Library of Congress

Library of Congress
26 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Library of Congress: topattracties in de buurt

Library of Congress: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Washington DC: Capitol Hill rondleiding met toegangsbewijs

Washington DC: Capitol Hill rondleiding met toegangsbewijs

Ervaar de bezienswaardigheden van Washington DC tijdens een wandeltour met gids. Profiteer van toegangsbewijzen voor de Library of Congress en het Capitol Building en geniet van het uitzicht op het gebouw van het Hooggerechtshof terwijl je meer leert over de wetgevende en rechterlijke macht van het land. Begin je rondleiding op de top van "the Hill" en hoor fascinerende anekdotes en feiten over het rechtssysteem van het land. Ontdek hoe dit gebied, dat oorspronkelijk Jenkins Hill heette, al snel uitgroeide tot het epicentrum van de Amerikaanse regering en politiek. Wandel langs het gebouw van het Hooggerechtshof, bekend als "The Marble Palace", en de omliggende kantoorgebouwen van het Congres. Verken vervolgens de Library of Congress, de nationale bibliotheek van de Verenigde Staten en de oudste federale culturele instelling van het land. Ga verder naar het Capitol Building en bewonder de neoklassieke stijl en iconische architectuur, terwijl je gids de rijke geschiedenis beschrijft. Voordat je de rondleiding afsluit, brengt je gids je naar het US Capitol Visitor Center om je rondleiding door het Capitool te regelen.

Washington, DC: Old Town Hop-On Hop-Off Trolley City Tour

Washington, DC: Old Town Hop-On Hop-Off Trolley City Tour

De Old Town Trolley, door Washingtonian Magazine uitgeroepen tot 'Washington's Best Tour' en door Forbes tot een van de 10 beste hop on, hop off-bustours ter wereld, is de meest uitgebreide tour door de hoofdstad van de VS. Ontspan terwijl de deskundige gidsen je helpen om de schoonheid en grootsheid van Washington D.C. te ontdekken. De populaire tour omvat de belangrijkste bezienswaardigheden van Washington, zoals het Lincoln Memorial, het Witte Huis, de musea van het Smithsonian Institution en het Vietnam Veteran's Memorial. Deskundige gidsen delen kleurrijke anekdotes, humoristische verhalen en goed onderzochte historische informatie. Geef je tour een upgrade met een trolleytour door Arlington National Cemetery, een permanent eerbetoon aan degenen die hun leven hebben gewijd aan het verdedigen van de natie. Je wordt meegenomen naar een aantal van de meest opmerkelijke graven en gedenktekens. De D.C. City Tour Trolley heeft de volgende haltes: 1. E. St. 1001, NW: Washington Welcome Center/Ford's Theatre/Peterson House 2. Pennsylvania Avenue 1401: White House/The White House Visitor Center/WWI Memorial 3. Constitution Avenue 701, NW: National Archives (Oost/west-galerij van de NGA, Marine Memorial) 4. New Jersey Avenue 400, NW: Japanese American Memorial/Hyatt Regency 5. Massachusetts Avenue 50, NE: Union Station en het Smithsonian Postal Museum 6. 1st St. NE: US Capitol (botanische tuinen, hooggerechtshof en Library of Congress) 7. Independence Avenue 600, SW: Air/Space Museum, Museum of the American Indian/Eisenhower Memorial 8. Maine Avenue, bij 9th St. SW: The Wharf. 9. L'Enfant Plaza 700, SW: International Spy Museum 10. Independence Avenue 1398, SW: Washington Monument, Smithsonian Museums and Castle, Holocaust Memorial Museum 11. Basin Dr 16E, SW: Jefferson Memorial/George Mason Memorial 12. Independence Avenue 1964, SW: Franklin D. Roosevelt Memorial/Martin Luther King Jr. Memorial. 13. Lincoln Memorial Cir. 2, NW: Lincoln Memorial/Vietnam Veterans Memorial/Korean War Veterans Memorial/World War II Memorial 14. Constitution Ave 1400, NW: National Museum of American History/National Museum of African American History & Culture/National Museum of Natural History 15. F St. 800, NW: National Portrait Gallery/American Art Museum De Arlington Cemetery Trolley heeft de volgende haltes: • Arlington National Cemetery • Het graf van president John F. Kennedy • US Coast Guard Memorial • John J. Pershing • Het graf van de Onbekende Soldaat • Arlington House • US Marine Corps War Memorial Iwo Jima • Arlington Niche Wall Columbarium Courts

