Letnápark

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Letnápark

Wil je alle activiteiten in Letnápark ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Letnápark

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 328 beoordelingen

Een super mooie tour gehad met onze gids Ales!!

we hebben een super mooie toer gehad met onze gids Ales. hij heeft ons de mooie stukjes van Praag laten zien en de mooiste uitzichten. de pickup sochtends met de taxi was super geregeld. en we hebben een hele mooie ochtend gehad met 2 amerikanen die op de e-bike gingen hier totaal geen last van gehad dat zij op de fiets waren en wij op de e-scooter. we hebben zelfs nog de wisseling gezien van de guards bij het kasteel.

Vanwege de COVID-19 hadden wij een privé Tour ipv een gewone Tour en onze gids Sebastiaan was erg blij dat wij er waren. Hij is zelfs afkomstig uit Chili en sprak goed Engels. En wist heel veel te vertellen over Praag en zijn inwoners. Omdat het nu zo rustig was kwa tourisme nam hij ook goed de tijd om over wat dieper op in te gaan dan dat hij normaal zou doen met een grotere groep.

We had an amazing experience exploring the city. Our tour guide Alex made sure we saw a lot more of the city then we would as regular tourist. the knowledge he possessed about the city made it more alive and enjoyable. The e-bikes are easy to use and help you cover a lot of ground within the time available. The employees of Ecotour were super friendly. Would definitely recommend!

Erg leuk, mooie route buiten centrum stad

Ondanks de regen hebben we veel plezier gehad; goede , sympathieke gids Carlos! Je komt op hele andere plekken iets buiten het centrum met mooie uitzichten!

Dit is een hele leuke manier om de stad Praag te leren kennen. Onze gids Caesar wist veel te vertellen en maakt er ook een gezellige rit van.