht. Baan je een weg door de stad en vink taken af om alle aanwijzingen te vinden die je nodig hebt om de geheime doorgang te bereiken. Terwijl je naar aanwijzingen zoekt, kun je je vergapen aan de prachtige bezienswaardigheden van de stad. Loop langs de Pieterskerk, dwaal door de gezellige straatjes en let op de vele monumentale panden in de binnenstad. Werk snel en u en uw team zouden het record voor de snelste tour kunnen vestigen. Veel geluk!

De verborgen verhalen van Leiden - audiotour met gids

De verborgen verhalen van Leiden - audiotour met gids

Deze tour is alles wat je nodig hebt om Leiden te ontdekken! Het neemt je mee langs verborgen juweeltjes en beroemde bezienswaardigheden, terwijl je de geweldige verhalen van deze plaatsen vertelt. Ontdek waar Rembrandt naar school ging, waarom Leiden de sleutelstad is en nog veel meer feiten, allemaal verteld door meeslepende verhalen in zowel tekst als audio. Deze tour is gemaakt door Awesome Places, een contentmaker met meer dan 400.000 volgers op verschillende sociale platforms, en een local uit de stad Leiden. Deze tour neemt je mee langs de meest bijzondere plekken van Leiden. Maak je nu klaar voor een geweldige reis door de prachtige stad Leiden.

Leidse zelfgeleide Sherlock Holmes-moordmysteriespel

Leidse zelfgeleide Sherlock Holmes-moordmysteriespel

De Sherlock Holmes City Game is een zelfgeleide tour die je een leuke en interactieve manier geeft om door de stad te lopen. Het enige wat je nodig hebt is een telefoon met internetverbinding. Zodra je het spel boekt, sturen we je via e-mail alle benodigde informatie. Door door de stad te bewegen, ontgrendel je opdrachten. Hier vind je personages die bereid zijn te helpen. Maar de informatie heeft een prijs! Los hun puzzels op, ga hilarische foto-uitdagingen aan, achtervolg de daders en speel mee om dichter bij het oplossen van de moord op Balthasar te komen. BELANGRIJKE GEGEVENS: - Moeilijkheidsgraad: eenvoudig – ook geschikt voor gezinnen met kinderen - Duur: 2 uur - Tickets: Je hoeft slechts 1 ticket per groep (1-4 personen) te kopen - Elke groep speelt met 1 apparaat. Voor groepen vanaf 4 personen kunt u 2 of meer tickets kopen. - Om dit spel te boeken moet je een datum/tijd opgeven, MAAR je kunt beginnen wanneer je maar wilt. - *LET OP: deze City Game gebruikt de stad als interactief speelveld, maar geeft GEEN informatie over de stad! HOE TE SPELEN: Boek de City Game, bekijk de e-mail die we je sturen met de instructies, download de Loquiz App en begin aan je game-ervaring! Verken de stad in je eigen tempo terwijl je de Sherlock Holmes City Game speelt, een zelfgeleide tour die veel vrijheid en flexibiliteit biedt. Je kunt spelen wanneer, waar en met wie je wilt. Of je nu alleen wilt spelen voor persoonlijke opwinding of met een groep mensen, dit is het spel voor jou! Spelen met meer groepen wordt een competitieve ervaring, perfect als teambuildingactiviteit. Dit spel is een leuke activiteit die je kunt doen tijdens een bezoek aan een stad met je familie en vrienden of als koppel. Onze City Game biedt de maximale onafhankelijkheid, je kunt pauzeren en doorgaan wanneer je maar wilt!

Leiden: Museum van Wereldculturen

Leiden: Museum van Wereldculturen

Open uw kijk op de wereld met een bezoek aan Wereldmuseum Leiden – het Rijksmuseum voor Volkenkunde – een museum over mensen op slechts 5 minuten van het centraal station van Leiden. Het museum is gevestigd in een historisch pand en herbergt grote succesvolle tentoonstellingen, kleine verrassende tentoonstellingen voor de liefhebber, vernieuwende publieksprogramma's, toonaangevend wetenschappelijk onderzoek en vele internationale samenwerkingsprojecten. Nadat je het museum bent binnengegaan, kun je de tentoonstellingen verkennen die je meenemen van Bali tot Guatemala, van Oceanië tot het Noordpoolgebied en van Mekka tot Djenné. Kom kijken hoe we, ondanks al onze verschillen, allemaal in één opzicht hetzelfde zijn: menselijke wezens. Voel hoe je gevoel voor de wereld groter wordt terwijl elk object in de collectie een menselijk verhaal vertelt. Laat je raken door verhalen die universele menselijke thema's belichamen, zoals feestvieren, rouw, versiering, gebed, liefde en conflict.

