Lilla Torg: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Malmö: hoogtepunten zelfgeleide stadswandeling door de oude stad

1. Malmö: hoogtepunten zelfgeleide stadswandeling door de oude stad

De tour begint bij het treinstation en neemt je eerst mee naar een zeer populaire fotoplek in Malmö, de vuurtoren, voordat je naar het oudste gebouw van Malmö, de Sint-Pieterskerk, en verder naar het stadstheater van Malmö gaat. Vooral de theaterzaal is de moeite waard, omdat deze in 1899 als hippodroom werd gebouwd. De tour gaat verder door historische winkelgalerijen naar het historische marktplein Stortorget, voordat je naar het stadhuis gaat en verder naar het hart van Gamla Staden, de oude binnenstad van Malmö. Het leven bruist hier, want Lilla Torg is ook een populaire uitgaansgelegenheid. Je bezoekt Gustav, een populair plein voor de lokale bevolking en toeristen, voordat je naar schoenen op een brug gaat kijken en een kat op een trap bezoekt. Ga verder langs een kanaal naar kasteel Malmöhus voordat de tour eindigt bij het startpunt. Bij de haltes zijn er leuke taken om op te lossen en leuke vragen om te beantwoorden. Wie weet bijvoorbeeld wat... maar nee, dat verklappen we nog niet! De tour is een geweldige manier om naar buiten te gaan en nieuwe dingen te ontdekken met familie, vrienden of alleen. Het is alsof je Malmö wordt getoond door een goede vriend. Vele anekdotes zullen uw wandeling door de stad verrijken. Je kunt de tour op elk moment en zo vaak als je wilt starten in de browser van een smartphone. Ter plekke of zelfs vanuit je luie stoel. Geniet van je tijd in Malmö!

Malmö: Sherlock Holmes Self-guided Smartphone City Game

2. Malmö: Sherlock Holmes Self-guided Smartphone City Game

Ervaar de opwinding van detective zijn en doe met je team mee aan het spannende Sherlock Holmes-spel. Terwijl hij de vrijheid viert op het Liberty Festival, wordt een man genaamd Balthazar, het hoofd van Homeland Security, dood aangetroffen met een mes in zijn rug. De politie heeft vier verdachten aangehouden en het is aan jou om de zaak op te lossen en de waarheid te achterhalen. Door door de stad te bewegen ontgrendel je opdrachten. Hier vind je personages die bereid zijn om te helpen. Maar de informatie heeft een prijs! Los hun puzzels op, achtervolg daders en speel mee om dichter bij het oplossen van de moord te komen. Tijdens dit moordmysterie kun je je voortgang bekijken op het verdachtenbord. Kun jij de moord oplossen? Speel Sherlock Holmes! BELANGRIJKE GEGEVENS - Datum: om dit spel te boeken moet je een datum kiezen, MAAR je kunt spelen, pauzeren en doorgaan wanneer je maar wilt. - Personen: 1 speler staat voor 1 team. - Let op: deze City Game gebruikt de stad als interactief speelveld, maar geeft geen informatie over de stad!

Malmö: begeleide wandeling van 3 uur

3. Malmö: begeleide wandeling van 3 uur

Ontmoet je gids op Malmö Centraal Station. Bezoek vanaf daar het middeleeuwse deel van de stad en luister naar verhalen over kasteel Malmö en de twee belangrijke parken Kungsparken en Slottsparken. Ga daarna naar het Ribersborg-strand en leer hoe de lokale bevolking van Malmö van het strand geniet. Bewonder vanaf het strand een fantastisch uitzicht op de Ørensund-brug die Denemarken en Zweden met elkaar verbindt. Lees meer over wat er is gebeurd tussen Denemarken en Zweden en hoe Denemarken ooit het zuidelijke deel van Zweden verloor. Sluit je tour af met een verkenning van een van de modernste en groenste buurten van Malmö, Västra Hamnen.

Malmö: Instagram Highlights Tour met een local

4. Malmö: Instagram Highlights Tour met een local

Als je je Instagram-feed wilt opfleuren en indruk wilt maken op je vrienden met verbluffende foto's van je reizen, dan ben je hier aan het juiste adres! Ontdek de mooiste en meest indrukwekkende plekjes in Malmö en krijg handige tips om mooie foto's te maken met je telefoon of camera! Tijdens een wandeling door de stad en het maken van foto's van de meest unieke plekken (zoals de Turning Torso), leer je natuurlijk ook meer over Malmö en leer je over zijn geheimen vanuit het perspectief van een local.

Vanuit Kopenhagen: Malmö zelfgeleide tour met vervoersbewijzen

5. Vanuit Kopenhagen: Malmö zelfgeleide tour met vervoersbewijzen

Ontdek twee landen in slechts één dag met deze self-guided tour, "Kopenhagen - Malmö 1day " Ben je nog een paar uur in Denemarken en heb je geen plannen wat te doen? Maak van de gelegenheid gebruik om uw reis te verlengen en Zweden te bezoeken. De tour is zeer flexibel, je start de tour in de ochtend of middag in Kopenhagen, met de bus begint de reis over de iconische Sontbrug. De strippenkaarten worden als E-ticket per sms en e-mail verzonden. Bij aankomst in Malmö heb je 2 alternatieven om uit te kiezen hoe je Malmö op eigen houtje wilt verkennen. Het startpunt is op Centralplan 10 in het Centralstation in Malmö, en hier krijgen we tips over plekken om te zien en uitdelen van de tickets en fietsen, deze moet voor 16.00 uur worden opgehaald, we raden aan om wanneer je komt aan in Malmö. Optie 1: Koop een 24-uurs buskaartje om Malmö te verkennen met de lokale stadsbussen. Optie 2: Verplaats je op de fiets in de stad. Als je klaar bent om alle wonderen van Malmö te ontdekken, bepaal je zelf wanneer je terug wilt, de treinen terug vertrekken tot middernacht. Plaatsen die leuk zijn om te bezoeken: Torso draaien Ribersborg kallbadhus Pleintje, Lilla torg Kasteel Malmöhus Modern Museet Malmö Live-concertzaal Sint-Pieterskerk

Datums kiezen

Lilla Torg

In de buurt van Lilla Torg

Meer zien

Andere activiteiten in Lilla Torg

Wil je alle activiteiten in Lilla Torg bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.