Wat je niet wil missen in Lima

Vanuit Lima: Dagtour per bus naar Paracas en Huacachina

1. Vanuit Lima: Dagtour per bus naar Paracas en Huacachina

Ontdek de serene landschappen van het Peruaanse platteland tijdens een dagexcursie vanuit Lima naar Paracas en Huacachina met hoteltransfers inbegrepen. Bekijk Humboldtpinguïns en zeeleeuwen op de Ballestas-eilanden en glijd de Huacachina-duinen af met sandboarden en een ritje met een duinbuggy.  Je avontuur begint met een vroege pick-up bij je hostel of hotel. Van hieruit reis je naar Paracas, een prachtig klein stadje aan zee, in een ruime bus waar je kunt ontspannen tijdens de 4-uur durende rit. Eenmaal in Paracas begin je aan een 2-uur durende boottocht naar de Ballestas-eilanden, een kleinere versie van de Galapagos-eilanden. Bekijk zeeleeuwen, pinguïns en een heleboel vogels van dichtbij in hun natuurlijke omgeving. Misschien krijg je zelfs de kans om een dolfijn of twee te zien. Rond lunchtijd is het tijd om van Paracas naar Huacachina te gaan, een natuurlijke oase in de Ica-woestijn met de grootste zandduinen van Zuid-Amerika. Geniet hier van wat vrije tijd. Verken en lunch (op eigen kosten) in een van de lokale restaurants rond de oase. Na de lunch is het tijd voor 2 uur opwindende duinbuggyritten en sandboarden. Ga met een duinbuggy de zandduinen op en sandboard deze gigantische heuvels van zand af, een unieke ervaring in de enige natuurlijke woestijnoase van Zuid-Amerika. In de avond ga je aan boord van de bus terug naar Lima. Eenmaal aan boord kun je achterover leunen en ontspannen op de comfortabele stoelen, terwijl je geniet van een film aan boord. Bij aankomst in Lima word je direct bij je hotel/hostel afgezet.

Van Lima: Paracas en Huacachina Volledige dagrondleiding

2. Van Lima: Paracas en Huacachina Volledige dagrondleiding

Begin met het ophalen van je hotel in Lima rond 05:00 uur, alles hangt af van je locatie in Lima, waar je aan boord gaat van de bus voor een reis van 03:30 uur naar de stad Paracas. Voordat we naar Paracas gaan, stoppen we om te ontbijten. Bij aankomst in Paracas begeeft u zich naar het dok waar u aan boord gaat van een speedboot naar de Ballestas-eilanden. Bekijk tijdens je reis naar Ballestas de raadselachtige figuur van de Candelabro, een prachtig ontwerp getekend op de zijkant van een heuvel op het schiereiland. Er zijn veel hypothesen over de oorsprong ervan, sommigen geloven dat het verband houdt met de Nazca-lijnen, maar hebben nog steeds geen bewijs of bewijs gevonden dat de creatie ervan kan definiëren. Op de Ballestas-eilanden zie je een verbluffend ruige wereld vol vogels en zeeleeuwen. Je navigeert rond de eilanden op een toegestane afstand en bezoekt, afhankelijk van de zeecondities, nabijgelegen grotten. Keer om 11.00 uur terug naar de haven en breng wat tijd door in Paracas, waar je vrije tijd hebt voor toiletten of een korte tijd om te ontspannen. Ga dan verder naar de volgende bestemming, de Huacachina-oase. Neem een korte pauze om je voor te bereiden op je woestijnreis; stap dan aan boord van een buggy voor een avontuur van 1 uur over de zandduinen die de waterbron omringen. Keer terug naar Huacachina en heb tijd voor een verfrissing. Ga verder naar de traditionele wijngaard en proef het beste van de lokale wijn en Pisco of lunch in het wijngaardrestaurant, en rijd vervolgens terug naar Lima waar je aankomt en afzet bij je hotel. Rond 21:30 of 22 uur Tijdens deze eendaagse tour heb je een assistent-gids tijdens de reis die je tijdens je reis zal helpen met je zorgen.

