Leopold Museum
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers

Topbezienswaardigheden in Wenen

Bekijk alle 262 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Leopold Museum

Gemiddelde beoordeling
4.5 / 5
gebaseerd op 3.149 beoordelingen

Get your gide geeft wat het belooft. Het was erg simpel om de benodigdheden op te halen op het vliegveld. Vanuit daar konden we met de trein naar de binnenstad. Op het station de OV ticket geactiveerd en we konden los. Helaas was er door de corona virus niets open en hebben wij geen gebruik gemaakt van de korting op attracties en musea. Wel volop gebruik gemaakt van het OV. Al met al een leuk weekend. Uiteindelijk hebben we wel een bedrag terug gekregen omdat we niet gebruik konden maken van alle attracties. Top geregeld.

Vienna City Card: kortingen en openbaar vervoer Beoordeeld door

Prima manier om eenvoudig te reizen in Wenen. De toevoeging van luchthaven transfer is heel fijn, met de CAT ben je binnen 16 minuten in het centrum van Wenen. Vandaar kan je met de U-bahn of bus verder reizen. Ook korting op verschillende bezienswaardigheden !

Vienna City Card: kortingen en openbaar vervoer Beoordeeld door

Zeer gebruikersvriendelijk. On-line besteld, eenmaal op vliegveld makkelijk af te halen, heldere uitleg van medewerker gekregen en overal te gebruiken voor openbaar vervoer. Korting bij bv. entree Donauturm. Onze kaart was incl. CAT trein!

Vienna City Card: kortingen en openbaar vervoer Beoordeeld door

Vooral de metro in Wenen is erg handig. Je komt er overal. Wij hadden een transfer van en naar het vliegtuig erbij. Ook dat is aan te bevelen. Van de overige kortingen hebben we geen gebruik gemaakt.

Vienna City Card: kortingen en openbaar vervoer Beoordeeld door

Mooi systeem. Makkelijk en ziet alle bezienswaardigheden en je kunt in de meeste gevallen zo doorlopen bij de kassa bij de ingang .

Vienna PASS: 1, 2, 3 of 6 dagen sightseeing Beoordeeld door
Omslagfoto: Ethan Prater, CC BY 2.0