Ontdek Lima, Lima Peru

Ontdek Lima Wandeltocht

Product ID: 25399
Gecertificeerd

Vanaf € 33 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
4 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Ontdek het échte Lima op een begeleide wandeltocht langs de beroemde bezienswaardigheden en verborgen schatten van de stad
  • Krijg een informele Spaanse les, loop door de Jiron de la Union, probeer lokale specialiteiten en ontmoet lokale inwoners op de centrale markt
  • Verken de kerken, parken en pleinen van Lima en verdiep je onderweg in de geschiedenis van de stad
Overzicht
Ervaar het moderne Peruviaanse leven tijdens deze Lima tour die je in de schoenen plaatst van de lokale bevolking. Bewonder de koloniale balkons, bezoek de lokale markt voor diverse groentes en fruit, en eindig met het nationale drankje, de Pisco Sour!
Wat te verwachten
Deze leuke en dynamische tour door Lima is meer dan een geschiedenisles: het verbindt je met het hart en de ziel van deze fascinerende Peruviaanse stad, door de mensen die echt weten hoe het is om hier te leven - de lokale bevolking. Dump de geschiedenisboeken, deze Lima wandeltocht geeft je alles wat je moet weten!

Je ontmoet je lokale gids bij de hoofdingang van het Boliviar Hotel, en je begint de tour met het leren van een paar woorden Spaans, iets wat handig zal zijn tijdens de rest van je Lima reiservaring! Hier krijg je ook wat insider informatie over het Bolivar hotel, voordat je vertrekt op je avontuur door de Stad der Koningen.

Je wandelt over de Jiron de la Union, de voetgangerslaan die Plaza San Martin met Plaza de Armas verbindt. Onderweg zal je lokale gids bezienswaardigheden langs deze straat aanwijzen, de verborgen diamanten van Lima's klassieke verhalen.

Vervolgens zul je op deze Lima stadstour van het bekende pad af duiken en een korte stop maken bij de San Pedro de Lima kerk, een berucht baken van Lima, alvorens verder te gaan naar de centrale markt. Met je lokale gids zul je je weg vinden tussen alle verschillende kraampjes, terwijl je de verse producten bekijkt en leert over de lokale eetgewoonten. Peru heeft een rijke en diverse eetcultuur, en op deze markt vind je voorbeelden van schotels uit het gehele land. Leer erover van een lokale inwoner. Dacht je dat Peru niet echt een eetcultuur had, dan had je het mis!

Terwijl je verder gaat op deze historische Lima tour, loop je over Plaza Bolivar, de perfecte plek om van je gids anekdotes te horen over de geschiedenis van het land en de rest van Zuid-Amerika. Bezoek het adembenemende Monasterio San Fransisco, waar enorme ondergrondse catacombes te vinden zijn en een gebouw dat zo rijk is aan historie dat het in 1991 op de UNESCO World Heritage lijst is geplaatst. Terwijl je dit gebouw en het plein in je opneemt, zal je gids je volstoppen met kennis over alles wat je ziet.

Na al dat leren is het tijd om je lichaam te laten rusten en een pauze te nemen, en de enige manier om dat in Lima te doen is met een Pisco Sour in je hand! Je lokale gids neemt je mee naar de plek waar dit kenmerkende drankje is uitgevonden, of dat zeggen ze.

Deze tour door Lima eindigt hier, waar je zelf verder op ontdekking kunt gaan of waar je gids je te weg terug kan wijzen naar je accommodatie.

In een stad die zo belangrijk is voor de geschiedenis en cultuur van Peru, kan het moeilijk zijn om iets te doen te vinden dat echt inhaakt op wat het is om een Limeño te zijn. Met een lokale inwoner aan je zijde kom je op onze Lima ontdekkingstour meer te weten over de klassieke en lokale verhalen uit deze fascinerende Peruviaanse stad.
Inbegrepen
  • Engelssprekende gids
  • Toegang tot het Klooster van San Francisco
  • Pisco Sour
Niet inbegrepen
  • Snack en drankjes
  • Fooien
Trefpunt

Je ontmoet je gids bij de ingang van het Bolivar hotel, Plaza San Martin, binnenstad Lima om 09:00 (Openen in Google Maps)

Vanaf € 33 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (2 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Urban Adventures Americas

Product ID: 25399