Kies data

Lima Geschikt voor groepen

Lima Geschikt voor groepen: Onze meest aanbevolen

Van Lima: Paracas en Huacachina Volledige dagrondleiding

1. Van Lima: Paracas en Huacachina Volledige dagrondleiding

Begin met het ophalen van je hotel in Lima rond 05:00 uur, alles hangt af van je locatie in Lima, waar je aan boord gaat van de bus voor een reis van 03:30 uur naar de stad Paracas. Voordat we naar Paracas gaan, stoppen we om te ontbijten. Bij aankomst in Paracas ga je naar het dok waar je aan boord gaat van een speedboot naar de Ballestas-eilanden. Bekijk tijdens je reis naar Ballestas de raadselachtige figuur van de Candelabro, een prachtig ontwerp getekend op de zijkant van een heuvel op het schiereiland. Er zijn veel hypothesen over de oorsprong ervan, sommigen geloven dat het verband houdt met de Nazca-lijnen, maar hebben nog steeds geen bewijs of bewijs gevonden dat de oprichting ervan kan definiëren. Op de Ballestas-eilanden zie je een verbluffend ruige wereld vol vogels en zeeleeuwen. Je navigeert rond de eilanden op een toegestane afstand en, afhankelijk van de zeecondities, bezoek je nabijgelegen grotten. Keer om 11.00 uur terug naar de haven en breng wat tijd door in Paracas, waar je vrije tijd hebt voor toiletten of een korte tijd om te ontspannen. Ga dan verder naar de volgende bestemming, de oase van Huacachina. Neem een kleine pauze om je voor te bereiden op je woestijntour; stap dan aan boord van een buggy voor een avontuur van 1 uur over de zandduinen die de waterbron omringen. Keer terug naar Huacachina en heb tijd voor verfrissing. Ga verder naar de traditionele wijngaard en proef het beste van de lokale wijn en Pisco of lunch in het wijngaardrestaurant, en rijd vervolgens terug naar Lima, waar u aankomt en aflevert bij uw hotel. Rond 21:30 of 22:00 uur Tijdens deze eendaagse tour heb je een assistent-gids op de reis die je zal helpen met je zorgen tijdens je reis.

Lima: stadstour van een halve dag in een kleine groep

2. Lima: stadstour van een halve dag in een kleine groep

Doe mee aan de enige rondleiding door het stadscentrum van Lima die je meeneemt terug in de tijd naar het koloniale tijdperk door verbazingwekkende collecties 17e- en 18e-eeuwse olieverfschilderijen, houten veranda's en vergulde spiegels te bewonderen. Ontdek verborgen schatten zoals de overblijfselen van de oude stadsmuren, de historische brug over de rivier de Rimac en een van de oudste bars in Peru. Bewonder de monumenten van Plaza Mayor, zoals de kathedraal, het aartsbisschoppelijk paleis, het gemeentelijk paleis en het paleis van de Unie. Ga verder naar het San Francisco-klooster in barokstijl en bekijk de catacomben. Ontdek onderweg verborgen pareltjes, zoals de overblijfselen van de oude stadsmuren, de historische bruggen over de rivier de Rimac en een van de oudste bars van Peru bij de Cordano Bar.

Van Lima: Ica Winery en Huacachina Oasis Tour

3. Van Lima: Ica Winery en Huacachina Oasis Tour

Begin met het ophalen van je hotel in Lima en word overgebracht naar het busstation voor je reis naar de Ica-regio. Ontvang een gedetailleerde uitleg van de activiteiten die tijdens deze tour worden aangeboden door uw chauffeur / gids. De bus is uitgerust met verstelbare stoelen, foodservice, entertainment en permanente assistentie aan boord. Kom om ongeveer 12:15 uur aan in Ica. Bezoek een lokale wijnmakerij waar een gastheer u het productieproces van lokale drankjes laat zien, gemaakt van de destillatie van druiven. Proef wat gratis pizza's en wijnen en geniet van een heerlijke typische lunch uit de regio. Verken vervolgens de oase van Huacachina. Dit kleine dorp is beroemd om zijn hoge zandduinen die de waterbron omringen. Maak een opwindende rit over de runen op een v8 gemodificeerde duinbuggy. Bewonder de schoonheid en de onmetelijkheid van de woestijn van Ica en oefen wat sandboarden. Neem wat vrije tijd in Huacachina om te genieten van de prachtige zonsondergang in het midden van de woestijn voordat je terugkeert naar Lima. Zodra je om 23:45 uur aankomt bij het busstation in Lima, brengt de chauffeur je terug naar je hotel.