Space Expo Noordwijk: Een reis door de ruimte (toegangsbewijs)

Space Expo Noordwijk: Een reis door de ruimte (toegangsbewijs)

Space Expo is een ruimtevaartmuseum in Noordwijk. Het museum ligt net achter de zee en de duinen en biedt een diepgaand inzicht in de fascinerende wereld van de ruimtevaart. Van het ontwerpen en bouwen van ruimtemissies op aarde tot het lanceren ervan in de ruimte, je kunt elk aspect van dit spannende vakgebied verkennen. Een van de hoogtepunten van het museum is de originele Sojoez-capsule die astronaut André Kuipers tijdens zijn ruimtereis heeft gebruikt. Daarnaast kun je een levensgroot model van het International Space Station (ISS) bekijken en ervaren hoe het is om in een baan om de aarde te leven en te werken. Exclusieve rondleidingen en activiteiten In het weekend en tijdens schoolvakanties biedt Space Expo exclusieve rondleidingen aan boord van de Space Train voor een bezoek aan het naastgelegen European Space Agency (ESA). Deze unieke kans biedt een kijkje in de keuken van het baanbrekende werk dat wordt gedaan op het gebied van ruimtevaarttechnologie en -verkenning.

Leiden: Paddleboardverhuur om de Leidse grachten te verkennen

Leiden: Paddleboardverhuur om de Leidse grachten te verkennen

Geniet op de meest unieke en sportieve manier van Leiden op zoek naar de mooiste en leukste plekjes. Heb je ervaring? Stap direct in en peddel in 2 uur langs vele bezienswaardigheden. Is het de eerste keer? Daarna begin je met een instructie op het havenkantoor om het suppen snel onder de knie te krijgen. Na de instructie begint je tour naar de vele mooie plekken die de stad te bieden heeft. De geboortestad van Rembrandt met het Academiegebouw waar hij studeerde, de grachten, stadspoorten, bruggen, molens en de hofjes langs het water.

Zelfgeleide geheimen van Leiden Verkenningsspel

Zelfgeleide geheimen van Leiden Verkenningsspel

Secrets of Exploration Game is een zelfgeleide tour die je een leuke en interactieve manier geeft om de stad te ontdekken. Het enige wat je nodig hebt is een telefoon met internetverbinding. Zodra je het spel boekt, sturen we je via e-mail alle benodigde informatie. Verken de stad en ga in op de omgeving terwijl je de meest verborgen geheimen van de stad ontdekt! Om verder te komen, zul je uitdagende puzzels, raadsels en fototaken tegenkomen waarvoor je de stad moet verkennen. Tijdens het spel leer je meer over de geschiedenis, bijzondere karakters, cultuur en ontdek je vele unieke weetjes over de stad van jouw keuze. We hebben geheimen ontdekt die zelfs voor de echte lokale bevolking onbekend zijn! BELANGRIJKE GEGEVENS: - Moeilijkheidsgraad: gemiddeld - Duur: 2 uur - Tickets: Je hoeft slechts 1 ticket per groep (1-4 personen) te kopen. Elke groep speelt met 1 apparaat. Voor groepen vanaf 4 personen kunt u 2 of meer tickets kopen. - Om dit spel te boeken moet je een datum/tijd opgeven, MAAR je kunt beginnen wanneer je maar wilt. HOE TE SPELEN: Boek het verkenningsspel, bekijk de e-mail die we je sturen met de instructies, download de Loquiz-app en begin je game-ervaring! Ontdek de best bewaarde geheimen in het historische centrum van de stad met de Secrets of Exploration Game, een spannend, op GPS gebaseerd verkenningsspel! Of je nu alleen wilt spelen voor persoonlijke opwinding of met een groep mensen, dit is het spel voor jou! Spelen met meer groepen wordt een competitieve ervaring, perfect als teambuildingactiviteit. Dit spel is een leuke activiteit die je kunt doen tijdens een bezoek aan een stad. Los de leuke puzzels en vragen op, voltooi fototaken en meer om zoveel mogelijk punten te scoren en extra aanwijzingen te krijgen om je te helpen bij de laatste puzzel. Je kunt zelfs een plek op het scorebord verdienen! Ons verkenningsspel biedt maximale onafhankelijkheid, je kunt pauzeren en doorgaan wanneer je maar wilt.

Veelgestelde vragen over Leiden

De topbezienswaardigheden in Leiden

Activiteiten in Leiden

Rondleidingen in Nederland

Wat te doen in Nederland

Andere activiteiten in Leiden

Wil je alle activiteiten in Leiden bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.