Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in Engels te bekijken.

Leipzig: 70-minuten durende rondvaart rondvaartboot met motorboten

Leipzig: 70-minuten durende rondvaart rondvaartboot met motorboten

Vanaf US$ 17,04 per persoon

Geniet van een ontspannende tour door de verschillende grachten in het hart van Leipzig. Bekijk het industriële erfgoed en leer over zijn diepe geschiedenis. Stap aan boord voor een motorboottocht van 70 minuten langs de waterwegen van Leipzig.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
De voucher moet worden ingewisseld voor een ticket.
Duur 70 minuten
Controleer de beschikbaarheid om de begintijden te zien.
Directe bevestiging
Tourgids
Duits

Belevenis

Highlights
 • Verken de belangrijkste bezienswaardigheden van Leipzig op een motorboot
 • Bewonder de architectuur van historische industriële gebouwen
 • Zie waar geschiedenis samenvloeit met de moderne essentie van het hedendaagse leven
Volledige beschrijving
Begin je rondleiding in de pittoreske haven van Leipzig met zijn beroemde strandbar. Ontspan aan boord van een motorboot terwijl u aan boord gaat van een 70-minuten durende sightseeingtour langs de historische en moderne bezienswaardigheden van Leipzig langs het water.

Zie de villa van de beroemde uitgeverij Baedeker die bekend is bij reizigers over de hele wereld. Doorgaan naar de Palmengartenwehr , een essentieel onderdeel van de openbare voorzieningen voor hoogwaterbescherming van Leipzig. Ga naar de westelijke gebieden, geniet van een kort moment van stilte en bewonder de natuur rondom het gebied. Bewonder de architectuur van de textielfabrieken van de Buntgarnwerke , een voormalig garenmolengebouw uit het einde van de 19e eeuw. Het is een van de grootste industrieterreinen in het Wilhelminien tijdperk in Duitsland.

Op weg naar de Karl Heine-grachten ontdekt u een van de mooiste grachten van Leipzig, slingerend door het oude industriële district van Plagwitz. Karl Heine, een advocaat, ondernemer en industriële pionier, speelde een sleutelrol in de stedelijke ontwikkeling van de westelijke gebieden van Leipzig. Bekijk het opvallende Stelzenhaus bij de laatste stop van de tour voordat je terugkeert naar de haven, waar je in de strandbar van een koud drankje kunt genieten. De haven is perfect gelegen als u na de tocht met een motorboot verdere bezienswaardigheden van Leipzig wilt verkennen.
Inbegrepen
 • Motorboottocht van 70 minuten <br> • Dekens

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Bereid je voor op je activiteit

  Trefpunt

  Haal je kaartjes op bij de blauwe toonbank naast de rivier. Het personeel zal u vervolgens naar uw boot leiden.

  Openen in Google Maps ⟶
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,7 / 5

  gebaseerd op 281 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • dienstverlening
   4.5 / 5
  • organisatie
   4,4 / 5
  • prijs / kwaliteit
   4,6 / 5
  • veiligheid
   4,7 / 5
  Sorteren op

  Leuke tour - boeking bevestigd

  De rondleiding is geweldig. Leuke bootgids interessante informatie over normale rondleidingen door de stad. Zoals bij vele anderen voor ons, ging de boeking via Get your guide mis. Naar verluidt bereiken deze boekingen nooit de organisator. Dus we waren niet op het scherm voor de geboekte tijd. We kregen een alternatieve tijd aangeboden die ons goed uitkwam. Alles ging heel mooi en gemakkelijk. Bel om veiligheidsredenen iedereen die tijdgebonden is.

  Verder lezen

  3 oktober 2019

  De reis was geweldig, zeer aan te bevelen. Er waren alleen problemen omdat het niet herkenbaar was op de site die we hadden geboekt. Het personeel van de stadshaven kon nog steeds plaatsen organiseren. Het was een beetje moeilijk voor 18 personen. Ik weet niet wie de fout met de boeking was. De tour was erg leuk en was super interessant.

  Verder lezen

  7 september 2019

  Beim Einchecken konnten die netten Herren nicht sehen, dass es bereits bezahlt ist, daher empfehle ich, den Nachweis mitzunehmen. Der Kapitän war supernett und hat es auch gut gemacht. Alles lief insgesamt sehr freundlich und gut ab. Einzig die Besichtigung an sich ist der Grund, warum es nicht 5 Sterne gibt, sondern nur 4. Es gibt viele teuere Villen, aber so richtig Sightseeing ist es nicht wirklich. Dennoch, Preis-Leistung stimmt und die 35 min. hin und auf dem gleichen Wege zurück lohnen sich trotzdem.

  Verder lezen

  18 juni 2020

  Vertalen
  Georganiseerd door

  Product ID: 242997