Washington, DC: Rondleiding Capitool en Bibliotheek van het Congres

Washington, DC: Rondleiding Capitool en Bibliotheek van het Congres

Verken het hart van de Amerikaanse democratie tijdens een wandeltour met gids in Washington DC. Ontdek samen met een gids de essentie van Capitol Hill en ontdek de mensen en gebeurtenissen die de loop van de Amerikaanse geschiedenis hebben bepaald. Je reis begint bij de Neptunusfontein, net buiten het Thomas Jefferson-gebouw van de Congresbibliotheek. Ontmoet je gids en begin aan je wandelavontuur. Ontdek de grootsheid en geschiedenis van het US Supreme Court, verken dan de Library of Congress, 's werelds grootste openbare kenniscollectie, en leer over de oprichting ervan. Werp een blik op de iconische buitenkant van het US Capitol en waardeer het belang ervan in de Amerikaanse geschiedenis. Met exclusieve toegangspassen kun je naar binnen voor een rondleiding onder leiding van een docent door de Rotunda, Crypt, Old House Chambers en nog veel meer. Krijg een grondig begrip van de Amerikaanse democratie terwijl je door de zalen van de geschiedenis dwaalt.

Washington DC: Wandeltour Capitol Hill

Washington DC: Wandeltour Capitol Hill

Ontmoet je gids bij het Amerikaanse Hooggerechtshof en bereid je voor op een verkenning van de zetel van de wetgevende en rechterlijke macht van de Amerikaanse regering en de ondersteunende faciliteiten, die gezamenlijk bekend staan als Capitol Hill. Luister naar gedetailleerde historische feiten over elk gebouw en elke bezienswaardigheid die je tegenkomt. Geniet van de toegang tot het majestueuze US Capitol en de Library of Congress om de oorspronkelijke bibliotheek van Thomas Jefferson te bekijken. Ontdek al hun verborgen geheimen en leer van je gids over hun betekenisvolle historische waarde. Stop bij het US Supreme Court om de gevel te bewonderen en bezoek de Rotunda, de Crypt en de oude huiskamers van het US Capitol gebouw. Eindig je tour op Capitol Hill en loop weg met nieuw verworven kennis over de Amerikaanse geschiedenis.

Washington DC: Zelf begeleide wandeltocht langs monumenten

Washington DC: Zelf begeleide wandeltocht langs monumenten

Begin met het downloaden van de Action Tour Guide app, die fungeert als je persoonlijke gids, audiogids en kaart in één. Opmerking: Deze 2+ mijl lange rondleiding beslaat de essentie van Washington DC in 1-2 uur. Bezoek de meest iconische bezienswaardigheden van de hoofdstad van Amerika tijdens deze flexibele zelf rondleiding met gids. Bekijk het Witte Huis, het Lincoln Memorial, het Capitoolgebouw en nog veel meer en leer de revolutionaire geschiedenis achter het ontstaan van Washington D.C. De meeste haltes van de rondleiding zijn niet alleen ontwikkeld door lokale gidsen, creatieve schrijvers en professionele stemkunstenaars, maar hebben ook geanimeerde video's die je laten zien wat je niet kunt zien, zoals snapshots uit verschillende eeuwen of binnenkamers. Je begint je avontuur naast Pershing Park, recht tegenover het zuidelijke grasveld van het Witte Huis. Van daaruit ga je naar het Witte Huis zelf, waar je de zetel van de Amerikaanse macht kunt bewonderen en een aantal fascinerende weetjes over de bouw ervan kunt leren. Ga vanaf hier in zuidelijke richting naar de Constitution Gardens en vang onderweg wat inzicht op in de gecompliceerde geschiedenis van D.C.. Door de tuinen vind je wat ooit het meest controversiële monument van de stad was: Het Vietnam Veteranen Memorial. Ga vervolgens naar het Lincoln Memorial, een van de meest iconische monumenten in D.C. Het Korean War Veterans Memorial is de volgende, waar je hoort over de beladen politieke strijd die het Witte Huis teisterde tijdens dit bloedige conflict. Als je verder naar het oosten gaat, krijg je uitleg over de nasleep van de Oorlog van 1812 en hoe D.C. uitgroeide tot wat het nu is. Het volgende monument waar je aankomt is het Martin Luther King, Jr. Memorial, ter ere van de meest gerespecteerde burgerrechtenleider van het land. Steek daarna de Kutz Bridge over en leer waarom de Potomac River zo belangrijk is voor de geschiedenis van deze stad. Vanaf deze brug kun je ook het indrukwekkende Thomas Jefferson Memorial zien. Later bereik je de National Mall, die je zeker vaak genoeg op tv hebt gezien. Bekijk het Washington Monument van dichtbij en leer de geschiedenis van George Washingtons band met deze belangrijke stad. Als je van musea houdt, is het volgende deel van de tour echt iets voor jou. Je komt langs het National Museum of African American History and Culture, het Smithsonian National Museum of American History, het Smithsonian National Museum of Natural History en de National Gallery of Art. Op het laatste deel van de tour bezoek je drie van de belangrijkste gebouwen van de stad: De Library of Congress, het Capitoolgebouw en het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten. De tour eindigt te midden van deze drie ontzagwekkende bouwwerken.

