Kies data

Lima Boten & jachten

Lima Boten & jachten: Onze meest aanbevolen

Vanuit Lima: bustour Paracas en Huacachina van een hele dag

1. Vanuit Lima: bustour Paracas en Huacachina van een hele dag

Ontdek de serene landschappen van het Peruaanse platteland tijdens een dagtrip van Lima naar Paracas en Huacachina, inclusief hoteltransfers. Zie Humboldt-pinguïns en zeeleeuwen op de Ballestas-eilanden en glijd door de duinen van Huacachina door te sandboarden en met een buggy te rijden. Je avontuur begint als je 's ochtends vroeg wordt opgehaald bij je hostel of hotel. Vanaf hier reis je met een ruime bus naar Paracas, een prachtig klein stadje aan zee, waar je kunt ontspannen tijdens de rit van 4 uur. Eenmaal in Paracas begint u aan een boottocht van 2 uur op de Ballestas-eilanden, een kleinere versie van de Galapagos. Spot zeeleeuwen, pinguïns en veel vogels van dichtbij en allemaal in hun natuurlijke habitat. Misschien krijg je zelfs de kans om een of twee dolfijnen te zien. Rond lunchtijd is het tijd om van Paracas naar Huacachina te gaan, een natuurlijke oase in de Ica-woestijn, de thuisbasis van de grootste zandduinen van Zuid-Amerika. Geniet hier van wat vrije tijd. Verken en lunch (op eigen kosten) in een van de lokale restaurants rond de oase. Na de lunch is het tijd voor 2 uur opwindende duinbuggyritten en sandboarden. Duinbuggy de zandduinen op en met een sandboard deze gigantische zandheuvels af, een once-in-a-lifetime ervaring in de enige natuurlijke woestijnoase in Zuid-Amerika. Stap 's avonds in de bus terug naar Lima. Eenmaal aan boord kunt u achterover leunen en ontspannen op de comfortabele stoelen terwijl u geniet van een film aan boord. Je wordt later direct bij je hotel/hostel afgezet bij aankomst in Lima.

Palomino-eilanden: zwemmen met zeeleeuwen in Stille Oceaan

2. Palomino-eilanden: zwemmen met zeeleeuwen in Stille Oceaan

Deze ongelooflijke tocht per jacht brengt je naar de Palomino-eilanden. Je krijgt de kans om Peru's ongelooflijke zeevogels en zeedieren te zien en te zwemmen met duizenden zeeleeuwen in hun natuurlijke leefomgeving. Als je daar tijdens het boeken voor kiest word je opgehaald bij je hotel. Anders word je verwacht op het trefpunt in Callao. De activiteit begint bij de La Punta-baai waar je aan boord gaat van een comfortabel en veilig jacht met hoogstaande navigatieapparatuur, toiletten en andere faciliteiten. Je zeilt de Stille Oceaan op op een onvergetelijke reis van 4 uur langs de Callao-eilanden en langs de kust van het eiland San Lorenzo. Je komt langs een marinebasis en het eiland El Frontón, waar tot de jaren 80 een zwaarbeveiligde gevangenis stond. Vaar langs de kust van de Cabinzas-eilanden die worden bewoond door diverse kolonies guanovogels, tot je uiteindelijk de hoofdattractie bereikt: de Palomino-eilanden. Bij aankomst kun je een kolonie van ongeveer 8000 zeeleeuwen zien, een van de grootste in dit gebied. Je krijgt een neopreen wetsuit en reddingsvest en kunt in het water springen om deze vriendelijke dieren van dichtbij te leren kennen. De activiteit staat onder toezicht en begeleiding van de ervaren bemanning.

Van Lima: Ballestas-eilanden, Huacachina Oasis & Winery Tour

3. Van Lima: Ballestas-eilanden, Huacachina Oasis & Winery Tour

Begin je avontuur door Lima in de vroege ochtend te verlaten. Reis ongeveer 300 km over de Pan-Amerikaanse snelweg totdat u Paracas Bay bereikt, een zeer belangrijke plaats voor de Peruaanse geschiedenis die vol zit met dieren in het wild. Geniet van een boottocht naar de Ballestas-eilanden en kijk uit voor vogels, zeeleeuwen, dolfijnen en pinguïns. Rijd vervolgens naar een kleine lokale wijnmakerij om te leren hoe Pisco wordt gemaakt en om te genieten van een proeverij. Stop bij de Huacachina-oase en neem de tijd om te lunchen en rond te lopen. Test je vaardigheden bij het sandboarden of geniet gewoon van je vrije tijd en geniet van het prachtige landschap. Aan het einde van het avontuur ga je via dezelfde route terug naar Lima.

