Dingen om te doen Levanzo, Trapani

Levanzo, Trapani: De beste dingen die je niet wil missen

Vanuit Trapani: dagvaart naar Favignana en Levanzo

1. Vanuit Trapani: dagvaart naar Favignana en Levanzo

Vertrek 's ochtends vanuit de haven van Trapani en vaar naar het eiland Favignana, ongeveer 18 kilometer uit de westkust van Sicilië. Laat het anker zakken en verken het stadscentrum op je gemak gedurende 2 uur. Je ontdekt prachtige stranden om je bruine kleur bij te werken of gaat zwemmen in de Middellandse Zee. Ontdek de bloedrode baai van Cala Rossa, genoemd naar de kleur van het water veroorzaakt door de rode klei op het strand. Geniet van een lunch aan boord van de boot met drankjes, inclusief wijn en water. Vertrek vervolgens naar Levanzo om de kleinste van de 3 belangrijkste Aegadische eilanden op je gemak gedurende 1 uur te verkennen. Je gebruikt de tijd om de neolithische grotschilderingen van de Grotta del Genovese te bekijken of te genieten van de ontspannen sfeer van de haven. Ga in een rustig tempo terug naar Trapani. Vaar rond de eilanden en stop voor een duik in de zee.

Sitemap Levanzo, Trapani

Wil je alle activiteiten in Levanzo, Trapani ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Levanzo, Trapani

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 251 beoordelingen

Geweldige reis, prachtige eilanden. Procedure: 1. Favignana 2 uur verblijf 2. boottocht rond het eiland (we zagen dolfijnen) 3. zwemmen 4. Lorenzo 1 uur verblijf 5. Favignana haalt de rest op en terug AoB: We moesten nog € 2,50 toeristenbelasting per persoon betalen. Bovendien brengt GyG een toeslag van € 20 (volwassene) in rekening voor het boeken ter plaatse, wat minstens 50% is.

Geweldige cruise Ik raad aan als je het niet erg vindt om met meerdere mensen op een grote boot te zijn. De stops bij de twee eilanden en bij de kreken waren zeer aangenaam, om nog maar te zwijgen van het zeer goede eten. Ik raad je aan om je tickets ter plaatse veel goedkoper te kopen.

Mooie dag waar je een mooi overzicht van deze prachtige eilanden kunt zien. Twee populaire zwemstops. Zeer aangenaam personeel. Lunch een goed gerecht van pasta. Zeker

Allemaal goed georganiseerd, punctueel en met veel informatie op de boot.

De excursie bovenaan en bovendien zijn de plaatsen in de schaduw.