Fietstocht: Capitol Hill, Lincoln Memorial, National Mall

Fietstocht: Capitol Hill, Lincoln Memorial, National Mall

Volg een begeleide fietstocht in Washington, DC om alle belangrijke bezienswaardigheden en monumenten van de stad te zien. De tourroute omvat Capitol Hill en de National Mall, Union Station, het Lincoln Memorial en meer. Onderweg zie je de Smithsonian-musea, het Washington Monument en de oorlogsmonumenten. Je leert over de geschiedenis van de stad en actuele gebeurtenissen van je gids terwijl je langs de belangrijkste monumenten en gedenktekens fietst. Je krijgt ook enkele praktische toertips voor later gebruik! Bekijk de Library of Congress, het Supreme Court, het Witte Huis, het World War II Memorial en nog veel meer belangrijke bezienswaardigheden. Deze fietstocht wordt als gemakkelijk beoordeeld en beslaat ongeveer 7 mijl op vlak terrein.

Washington DC: Meertalige privé-dag- of avondtour met een SUV

Washington DC: Meertalige privé-dag- of avondtour met een SUV

Geniet van een privétour in een luxe SUV voor je groep van maximaal zes passagiers. Verken Washington DC in je eigen tempo en pas je trip aan op de attracties die je graag wilt zien. Je chauffeur zal je voorzien van basisinformatie over de monumenten, gedenktekens en bezienswaardigheden in de stad. Je kunt stoppen bij de belangrijkste monumenten om foto's te maken. De route is als volgt: US Capitol, Supreme Court, Library of Congress, Union Station, Pennsylvania Avenue, Het Witte Huis, Washington Monument, Smithsonians Museums, Tidal Basin, Jeferson Memorial, FDR Memorial, MLK Memorial, Lincoln Memorial, Korean Memorial, Vietnan Memorial, World War II Memorial, Kennedy Center, Watergate Complex, Rock Creek Parkway, National Cathedral, Embassy Row, Dupont Circle, Georgetown, Arlington Cemetery, Iwojima Memorial en The Pentagon, Mount Vernon en Old Town Alexandria. Je kunt ook kiezen voor de Night Tour optie en deze prachtige gelegenheid aangrijpen om Washington DC 's nachts te zien. Geniet van de monumenten, gedenktekens en bezienswaardigheden die de hele nacht verlicht zijn met je gespecialiseerde privéchauffeur en gids in een luxe auto. Deze 4-uur durende tour kan naar wens worden aangepast.

DC: Hop-on-hop-off-bustour & sightseeing-watertaxi-cruise

DC: Hop-on-hop-off-bustour & sightseeing-watertaxi-cruise

Big Bus is de officiële bustour van het Cherry Blossom Festival. Niemand brengt je dichter bij de natuurlijke schoonheid van de hoofdstad van het land. Bekijk het beste van Washington DC in slechts 3 dagen met een combinatietour. Stap aan boord van een Big Bus dubbeldekker met open dak en verken de stad in je eigen tempo en in je eigen taal met digitaal audiocommentaar. Stap daarna aan boord van de Monuments Watertaxi voor een schilderachtige tocht van The Wharf naar Georgetown. Terwijl je met de bus rijdt, zie je iconische monumenten en gedenktekens, waaronder het Witte Huis, het Capitoolgebouw, het Washington Monument en de Arlington National Cemetery. Stap uit bij haltes langs de route om het Smithsonian National History Museum, Air & Space Museum en nog veel meer te bekijken. Stap uit bij de National Mall om je respect te betuigen bij de gedenktekens van enkele van de belangrijkste figuren van het land, zoals Abraham Lincoln en Martin Luther King Jr. Als je dieper in de geschiedenis van de stad wilt duiken, bezoek dan de Library of Congress of het International Spy Museum. Luister naar digitaal commentaar in meerdere talen om meer te leren over de topattracties en bezienswaardigheden van de stad in je eigen taal. Geniet van de flexibiliteit om de stad in je eigen tempo te verkennen en neem zoveel tijd als je nodig hebt om alles wat de hoofdstad van het land te bieden heeft op waarde te schatten. Als je de geschiedenis en cultuur van downtown DC hebt verkend, neem dan de Monuments Watertaxi cruise naar Georgetown en wandel door de pittoreske koloniale buurt vol cafés, winkels en historische huizen. Waan je terug in de tijd als je door de geplaveide straten dwaalt.