Lima: Zwemmen met wilde zeeleeuwen op de Palomino-eilanden

4. Lima: Zwemmen met wilde zeeleeuwen op de Palomino-eilanden

Ontmoet je vriendelijke bemanning en vaar vervolgens naar de eilanden van Callao, reis door het "El Camotal" onder water, open zee en langs het eiland San Lorenzo. Bereik om 11.30 uur het verste punt, Palomino Island, waar een grote kolonie zeeleeuwen huist. Hier kun je vrij zwemmen naast deze geweldige dieren in neopreen pakken. Vervolgens keert u om 12:35 uur terug naar de ontmoetingsplaats in Calloa op Calle La Mar 229. Uw terugkeer begint via indrukwekkend gevormde kliffen en eilandjes. Je krijgt de kans om aan boord te genieten van een snack voordat je om 13:00 uur aankomt op de pier in Callao.

Lima: speedboottocht Palomino-eilanden & zwemmen met zeeleeuwen

5. Lima: speedboottocht Palomino-eilanden & zwemmen met zeeleeuwen

Ga terug naar de natuur en ontmoet de natuur op de Palomino-eilanden tijdens een tour van een halve dag vanuit Lima. Reis naar de haven van Callao en stap aan boord van een speedboot die volledig is uitgerust met snacks, warme en koude dranken, reddingsvesten en natte pakken om met de zeeleeuwen te zwemmen. Vaar naar de eilanden El Camotal, San Lorenzo en Palomino, waar u bij aankomst wordt voorzien van een reddingsvest en een wetsuit. Zwem in de Stille Oceaan, omringd door vriendelijke zeeleeuwen en krijg de kans om veel zeevogels te zien, zoals aalscholvers, pelikanen, Humboldt-pinguïns, de Inca-tern, de Peruaanse booby en de Guanay-aalscholver.

Lima: Callao City Tour en boottocht

6. Lima: Callao City Tour en boottocht

Leer tijdens deze tour de cultuur en geschiedenis van Lima en de beste attracties kennen. Bezoek het Real Felipe-fort uit de 18e eeuw, gebouwd door de Spanjaarden om zichzelf te beschermen tegen invasie. Het is sindsdien omgebouwd tot een museum waar u de verhalen kunt horen over de zeeslagen en aanvallen die het fort in zijn 3 eeuwen geschiedenis heeft doorstaan. Later bezoekt u de Plaza Grau en het historische centrum van Callao. Bewonder graffitied muren, straten met veel contrasten en verschillende gebouwen in koloniale stijl. Loop door de straten van Chucuito en bewonder de pittoreske veelkleurige huizen in de buurt. U zult hier ook de beste stranden en visrestaurants van de stad ontdekken. Slenter ten slotte door de oude badplaats La Punta, waar u prachtige stranden en 20e-eeuwse huizen ziet. Geniet van de zeebries terwijl u de Palomino-eilanden in de verte bewondert. Voordat je je ervaring beëindigt, geniet je van een prachtig panoramisch uitzicht op de hele kust aan boord van een lokale boottocht rond de strandgebieden van La Punta en Callao.

Van Lima: Tour naar Paracas, Ica en Huacachina

7. Van Lima: Tour naar Paracas, Ica en Huacachina

Bezoek een natuurlijke oase midden in de woestijn omringd door prachtige palmbomen. Hier kun je ook waterfietsen rond de lagune, sandboarden en in tubular cars rijden. Je wordt om 04:00 uur opgehaald bij je hotel. Voordat we naar Paracas gaan. Zodra je aankomt, stap je aan boord van de 'sliders' bij de pier en begin je aan de excursie naar de Ballestas-eilanden. Onderweg kunnen we de 'Candelabro' (Paracas-kroonluchter) zien, een grote geoglief die dient als baken voor de navigators. Als u doorgaat naar de Ballestas-eilanden, ziet u de natuurlijke habitat van de zeeleeuwen. Ze benaderen graag de toeristenboten, een werkelijk magisch schouwspel dat het bezoek op zich rechtvaardigt. U kunt ook de Humboldt-pinguïns en guanovogels bekijken. Ga verder naar de provincie Ica en leer de cultuur en gastronomie kennen met een typische lunch. Na de lunch ga je naar de Huacachina-oase en maak je een adrenalinerit in een zandbuggy en kun je ook sandboarden. Tot slot heb je vrije tijd om door de oase te wandelen, een boottocht te maken, foto's te maken of handwerk te kopen. Je keert per bus terug naar Lima.