Lima: Miraflores, Barranco en San Isidro-tour

4. Lima: Miraflores, Barranco en San Isidro-tour

Miraflores – Huaca Pucllana Nadat we je hebben opgehaald, laten we je de mooiste plekjes van Miraflores zien. Leer meer over de geschiedenis van deze karakteristieke en meest bezochte wijk van Lima. We bezoeken eerst deze grote adobe- en kleipiramide die werd gebouwd tussen 200 en 700 na Christus en die een ceremonieel en administratief centrum vertegenwoordigt voor de "Lima-cultuur". San Isidro – Het Olijfpark Daarna gaan we naar deze must-see site met een ontspannende omgeving. Het is gelegen in San Isidro, met als belangrijkste kenmerk de eeuwenoude bewaard gebleven olijfbomen, die honderden jaren oud zijn. Er zijn ook exposities van oude machines die worden gebruikt bij de productie van olijfolie, veel groen, kleurrijke bloemen en struiken en een siervijver gevuld met vissen en moerasschildpadden. Veel banken en de buitenkant van het park omzoomd door prachtige oude huizen. Het liefdespark Daarna bezoeken we dit prachtige park dat in 1993 werd ingehuldigd en 'liefde' in al zijn vormen viert. In het midden, een iconisch beeldhouwwerk - "The Kiss" - door de veelgeprezen Peruaanse kunstenaar Victor Delfin, toont geliefden die elkaar omhelzen in een eindeloze kus. Geniet vanaf de kliffen van Miraflores van een geweldig uitzicht op Lima en de Stille Oceaan. Barranco-district Ten slotte gaan we naar de wijk Artsy in Lima. Laat je verrassen door de prachtige muurschilderingen die van Barranco zo'n kleurrijke en trendy plek maken. Doe ook een wens bij "de brug der zuchten" en bezoek ook het prachtige Plaza.

Lima: Zwemmen met wilde zeeleeuwen op de Palomino-eilanden

5. Lima: Zwemmen met wilde zeeleeuwen op de Palomino-eilanden

Ontmoet je vriendelijke bemanning en vaar vervolgens naar de eilanden van Callao, reis door het "El Camotal" onder water, open zee en langs het eiland San Lorenzo. Bereik om 11.30 uur het verste punt, Palomino Island, waar een grote kolonie zeeleeuwen huist. Hier kun je vrij zwemmen naast deze geweldige dieren in neopreen pakken. Vervolgens keert u om 12:35 uur terug naar de ontmoetingsplaats in Calloa op Calle La Mar 229. Uw terugkeer begint via indrukwekkend gevormde kliffen en eilandjes. Je krijgt de kans om aan boord te genieten van een snack voordat je om 13:00 uur aankomt op de pier in Callao.

Lima: Peruaanse culinaire tour door lokale markten

6. Lima: Peruaanse culinaire tour door lokale markten

Begin met het ophalen van je accommodatie in Lima en reis naar de eerste markt van de tour in de wijk Chorrillos. Ontdek de belangrijkste lokale vismarkt van Lima in een gebied met een sterke visserijtraditie. Bezoek vervolgens de markt in de wijk Surco, waar u een verscheidenheid aan sappen van Amazone-vruchten kunt proeven. Je krijgt ook de kans om andere heerlijke en exotische gerechten uit de jungle te proeven. Ga verder naar de Surquillo-markt in de buurt van de modieuze wijk Miraflores. Bekijk een verscheidenheid aan verse Peruaanse producten zoals groenten, granen en een grote verscheidenheid aan aardappelen. Bezoek ten slotte een lokaal restaurant waar je meer te weten komt over het nationale gerecht van Peru, ceviche. Zie hoe het is gemaakt en geniet van een proeverij om de tour af te sluiten.

Lima: historische, koloniale en moderne stadstour

7. Lima: historische, koloniale en moderne stadstour

Ontdek de topattracties van Lima in drie historische periodes: pre-Spaans, koloniaal en modern, tijdens deze rondleiding. Je bezoekt fascinerende bezienswaardigheden zoals het klooster van San Francisco en de beroemde catacomben, ziet gebieden zoals Larcomar en meer, terwijl je er alles over leert. Nadat je rond 09:00 uur bent opgehaald bij je accommodatie in Miraflores of San Isidro, begint de tour met een prachtig panoramisch uitzicht op de Pucllana-piramide. Dit magnifieke ceremoniële en archeologische centrum, gebouwd in de 4e eeuw na Christus, werd door de Inca's als een heilig dorp beschouwd. Hierna reis je naar het monumentale San Francisco Convent, waar de grootste collectie religieuze kunst in Amerika te zien is. Een hoogtepunt van het bezoek zijn de ondergrondse gewelven – de catacomben. Tijdens je reis leer je alles over de geschiedenis van deze bezienswaardigheden uit je tweetalige gids. Vervolgens gaat het verder naar de traditionele woonwijken van Lima, zoals El Olivar van San Isidro, Miraflores en Larcomar. Om ongeveer 14:00 uur, de tour voltooid, wordt u teruggebracht naar uw accommodatie, uw geest gevuld met de vele prachtige bezienswaardigheden en geschiedenis van Lima.

