Ligurië

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Ligurië: de beste attracties

Sitemap Ligurië

Wil je alle activiteiten in Ligurië ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Ligurië

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 4.302 beoordelingen

Een heerlijk dagje uit voor ons. Wij verblijven in Florence dus het was voor ons heerlijk om er een dagje op uit te gaan. De dag is precies lang genoeg, eind van de dag waren wij ook wel moe. De bus rit duurt 2 uur dus we hebben lekker kunnen slapen. Het zijn enorm toeristische dorpjes en hier en daar wat arrogante Italianen vonden wij… maar het is leuk om er geweest te zijn. Een 2de keer is ook echt niet nodig omdat het allemaal een beetje hetzelfde is. Gelukkig hadden wij een gids want zondag haar waren we nergens gekomen, je wordt namelijk ergens in een stad gedropt.

Wij hebben een geweldige dag gehad met de cinque terre dagtrip! De gidsen die met ons mee waren hadden leuke en interessante dingen te vertellen, waardoor je vanalles te weten kwam over deze geweldige plek. Bij deze activiteit zitten de treinkaartjes en het busvervoer inbegrepen, wat heel prettig was. Je gidsen helpen je hierbij, dus hoef je zelf niet te zoeken. Ook is er bij ieder stadje meer dan voldoende vrije tijd om te doen wat jij belangrijk vind (foto’s maken, zwemmen). Als klap op de vuurpijl was er nog een geweldige boot tour langs de kust, het was een top dag!

We had a really great day! The guides from Walkabout were very friendly and caring. They made sure that the whole group was having fun. In the busride they told us some fun facts and history about the places we passed. That made us think about visiting those places on another trip. The Cinque Terre area is very beautiful. The optional lunch was also good with local products. Thanks for the wonderfull day!

Zeer leuke tocht met een prachtige hike tussen 2 van de dorpjes. Onze tourguide Chris maakte de ervaring compleet met zijn ervaring en brede kennis over de dorpjes. Had dit niet willen missen! Kwamen er wel achter dat als je via de aanbieder direct boekt, het je de helft van het geld scheelt.

Great tour with the best guides tourist can wish for. Chris and Gabriel know everything about Cinque Terre and Florence that you want to know. 100% the best tour guides we ever experienced. Ask them anything, recommendations, history, they know it.