Van Lima: Ballestas, Nazca-lijnen en Huacachina-oase

8. Van Lima: Ballestas, Nazca-lijnen en Huacachina-oase

Begin je avontuur door in de vroege ochtend uit Lima te vertrekken. Reis ongeveer 300 km over de Pan-Amerikaanse snelweg tot u Paracas Bay bereikt, een zeer belangrijke plaats voor de Peruaanse geschiedenis die vol zit met dieren in het wild. Geniet van een boottocht naar de Ballestas-eilanden en pas op voor vogels, zeeleeuwen, dolfijnen en pinguïns. Ga vervolgens naar Pisco Airport en vlieg in 1 uur en 45 minuten over de Palpa-woestijn om de Nazca-lijnen te zien. Stop bij de Huacachina-oase en neem de tijd om te lunchen en rond te lopen. Test je vaardigheden bij het sandboarden tegen een meerprijs of geniet gewoon van vrije tijd met het drinken van Pisco Sours. Ga aan het einde van het avontuur via dezelfde route terug naar Lima.

Lima: 9-daagse Peru Express met Ica, Cusco en Puno

9. Lima: 9-daagse Peru Express met Ica, Cusco en Puno

Dag 1: Aankomst in Lima, stadstour Je tour begint wanneer je wordt opgehaald van het vliegveld, het is raadzaam om 's ochtends aan te komen. In de middag maakt u een stadstour. Die avond verblijft u in het Miramar Hotel of vergelijkbaar in Lima. Dag 2: Paracas, Ica en Huacachina met buggy's en sandboarden Bezoek de Ballestas-eilanden en Candelabrum, voordat je een wijn- en Pisco-demonstratie krijgt in de stad Ica. Neem later die dag deel aan buggyrijden en sandboarden in Huacachina. Die avond verblijft u wederom in het Miramar Hotel of vergelijkbaar in Lima. Dag 3: Aankomst in Cusco Op je derde dag arriveer je in Cusco, word je naar het hotel gebracht en heb je een vrije dag om te acclimatiseren of om enkele plaatsen in het historische centrum van Cusco te bezoeken. Die avond logeer je in het Ayni Cusco Hotel of vergelijkbaar. Dag 4: Chinchero, Maras en Moray in de Heilige Vallei van de Inca's Begin met een bezoek aan het textielcentrum van Chinchero, voordat je verder gaat naar de archeologische vindplaatsen in Chinchero en Moray. Daarna maak je een rondleiding door de zoutmijnen in Maras voordat je de trein neemt van Ollantaytambo naar Aguas Calientes, waar je verblijft in het Golden Sunrise Hotel of vergelijkbaar in Aguas Calientes. Dag 5: Machu Picchu Inca Citadel Op dag 5 verken je de adembenemende Machu Picchu, een van de zeven wereldwonderen. Na een volledige dag op deze heilige plek. Neem 's middags de trein van Aguas Calientes naar Ollantaytambo en arriveer in Cusco met vervoer. U overnacht in het Ayni Cusco Hotel of vergelijkbaar. Dag 6: Humantay-meer Op je zesde dag trek je naar het Humantay-meer, dat dicht bij de besneeuwde Salkantay-berg ligt, waar je het eerste kamp van de beroemde Salkantay-trek kunt leren kennen. Die avond logeer je wederom in het Ayni Cusco Hotel of vergelijkbaar. Dag 7: Rainbow Mountain Trek naar Rainbow Mountain, dat heel dicht bij de hoogste berg van Cusco ligt: de Ausangate-berg, dit is een beroemde plaats rond Cusco. Na uw wandeldag keert u 's nachts terug naar het Ayni Cusco Hotel of vergelijkbaar. Dag 8: Route van de Zon Op dag 8 maak je een bustour tussen Cusco en Puno. Tijdens deze reis bezoekt u de Andahuaylillas-kapel, het Raqchi Archeologisch Complex, de La Raya-pas en het Lithic Museum van Pukara. Die avond verblijft u in het Qalasaya Hotel of vergelijkbaar. Dag 9: Titicacameer en de Uros- en Taquile-eilanden Op de laatste dag maak je een speedboottocht over het Titicacameer, voordat je de Uros- en Taquile-eilanden gaat verkennen. In de middag wordt u naar de luchthaven gebracht waar uw tour eindigt.

