Belevingen in
Museo Leonardiano di Vinci

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Museo Leonardiano di Vinci: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Florence: voorrangsticket Leonardo Interactive Museum

1. Florence: voorrangsticket Leonardo Interactive Museum

Bezoek het  Leonardo Interactive Museum in het hart van Florence, op een steenworp afstand van de Galleria dell'Accademia aan de Via dei Servi 66 en ontdek een gezinsvriendelijke tentoonstelling die je nieuwsgierigheid stimuleert. Je bewondert machines die op schaal zijn gebouwd en volgens de originele ontwerpen van Da Vinci - tenzij veranderingen nodig waren! Kom meer te weten over enkele van de belangrijkste anatomische onderzoeken van Leonardo en bekijk replica's met achtergrondverlichting van zijn belangrijkste schilderijen om zijn medische en artistieke prestaties te ontdekken. Verdeeld in 4 secties - aarde, water, lucht en vuur - biedt het museum beschrijvingen in het Italiaans, Engels, Frans, Duits, Spaans en Russisch op jouw gemak. Bekijk multimediadisplays over het buitengewone leven en werken van de kunstenaar en de uitvinder.

...
Florence: het thuisland van Leonardo da Vinci

2. Florence: het thuisland van Leonardo da Vinci

Reis in een minibus met airconditioning. 'S Ochtends is je eerste stop bij het onlangs geopende museum in Vinci, waar je Leonardo's studies als uitvinder en ingenieur kunt bewonderen. Bezoek daarna het oorspronkelijke huis van Leonardo, een landhuis in de stad Anchiano. Dankzij de modernste technologie zal Leonardo u zelf verwelkomen en anekdotes over zijn leven en werk delen. Maak je rondreis compleet met een heerlijke lunch en wijnproeverij in een boerderij of villa op het platteland. Keer terug naar Florence in de minibus.

...

Sitemap Museo Leonardiano di Vinci

Wil je alle activiteiten in Museo Leonardiano di Vinci ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Museo Leonardiano di Vinci

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 2.969 beoordelingen

Ik ging er met het gezin heen, mijn dochter en zoon moesten wat huiswerk doen tijdens onze vakanties in Italië; de schoolopdracht ging over schilderijen, en het Leonardo-museum bleek een geweldige keuze te zijn, het schilderijengedeelte, met zijn interactieve zoombare grote aanraakschermen was geweldig, evenals de 3D-googles en de audiogids, al met al geweldig . Trouwens, het grootste deel van het gebied is gevuld met geweldige houtreplica's van Leonardo-machines en andere creaties, sommige kunnen ook worden bediend om de functionaliteit te zien, echt gaaf.

Een museum waar je veel bij leert op eenvoudige en interactieve manier. Zeker een aanrader voor jong en oud.

Leuk klein museum. Interessant en zeker voor kinderen boeiend

Erg leuk om te doen, interessanter dan het Galileo museum

Super leuk museum. De kinderen vinden het ook echt leuk.