Datums kiezen

Les Machines de l’île

Les Machines de l’île

Les Machines de l’île: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Stadspas Nantes: 24/48/72 uur/7 dagen volledige toegang

1. Stadspas Nantes: 24/48/72 uur/7 dagen volledige toegang

Nantes, gelegen aan de oevers van de rivier de Loire, is een stad die veel te bieden heeft. Van een weekend tot 7 dagen, je hebt volledige toegang tot de grootste bezienswaardigheden. Met de handige en flexibele Nantes Pass heb je de kans om het beste van de stad op een leuke en gemakkelijke manier te ervaren. Nantes is een centrum voor cultuur en ontdekking en met de Nantes Pass heb je volledige toegang tot meer dan 50 attracties, musea, monumenten en het openbaar vervoer. Je krijgt ook korting op winkelen, entertainment en vrije tijd. Als voorproefje van wat je te wachten staat, ben je misschien geïnteresseerd in de ongelooflijke musea. Bekijk de Galerij van de Machines de l'Ile en de Carrousel des Mondes Marins; ontdek een aantal verbazingwekkende beeldhouwwerken gebaseerd op de denkbeeldige werelden van Jules Verne en Leonardo da Vinci. Misschien wil je het historisch museum van Nantes in het kasteel van de hertogen van Bretagne bezoeken; alles is mogelijk met de stadspas van Nantes. Als je wilt, kun je ook profiteren van kortingen op vrijetijdsactiviteiten en cadeauwinkels in de stad. Je hebt ook toegang tot rondleidingen, riviercruises en nog veel meer. Er staat je zoveel te wachten - de tijd vliegt voorbij! Kom en breng wat tijd door met het verkennen van dit prachtige deel van de vallei van de rivier de Loire. Van de grote kastelen en kastelen tot het heerlijke eten en de cultuur, Nantes is een stad waar iedereen van kan genieten. Geniet van toegang tot 50 attracties en ervaringen : Musée d'arts de Nantes, Château des ducs de Bretagne - Musée d'histoire de Nantes, Le Carrousel des Mondes Marins et La Galerie des Machines de l'île, Jules Verne Museum, Muséum d'Histoire Naturelle, Musée-atelier de l'imprimerie, Planétarium, Le Chronographe, Musée Naval Maillé Brézé, Riviercruise Erdre, Bateau Ouch Loire Cruise, Rondleidingen, receptie Le Voyage à Nantes Audiogeleide routes in Nantes (beschikbaar in het Engels, Frans en Spaans). Van mei tot oktober : Toeristische treintocht, Détours de Loire fietsverhuur, La Cantine du Voyage (gratis drankje), Minigolf, Drijven - nautische activiteiten (bootverhuur), Ruban vert - nautische activiteiten, Papiermolen Liveau, Château de La Frémoire, Musée du Vignoble Nantais, Clisson rondvaartChâteau du Coing, Onderzeeër Espadon en Erfgoedmuseum Saint-NazaireStation Nuage / Wolkenstation... Van oktober tot maart: Gratis drankje in Le Café de la Branche, Little Atlantique Brewery, La Cigale Brasserie, La Guinguette Restaurant in Trentemoult, Café du Musée d'Arts...

Escape Game Outdoor: L'extraordinaire défi de Jules Verne

2. Escape Game Outdoor: L'extraordinaire défi de Jules Verne

Escape The City is een jeu de piste connecté, een soort van escape-game outdoor – of Live City Game – je kunt je ontdekkingsreiziger voorstellen om een manière ludique en uitrusting te zoeken! C'est quoi le principe? Een van uw bestaande instellingen, een missie die u heeft voorgesteld door een compagnon digitale richting die toegankelijk is voor uw smartphone. U heeft al een onderzoek gedaan naar de recherche van indices, u kunt de enige originelen en interagir niet vertrouwen op uw gids, meer van uw mede-experts.😎 La missie: Après avoir trouvé un moyen de voyager dans le temps, Jules Verne poses ses valises à Nantes, dans sa ville natale. Als u aanwezig bent, riskeert u een mislukte spatio-temporelle gravissime... Als u dit doet, relevez son défi extraordinaire et renvoyez le à son époque ! 📖

4 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Les Machines de l’île: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Les Machines de l’île

Wil je alle activiteiten in Les Machines de l’île bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Les Machines de l’île

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 130 beoordelingen

De City Pass is een uitstekende deal als je van plan bent zoveel mogelijk te zien. Het is zo gemakkelijk en handig om in en uit het openbaar vervoer te stappen. Museumtix was inbegrepen, net als de watertaxi aan de overkant van de rivier. Ik raad ten zeerste aan om deze pas te kopen. Het bespaarde tijd en geld en droeg bij aan onze ervaring in Nantes.

War heerlijk om zoveel leuke dingen te kunnen doen en te kunnen gaan en staan met openbaar vervoer. We hebben erg genoten hiervan. Ook het informatiecentrum was zeer vriendelijk en behulpzaam en heeft nog 2 citytour voor ons geregeld voor de dag erna. Eén met tourbus en één over het water. Super.

Leuk bezoek aan Nantes ondanks de snelheid van ons verblijf Heel praktisch de pas opgezet Super top VVV-kantoor en vriendelijk personeel?

Een zeer leuke ontdekking die gemakkelijker wordt gemaakt door de Pass Nantes

Ik denk dat het goed is dat er zoiets bestaat om de stad te leren kennen.