Van Lima: Ballestas-eilanden, Huacachina-oase, Desert Buggy

10. Van Lima: Ballestas-eilanden, Huacachina-oase, Desert Buggy

Bekijk de woestijnoase en natuurlijke hotspots tijdens een dagexcursie vanuit Lima. Vaar naar het eiland Ballestas om kolonies zeeleeuwen en pinguïns te zien. Verken de Huacachina-oase en maak een buggy-tour door de woestijn. Nadat je bent opgehaald, ga je naar het zuiden om je weg te banen naar de unieke natuurlijke plek van Islas Ballesta. Deze rotsachtige eilanden, gelegen voor de Pacifische kust van Peru, zijn perfect voor dierenliefhebbers. Spot verschillende vogels en zoogdieren, waaronder pinguïns, zeeleeuwen en pelikanen in dit natuurparadijs. Geniet van de ruige kustlijn met torenhoge kliffen, rotsstranden en afgelegen zeegrotten. Bekijk de raadselachtige Paracas Candelabra, een gigantische prehistorische geoglief op het Paracas-schiereiland in Pisco Bay. Ga verder naar Huacachina om zijn prachtige oase te zien. Ontspan in de schoot van de natuur, omringd door prachtige landschappen. Geniet van je dag in de woestijn, een duinbuggy-tour maken, zo leuk. Geniet van het spectaculaire landschap gevormd door een lagune van smaragdgroen water en grote duinen.

  • Wateractiviteiten
  • Meerdaagse tours
12 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Lima

Welke topattracties zijn een must-see in Lima?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Lima?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Caral

Lima: wat zijn de beste betaalbare dingen om te doen?

Overzicht activiteiten in Lima

Wil je alle activiteiten in Lima ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Lima

Het was een geweldige ervaring. We hadden een kleine groep van ongeveer 10-12 mensen die gemakkelijk ruimte hadden op een klein jacht waar je voor en achter benedendeks kon zitten. Na ongeveer 1 uur rijden langs kleine eilanden waren we op de bestemming en konden we de zeeleeuwen zien en horen. Goed uitgerust met neopreen pakken en reddingsvesten, konden we de laatste meters rechtstreeks naar de nieuwsgierige dieren zwemmen. Ze komen in groepen, oog in oog, je hoeft niet bang te zijn, misschien krijg je een kus op de voeten. Het zijn "wilde" dieren, dwz. dus geen kinderboerderij. (Het is iets goeds). Al met al een waardevolle tour als je na city & mountain tracking iets anders wilt ervaren. En we hadden daar ook zon, wat niet elke dag is in Lima. Dank aan de organisatie en het hele team!

Een van de mooiste, adembenemende en adembenemende reis, van instappen tot terugkeren naar het land. Prachtig uitzicht, geluiden van zeeleeuwen en vogels, een zeer veilige cruise, hoewel een beetje wenkend, de kapitein was vol professionaliteit en onze gids had een prachtige glimlach, en hij vertelde veel dat we niet aan zeeziekte zouden denken. Je moet zeeleeuwen respecteren, niet schreeuwen en ze niet aanraken. Een attractie die elke prijs en herinneringen van je leven waard is.

Het was een totaal andere ervaring. Mijn overdrachtservaring was niet goed, omdat ik ernstige duizeligheid had waardoor mijn maag terugkeerde, ook al nam ik de duizeligheidspil. Toen ze eenmaal met de zeeleeuwen zwommen eindigde dit, maar toch was de lading zwaar voor mij. De service was uitstekend. Ze waren altijd bij me.

onvergetelijk

Een genot om van de reis te genieten, alleen voor het milieu en de natuur is het waard. Zwemmen op een paar meter van de zeeleeuwen maakt je sprakeloos. De zeer goede behandeling erg aardige mensen! We nemen een grote herinnering op