Lesser Poland
Teambuilding

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Lesser Poland Teambuilding: Onze meest aanbevolen

Krakau: Plezier bij het werpen van een bijl

1. Krakau: Plezier bij het werpen van een bijl

Geniet van de geweldige kans om je een echte viking te voelen met een traditionele bijlwerpervaring. Bijlwerpen is een unieke activiteit waarbij je leert hoe je een bijl gooit, het opneemt tegen vrienden, spelletjes speelt en een paar trickshots uitprobeert. Elke sessie duurt 90 minuten, net genoeg om het gooien goed onder de knie te krijgen en naar meer te verlangen. Hoogopgeleide instructeurs begeleiden je tijdens je bezoek en aan het einde van je bezoek kun je je vrienden verzamelen en een foto maken met echte bijlen, schilden en meer.

...
Krakau: privé-bijlwerpervaring in middeleeuwse kelder

2. Krakau: privé-bijlwerpervaring in middeleeuwse kelder

Test je vaardigheden en neem het op tegen vrienden en familie tijdens deze spannende privébijlwerpsessie in Krakau. Gooi bijlen naar grote houten planken in een middeleeuwse kelder waar bijlwerptoernooien plaatsvinden en strijden in games die worden voorbereid door on-site coaches. Begin je sessie door je te laten trainen door je coach die je de meest elementaire technieken zal laten zien, zodat je bijl het bord raakt en blijft plakken. Na slechts 10 minuten training ben je klaar om te strijden in games zoals Blackjack en Around the World om te zien wie de beste bijlwerper van je team is. Voor degenen met voldoende vaardigheden, leer hoe je een aantal coole trickshots kunt gooien. Om je privé-ervaring nog leuker te maken, kun je je eigen drank meenemen naar de club. Als je van darten houdt, zul je dol zijn op bijlwerpen; bijlwerpen is als darten, maar veel leuker en meeslepender.

...
Krakau: zelfgeleide mobiele speurtocht en wandeltocht

3. Krakau: zelfgeleide mobiele speurtocht en wandeltocht

Leer Krakau in je eigen tempo kennen tijdens deze interactieve speurtochtwandeling die op je telefoon wordt gespeeld. Ontcijfer raadsels, maak gebruik van de belangrijkste attracties van de stad en ontgrendel interessante feiten. Nadat je de speurtocht op je mobiele apparaat hebt gedownload (via een link en inloggegevens die je hebt ontvangen bij het boeken), gebruik je de mobiele app en geïntegreerde kaarten om 10 van de belangrijkste attracties van Krakau te voet te bereiken. Leer bij elke stop meer over de attractie en los een locatiegebaseerd raadsel op dat alleen kan worden opgelost als je de specifieke locatie bereikt. Gebruik logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest om de juiste code te ontgrendelen en de volgende bestemming van de tour te onthullen. Terwijl je door de stad loopt, geniet je van de flexibiliteit om je game op elk moment te pauzeren om een pauze te nemen, de perfecte foto's te maken, te stoppen voor de lunch of een museum te bezoeken. Kies ervoor om de tour later voort te zetten of de rest voor een andere dag te bewaren.

...

Sitemap Lesser Poland

Wil je alle activiteiten in Lesser Poland ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.