Vanuit Lima: tweedaagse vlucht met Nazca-lijnen, Paracas en Huacachina

3. Vanuit Lima: tweedaagse vlucht met Nazca-lijnen, Paracas en Huacachina

Ervaar een tweedaagse tour buiten Lima. Nadat u bent opgehaald bij uw hotel in Lima, vertrekt u naar Paracas, een prachtig stadje aan zee. Reis met een ruime bus en ontspan tijdens de 4 uur durende rit. Eenmaal in Paracas maakt u een boottocht van 2 uur langs de Ballestas-eilanden, een kleinere versie van de Galapagos-eilanden. Zie zeeleeuwen, pinguïns en tal van vogels van dichtbij en in hun natuurlijke habitat. Geniet van vrije tijd van 12.00 uur tot 13.30 uur voor de lunch. Vraag uw gids om aanbevelingen! Om 13.30 uur ga je van Paracas naar Huacachina, een natuurlijke oase in de Ica-woestijn met de grootste zandduinen van Zuid-Amerika. Daar heeft u meer vrije tijd om de oase te verkennen. Bereid je vervolgens voor op 2 uur opwindend duinbuggyen en sandboarden. Ga met een duinbuggy de zandduinen op en sandboard door deze gigantische zandheuvels, een unieke ervaring in de enige natuurlijke woestijnoase in Zuid-Amerika. De volgende dag ga je met een shuttle van Huacachina naar Nazca. Aankomst rond 11:00 uur in Nazca en ga rechtstreeks naar de luchthaven. Vlieg over de mysterieuze Nazca-lijnen, die duizenden mensen jarenlang verbijsterd hebben achtergelaten. Heb 2 uur vrije tijd in Nazca, genoeg tijd om de aquaducten van Cantalloc te bezoeken. Om 15.00 uur reis je terug naar Huacachina en later die avond reis je terug naar Lima. Leun achterover en ontspan op de comfortabele stoelen. Aan het einde van uw reis wordt u rechtstreeks naar uw hotel of hostel gebracht.

Lima: stadstour met ophalen en wegbrengen

4. Lima: stadstour met ophalen en wegbrengen

Doe mee aan een verhelderende rondleiding door het stadscentrum van Lima en reis terug in de tijd naar het koloniale tijdperk. Bewonder verbazingwekkende collecties 17e en 18e-eeuwse olieverfschilderijen, houten veranda's en vergulde spiegels. Dompel jezelf onder in de lokale cultuur en geschiedenis met de hulp van je gids. Bewonder de monumenten van Plaza Mayor, zoals de kathedraal, het aartsbisschoppelijk paleis, het gemeentelijk paleis en het paleis van de Unie. Ga verder naar het San Francisco-klooster in barokstijl en bekijk de catacomben. Ontdek onderweg verborgen juweeltjes, zoals de overblijfselen van de oude stadsmuren, de historische bruggen over de rivier de Rimac en een van de oudste bars in Peru in de Cordano Bar. Dompel jezelf onder in een tour vol geschiedenis, cultuur en meer. Ten slotte zet uw professionele chauffeur u af bij uw hotel.

Palomino-eilanden: zwemmen met zeeleeuwen in Stille Oceaan

5. Palomino-eilanden: zwemmen met zeeleeuwen in Stille Oceaan

Deze ongelooflijke tocht per jacht brengt je naar de Palomino-eilanden. Je krijgt de kans om Peru's ongelooflijke zeevogels en zeedieren te zien en te zwemmen met duizenden zeeleeuwen in hun natuurlijke leefomgeving. Als je daar tijdens het boeken voor kiest word je opgehaald bij je hotel. Anders word je verwacht op het trefpunt in Callao. De activiteit begint bij de La Punta-baai waar je aan boord gaat van een comfortabel en veilig jacht met hoogstaande navigatieapparatuur, toiletten en andere faciliteiten. Je zeilt de Stille Oceaan op op een onvergetelijke reis van 4 uur langs de Callao-eilanden en langs de kust van het eiland San Lorenzo. Je komt langs een marinebasis en het eiland El Frontón, waar tot de jaren 80 een zwaarbeveiligde gevangenis stond. Vaar langs de kust van de Cabinzas-eilanden die worden bewoond door diverse kolonies guanovogels, tot je uiteindelijk de hoofdattractie bereikt: de Palomino-eilanden. Bij aankomst kun je een kolonie van ongeveer 8000 zeeleeuwen zien, een van de grootste in dit gebied. Je krijgt een neopreen wetsuit en reddingsvest en kunt in het water springen om deze vriendelijke dieren van dichtbij te leren kennen. De activiteit staat onder toezicht en begeleiding van de ervaren bemanning.

