Toegangsticket

Rome: ticket voor de Leonardo Da Vinci Experience

Rome: ticket voor de Leonardo Da Vinci Experience

Vanaf € 12 per persoon

Ontdek het genie Leonardo da Vinci die kunstenaar, ingenieur, beeldhouwer, architect en wetenschapper was. Bewonder een reproductie op ware grote van "Het laatste avondmaal", het controversiële schilderij in Dan Browns roman 'De Da Vinci Code'.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe boekingsbevestiging
Audiogids inbegrepen
Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Duits, Portugees, Russisch, Chinees

Belevenis

Highlights
 • Geniet van een interactieve ervaring langs ongeveer 50 uitvindingen van Leonardo da Vinci
 • Verken 5 zalen met vliegende machines, oorlogsmachines en meer
 • Ontdek het mysterie achter het controversiële schilderij van het Laatste Avondmaal
Volledige beschrijving
Wist je dat Leonardo da Vinci meer dan 500 jaar geleden vliegende machines, robots, onderzeeërs, onderwater-ademhalingsapparatuur, een hangbrug zonder ondersteuning en machines die op zonne-energie werken heeft ontworpen? Kom meer te weten over Leonardo da Vinci in deze tentoonstelling. Zie meer dan 50 uitvindingen die op basis van zijn ontwerpen zijn gemaakt. Probeer de machines zelf uit en zie hoe zijn ideeën vandaag de dag nog gebruikt worden, zoals graaf- en tilmachines, de naaimachine, fiets, waterski's, het machinegeweer en nog veel meer. In Leonardo's Spiegelzaal zie je hoe zijn ideeën over licht tot de uitvinding van fotografie en projectie hebben geleid. Maak een foto van jezelf naast zijn helikopter of gepantserde tank. Leonardo da Vinci was natuurlijk een van de grootste kunstenaars ooit en hij produceerde talloze meesterwerken die in museums over de hele wereld getoond worden. Hier zie je ook 20 gecertificeerde reproducties die geschilderd zijn door vooraanstaande restauratiekunstenaars van het Vaticaans Museum. Bewonder twee versies van de "Maagd op de rotsen", waarvan de originelen in het Louvre en het Londense National Gallery te zien zijn. Zie ook de "Dame met de hermelijn", het schilderij dat een revolutie in het klassieke portretschilderen teweeg bracht.
Inbegrepen
 • Entreegeld
 • Audiogids, beschikbaar in het Engels, Italiaans, Spaans, Frans, Russisch, Chinees en Duits
 • Gratis Wi-Fi
 • Airconditioning
 • Sanitaire diensten
 • Rondleiding
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19

Je moet deze activiteit online boeken aangezien het loket gesloten is

Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
 • Alle deelnemers ouder dan 12 jaar moeten een in de EU geldige Green Pass met een verifieerbare QR-code laten zien. Geldige Green Passes kunnen worden verkregen door een van de volgende documenten te uploaden in de Green Pass- of Covid Certificate-app: bewijs van vaccinatie, bewijs van Covid-19-infectie in de afgelopen 6 maanden, een negatieve PCR-test die niet ouder is dan 72 uur bij aanvang van de activiteit óf een negatieve antigeentest die niet ouder is dan 48 uur bij aanvang van de activiteit
 • Alle deelnemers moeten ook een geldig door de overheid afgegeven identiteitsbewijs met foto meenemen (bijv. paspoort of rijbewijs)

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Leonardo da Vinci Experience, Via della Conciliazione 19, Rome (op 150 meter afstand van het Sint-Pietersplein)

Openen in Google Maps ⟶
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,3 /5

gebaseerd op 455 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  1,1/5
 • prijs / kwaliteit
  4,1/5
 • dienstverlening
  4,5/5
 • organisatie
  4,4/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Kleinschalig maar interessant

Aangekomen bij de verzamelplaats werden we goed geïnstrueerd over wat we konden verwachten en wat de regels waren en zonder oponthoud en verdere wacht tijden werden we naar de ingang gelijdt waar de voucher omgewissekd werd voor echte kaartjes en we heel snel naar binnen konden,zelfs als je een ander tijdschema had kon je zelf de keuze hebben,van nu of later.goeie gidsen die duudelijk hun werk konden.

Verder lezen

3 januari 2017

Although this is not one of the most famous places in Rome, it is definetelly very interesting and one of our besr experiences until now. It is full with machines and paintings, which are explained in details by the audio guide. The audio guide is in several languages and very clear and professional.

26 december 2019

Vertalen

The experience was great! I enjoyed every bit of it. Learning about the art and history behind much of Rome’s culture. The artifacts and antiques on display were very intriguing and cool to learn about! Great photo opportunities for those who love photography! Picked up some awesome souvenirs and even got a discount on all that was purchased! The museum guides were hospitable and very friendly! Highly recommend to any tourist!

Verder lezen

24 december 2018

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 72072