Washington D.C.: The Ghosts of Washington D.C. Wandeltocht

Washington D.C.: The Ghosts of Washington D.C. Wandeltocht

Geniet van een gezinsvriendelijke wandeltocht door Washington D.C. en duik in het duistere verleden van de hoofdstad. Bezoek enkele van de meest spookachtige historische locaties van Capitol Hill en ontdek het mysterieuze verleden van de meest prominente bewoners. Kom meer te weten over poltergeists, moordpogingen en de historische architectuur van de stad terwijl je spookachtige bezienswaardigheden bewondert, zoals de Folger Shakespeare Bibliotheek en kantoorgebouw Cannon House.

3-Daagse Niagara Falls, Washington DC vanuit New York

3-Daagse Niagara Falls, Washington DC vanuit New York

Op dag 1 beginnen we onze reis in Philadelphia, waar we Independence Hall en de Liberty Bell bezoeken. Daarna reizen we naar Washington DC om de stad te verkennen. Hoogtepunten zijn onder andere een bezoek aan het Jefferson Memorial en de Lincoln Memorial Hall. We beklimmen ook het U.S. Air Force Memorial voor een panoramisch uitzicht op het Pentagon en het 9/11 Memorial. Verder bezoeken we het Korean War Veterans Memorial en het Vietnam Veterans Memorial en bekijken we het Witte Huis van buitenaf. Op dag 2 bezoeken we Watkins Glen (afhankelijk van tijd, verkeer en weersomstandigheden). Daarna rijden we naar Buffalo, waar je meer te weten komt over dit eens zo grote industriële centrum. We stoppen bij het Navy Park om de Fletcher-class Destroyer te zien die dienst deed in de Tweede Wereldoorlog en klimmen dan naar het Lake Erie observatiedek voor een helder uitzicht. s Avonds nemen we de lift door de Cave of the Winds naar de voet van de waterval. We stappen op het observatieplatform bij Terrapin Point op Goat Island en Luna Island en raken het water van dichtbij aan. We beleven ook het kleurrijke nachtzicht van de drie grote watervallen: Horseshoe Falls, Bridal Veil Falls en American Falls. Op dag 3 beginnen we de dag met uitzicht op de spectaculaire Niagara Falls vanaf het observatiedek. Daarna maken we een ritje met de Maid of the Mist om de watervallen van dichtbij mee te maken. Daarna volgen we de auto naar de benedenloop van de waterval, ervaren de draaikolk die wordt gevormd door het water dat naar beneden stroomt in Whirlpool State Park en leren over de uitvinding en werking van de Niagara Power Vista.

De topbezienswaardigheden in Washington, D.C.

Activiteiten in Library of Congress

Steden in Verenigde Staten

Andere activiteiten in Library of Congress

Wil je alle activiteiten in Library of Congress bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Library of Congress

Gemiddelde beoordeling

4.4
(816 beoordelingen)

Ik haat het dat het voor elke activiteit waarin staat dat je je gids onderaan de trap moet ontmoeten, verwarrend is. Mijn eerste bijeenkomst had geen treden en de tweede had treden buiten en binnen dubbele deuren, dus die zou ik meenemen tot aan de ontmoetingsplaats. We gingen naar de starende locatie om op de trolley te stappen en in de rij te wachten met een bus die op een hoek zat, toen kwam een andere chauffeur naar ons toe en vertelde ons dat we hadden moeten instappen als we al kaartjes hadden, maar niemand heeft ons ooit gezegd dat we moesten instappen, behalve de tweede chauffeur . Er was dus geen coördinatie tussen de buschauffeur en de mensen die in de rij stonden te wachten om in de trolley te stappen.

Zo'n geweldige manier om de stad en hoogtepunten te zien. Onze gids, Hollywood, gaf ons alle deskundige tips over welke musea toegangskaarten nodig hadden, waar we lekker eten konden vinden, waar we goede foto's konden krijgen, enz., naast kennis van de geschiedenis en feiten van de stad. De bussen waren vol en reden elke 20-30 minuten. Ik wou alleen dat we de straat met alle ambassades hadden kunnen zien! Anders is deze tour fantastisch!

De tour was erg nuttig bij een bezoek aan Washington in koude tijden als januari. We bezochten het hele gedeelte van Central Mall en stapten alleen uit op de plaatsen die wij voor ons het meest betekenisvol vonden. De informatie die de gidsen geven is erg interessant.

Vriendelijke, grappige en competente gids. Leuke rondleiding langs alle bezienswaardigheden. Goed voor een overzicht van de stad.

De hop on, hop off was leuk. De rit naar de Cemetry was onprettig