Paragliden Costa Verde - Miraflores, Lima

6. Paragliden Costa Verde - Miraflores, Lima

Onze ervaren en erkende piloot garandeert optimale veiligheidsnormen. We gebruiken professionele apparatuur en vliegen onder de meest geschikte omstandigheden, waarbij we duizenden passagiers bedienen, zonder ongelukken. Paratrike is een zittende paraglider met een motor achterin en 3 wielen. Plaats: De vlieglocatie bevindt zich in de wijk San Miguel, 15 minuten ten noorden van Miraflores. We starten vanaf het strand en klimmen naar hoogten, vliegend langs de kliffen van de Costa Verde, over de wijken San Miguel, Magdalena, San Isidro en Miraflores. Wanneer u aankomt in de vliegzone, vult u een formulier in. Terwijl we de uitrusting voorbereiden, geven we u een helm en zwemvest om tijdens de vlucht te dragen. Vluchttijd: De vlucht duurt 10 tot 12 minuten en vliegt tussen de 80 en 300 meter. Gewichtslimiet: 240 lbs Minimumleeftijd: 5 jaar oud. Je ontvangt onbewerkte beelden van je hele vlucht, die via een downloadlink naar je WhatsApp worden gestuurd.

Lima: koloniale stadstour met bezoek aan catacomben

7. Lima: koloniale stadstour met bezoek aan catacomben

Dompel jezelf onder in de koloniale geschiedenis van Lima met deze tour. Nadat je bent opgehaald bij je hotel, begin je je ervaring op het San Martin-plein, waar je gebouwen met koloniale architectuur kunt bewonderen. Bezoek later het adembenemende Plaza de Armas en bewonder indrukwekkende gebouwen zoals het presidentieel paleis, het stadhuis, de kathedraal en meer. Sluit je tour af met het verkennen van de fascinerende catacomben en het museum van San Francisco. Leer meer over de koloniale periode van Peru door de enorme collectie kunstwerken van het museum, bekijk zeldzame edities in de bibliotheek en dwaal door de bloedstollende gangen van de catacomben, waar de botten van 25.000 mensen liggen. Aan het einde van de dag wordt u teruggebracht naar uw hotel.

Lima: ultieme Peruaanse foodtour

8. Lima: ultieme Peruaanse foodtour

Begeef je samen met je vriendelijke lokale gids op een walking food tour waarbij je ontbijt en luncht! Tijdens deze culinaire ervaring proef je de meest traditionele lokale lekkernijen uit diverse kleine restaurantjes en buurtwinkels. Maar tijdens deze tour eet je niet alleen goed, maar bezoek je ook een van de mooiste buurten van Lima: Barranco. Proef 15 verschillende lokale smaken, van fruit tot drankjes en gerechten. Ontmoet inspirerende lokale ambachtslieden en kleine ondernemers en leer over hun verhalen terwijl je geniet van enkele van de beste Peruaanse gerechten zoals lomo saltado, ceviche, pisco sour en nog veel meer.

Van Lima: Nazca-lijnen en Ica Desert-dagtrip met lunch

9. Van Lima: Nazca-lijnen en Ica Desert-dagtrip met lunch

Begin je reis door de Ica-woestijn met een heldere en vroege ophaalservice van het hotel, waar je wordt begroet door je gids die de hele dag voor je zal zorgen. Ga rechtstreeks naar Nazca, waar je stopt bij Kilometer 50 van de South Pan-American Highway om te genieten van een ontbijt bestaande uit sappen of warme dranken, vergezeld van ambachtelijk brood uit de omgeving. Ga vervolgens naar het vliegveld in Nazca, waar je door de beveiliging gaat voordat je aan boord gaat van een klein vliegtuig om de beroemde Nazca-lijnen van bovenaf te bekijken. Leun achterover en ontspan tijdens je vlucht van 45 minuten, terwijl je de ongelooflijke verzameling gigantische geogliefen bekijkt - ontwerpen of motieven die in de grond zijn geëtst - die zijn gemaakt door de oude Nazca-cultuur. Geniet van een heerlijke traditionele lunch bij de landing voordat je naar je laatste stop gaat, de Huacachina-oase. Deze natuurlijke lagune is omgeven door palmbomen en woestijnduinen, vanwaar je de zon kunt zien ondergaan boven het zand. Pomp je adrenaline op en spring in zandbuggy's en sandboard door de perfecte duinen voordat je laat in de avond terugkeert naar Lima.