Lima: Miraflores, Barranco en San Isidro kleine groepstour

8. Lima: Miraflores, Barranco en San Isidro kleine groepstour

Wacht op je lokale gids in de lobby van je hotel en maak je klaar om aan de tour te beginnen. Ontdek eerst de schoonheid van Miraflores. Leer de geschiedenis van deze karakteristieke en meest bezochte wijk van Lima kennen. Bewonder ook van buitenaf de archeologische vindplaats Huaca Pucllana. Begrijp het belang van dit ceremoniële en administratieve centrum gemaakt van adobe en klei. Bezoek dan The Olive Trees Park in de wijk San Isidro. Ontspan in deze rustige, groene omgeving vol eeuwenoude olijfbomen. Bezoek ook het prachtige Love Park en vier de liefde in al haar vormen. Maak foto's van The Kiss, een iconisch beeldhouwwerk gemaakt door de veelgeprezen Peruaanse kunstenaar Victor Delfin. Bewonder de omgeving vanaf de betegelde banken geïnspireerd op Antoni Gaudí's Parc Güell in Barcelona. Geniet daarna vanaf de kliffen van Miraflores van een geweldig uitzicht op Lima en de Stille Oceaan. Bezoek dan Barranco, de kunstzinnige wijk van Lima. Laat je verrassen door de prachtige muurschilderingen en doe een wens bij de Brug der Zuchten.

Van Lima: begeleide dagtocht met archeologische vindplaats Caral

9. Van Lima: begeleide dagtocht met archeologische vindplaats Caral

Doe mee aan een dagtour van Lima naar de oude ruïnes van Caral, beschouwd als de oudste beschaving in Amerika. Volg een rondleiding door de ruïnes die op de Unesco-lijst staan, geniet van een spectaculair uitzicht over de Supe-vallei en lunch in een restaurant in Barranca. Spring op je ophaalbus vanuit Lima en begin een roadtrip van 3 uur naar Caral, met een stop voor het ontbijt. Vervolg vervolgens je reis naar de dorre Supe-vallei over een onverharde weg. Bij aankomst in de oude stad, volg je je gids en een officiële Caral-gids. Betreed de archeologische vindplaats Caral om te leren hoe de Norte Chico-beschaving is ontstaan. Verken de piramides en tempels van de site en krijg inzicht in het leven van de bewoners van de oude samenleving. Maak na de rondleiding zelf een wandeling, klik op foto's of stop bij souvenirwinkels. Ga vervolgens naar het strand van Barranca, een plaats die ooit werd bewoond door de mensen van Caral. Bezoek een lokaal restaurant dat beroemd is om zijn heerlijke zeevruchten. Als je echter zin hebt in iets anders voor de lunch (op eigen kosten), zijn er genoeg andere opties in de buurt. Na de lunch maakt u een stop bij de "Cristo Redentor de Barranca", een groot Peruaans standbeeld van Christus de Verlosser, vanwaar u het prachtige strand kunt bewonderen. Ga ten slotte terug naar Lima om terug te keren naar je hotel.

Lima: stadstour met kleine groepen

10. Lima: stadstour met kleine groepen

Nadat je bent opgehaald bij je hotel, begint de tour met een bezoek aan een van de belangrijkste pleinen van Peru. Het San Martin-plein wordt omgeven door balkons, huizen van Acestrals, koloniale woningen en prachtige paleizen. Hierna bezoekt u een van de belangrijkste straten van Lima, Jiron de La Unión. De tour gaat dan verder naar het plein van Lima of 'Plaza Mayor'. Hier kunt u kathedralen, het regeringspaleis, het stadhuis en prachtige balkons bekijken die uniek zijn gedecoreerd met Arabische invloeden. De tour eindigt met een reis naar een van de oudste catacomben van Amerika, het 'San Francisco Monastery'.

  • Rondleidingen
  • Workshops en cursussen
  • Avonturen
  • Privétours
  • Dagtochten
  • Wateractiviteiten
38 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 3

Veelgestelde vragen over Lima

Welke topattracties zijn een must-see in Lima?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Lima?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Caral

Lima: wat zijn de beste betaalbare dingen om te doen?

Overzicht activiteiten in Lima

Wil je alle activiteiten in Lima ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.