Callao: zwemmen met zeeleeuwen Boottocht Palomino-eilanden

10. Callao: zwemmen met zeeleeuwen Boottocht Palomino-eilanden

Ontmoet je vriendelijke bemanning en vaar vervolgens naar de eilanden van Callao, reis door het "El Camotal" onder water, open zee en langs het eiland San Lorenzo. Bereik om 11.30 uur het verste punt, Palomino Island, waar een grote kolonie zeeleeuwen huist. Hier kun je vrij zwemmen naast deze geweldige dieren in neopreen pakken. Vervolgens keert u om 12:35 uur terug naar de ontmoetingsplaats in Calloa op Calle La Mar 229. Uw terugkeer begint via indrukwekkend gevormde kliffen en eilandjes. Je krijgt de kans om aan boord te genieten van een snack voordat je om 13:00 uur aankomt op de pier in Callao.

Datums kiezen

Ontdek het beste van
Lima
Verwacht levendige smaken, koloniale architectuur, hippe buurten en de koele bries van de Stille Oceaan.

Topactiviteiten

Lima: de topbezienswaardigheden

Alle activiteiten

266 activiteiten gevonden
Sorteren op:
Pagina 1 van de 17

Voor ieder wat wils

In de buurt van Lima

Meer zien

Veelgestelde vragen over Lima

Wat zijn de topattracties van Lima?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Lima?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Paracas

Andere activiteiten in Lima

Wil je alle activiteiten in Lima bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Lima

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 2.380 beoordelingen

Het was een geweldige ervaring. We hadden een kleine groep van ongeveer 10-12 mensen die gemakkelijk ruimte hadden op een klein jacht waar je voor en achter benedendeks kon zitten. Na ongeveer 1 uur rijden langs kleine eilanden waren we op de bestemming en konden we de zeeleeuwen zien en horen. Goed uitgerust met neopreen pakken en reddingsvesten, konden we de laatste meters rechtstreeks naar de nieuwsgierige dieren zwemmen. Ze komen in groepen, oog in oog, je hoeft niet bang te zijn, misschien krijg je een kus op de voeten. Het zijn "wilde" dieren, dwz. dus geen kinderboerderij. (Het is iets goeds). Al met al een waardevolle tour als je na city & mountain tracking iets anders wilt ervaren. En we hadden daar ook zon, wat niet elke dag is in Lima. Dank aan de organisatie en het hele team!

De tour was zeer goed georganiseerd, de tijden worden gehaald en er is ook vrijheid om een wandeling te maken door de steden die worden bezocht. De zeer vriendelijke en attente gids op elk moment van de tour en legt heel goed uit welke activiteiten moeten worden uitgevoerd. Wat nodig is, is dat ze een arts/verpleegster of op zijn minst een EHBO-doos hebben om eventuele noodsituaties op te lossen, een van de toeristen in de groep heeft een ongeluk gehad en niemand van het bedrijf kon hem helpen of verzorgen, en ze gaf hem zelfs weinig belang.

Geweldige ervaring! Een van de beste dagtrips die ik in mijn leven heb gedaan. Hield van onze gids Diego en de boogie-chauffeur J. Perfect gepland om bij elke activiteit de juiste tijd te hebben. Ik zou alleen aanraden om zelf een lunch te zoeken en niet de optie te nemen die wordt voorgesteld door de tour die niet lekker is?

We found it a very nice biking tour. Relaxed, no hurry. Ronny gives us a lot of information about live in Lima and history. He speaks very good English. We loved this tour.

Alles was uitstekend, de stiptheid waarin ze aankwamen en Diego erg stipt in alle tips. 100% aanbevolen