Kies data

Lima Rijbelevenissen

Lima Rijbelevenissen: Onze meest aanbevolen

Vanuit Lima: bustour Paracas en Huacachina van een hele dag

1. Vanuit Lima: bustour Paracas en Huacachina van een hele dag

Ontdek de serene landschappen van het Peruaanse platteland tijdens een dagtrip van Lima naar Paracas en Huacachina, inclusief hoteltransfers. Zie Humboldt-pinguïns en zeeleeuwen op de Ballestas-eilanden en glijd door de duinen van Huacachina door te sandboarden en met een buggy te rijden. Je avontuur begint als je 's ochtends vroeg wordt opgehaald bij je hostel of hotel. Vanaf hier reis je met een ruime bus naar Paracas, een prachtig klein stadje aan zee, waar je kunt ontspannen tijdens de rit van 4 uur. Eenmaal in Paracas begint u aan een boottocht van 2 uur op de Ballestas-eilanden, een kleinere versie van de Galapagos. Spot zeeleeuwen, pinguïns en veel vogels van dichtbij en allemaal in hun natuurlijke habitat. Misschien krijg je zelfs de kans om een of twee dolfijnen te zien. Rond lunchtijd is het tijd om van Paracas naar Huacachina te gaan, een natuurlijke oase in de Ica-woestijn, de thuisbasis van de grootste zandduinen van Zuid-Amerika. Geniet hier van wat vrije tijd. Verken en lunch (op eigen kosten) in een van de lokale restaurants rond de oase. Na de lunch is het tijd voor 2 uur opwindende duinbuggyritten en sandboarden. Duinbuggy de zandduinen op en met een sandboard deze gigantische zandheuvels af, een once-in-a-lifetime ervaring in de enige natuurlijke woestijnoase in Zuid-Amerika. Stap 's avonds in de bus terug naar Lima. Eenmaal aan boord kunt u achterover leunen en ontspannen op de comfortabele stoelen terwijl u geniet van een film aan boord. Je wordt later direct bij je hotel/hostel afgezet bij aankomst in Lima.

Vanuit Lima: Nazca-lijnen, Huacachina-oase en duinbuggytour

2. Vanuit Lima: Nazca-lijnen, Huacachina-oase en duinbuggytour

Neem deel aan deze reis vanuit Lima en vlieg over de Nazca-lijnen, een verzameling gigantische geogliefen geëtst in woestijnzand, toegeschreven aan de pre-Inca-beschaving. Bekijk de Huacachina-oase en verken de grote duinen van Ica op een buggy. Ontspan in de schoot van de natuur, omringd door prachtige landschappen. Geniet van je dag in de woestijn en maak een tocht met een duinbuggy. Geniet van het spectaculaire landschap gevormd door een lagune van smaragdgroen water en grote duinen. Ga vervolgens naar de stad Nazca om rond de beroemde en raadselachtige Nazca-lijnen te vliegen, een belangrijke archeologische vindplaats in Peru. De mysterieuze geogliefen op de UNESCO-werelderfgoedlocatie variëren van geometrische vormen en wervelingen tot een kolibrie en een aap.

Van Lima: Ica Winery en Huacachina Oasis Tour

3. Van Lima: Ica Winery en Huacachina Oasis Tour

Begin met ophalen bij je hotel in Lima en word overgebracht naar het busstation voor je reis naar de Ica-regio. Ontvang een gedetailleerde uitleg van de activiteiten die tijdens deze tour worden aangeboden door uw chauffeur/gids. De bus is uitgerust met verstelbare stoelen, foodservice, entertainment en permanente assistentie aan boord. Aankomst in Ica rond 12:15 uur. Bezoek een lokale wijnmakerij waar een gastheer je het productieproces laat zien van lokale drankjes gemaakt van de destillatie van druiven. Proef wat gratis pisco's en wijnen en geniet van een heerlijke typische lunch uit de regio. Verken vervolgens de oase van Huacachina. Dit kleine dorp staat bekend om zijn hoge zandduinen die de waterbron omringen. Maak een opwindende rit over de runen op een v8-gemodificeerde duinbuggy. Bewonder de schoonheid en onmetelijkheid van de woestijn van Ica en oefen wat sandboarden. Neem wat vrije tijd in Huacachina om te genieten van de prachtige zonsondergang midden in de woestijn voordat je terugkeert naar Lima. Zodra je om 23:45 uur aankomt bij het busstation in Lima, brengt de chauffeur je terug naar je hotel.

Van Lima: Ballestas-eilanden, Nazca-lijnen en Huacachina-tour

4. Van Lima: Ballestas-eilanden, Nazca-lijnen en Huacachina-tour

Deze dagtocht begint vroeg in de ochtend om de verkeersdrukte te vermijden. Het duurt ongeveer 3 uur tot de aankomst in Paracas, vanwaar de boottocht op het eiland Ballestas zal beginnen. De duur van deze tour is 2 uur en je staat oog in oog met verbazingwekkende zeedieren zoals zeeleeuwen, guanovogels en humboldtpinguïns. Na de Ballestas eilanden tour ga je naar Pisco airport (gelegen op 15 minuten afstand) om in een vliegtuig te springen en over de Nazca lijnen te vliegen. Deze vlucht duurt 45 minuten en je zult veel geogliefen zien die je zullen verbazen. Wanneer de vlucht van de Nazca-lijnen is voltooid, ga je rechtstreeks naar de Huacachina-oase. In Huacachina heb je een heerlijke Peruaanse lunch in een restaurant voor de prachtige oase. Na de lunch maak je een duinbuggytour door de woestijn van Huacachina. Het voertuig gaat de enorme duinen op en af en maakt veel stops om met een sandboard over het zand te surfen.

Van Lima: Tour naar Paracas, Ica en Huacachina

5. Van Lima: Tour naar Paracas, Ica en Huacachina

Bezoek een natuurlijke oase midden in de woestijn omringd door prachtige palmbomen. Hier kun je ook waterfietsen rond de lagune, sandboarden en in tubular cars rijden. Je wordt om 04:00 uur opgehaald bij je hotel. Voordat we naar Paracas gaan. Zodra je aankomt, stap je aan boord van de 'sliders' bij de pier en begin je aan de excursie naar de Ballestas-eilanden. Onderweg kunnen we de 'Candelabro' (Paracas-kroonluchter) zien, een grote geoglief die dient als baken voor de navigators. Als u doorgaat naar de Ballestas-eilanden, ziet u de natuurlijke habitat van de zeeleeuwen. Ze benaderen graag de toeristenboten, een werkelijk magisch schouwspel dat het bezoek op zich rechtvaardigt. U kunt ook de Humboldt-pinguïns en guanovogels bekijken. Ga verder naar de provincie Ica en leer de cultuur en gastronomie kennen met een typische lunch. Na de lunch ga je naar de Huacachina-oase en maak je een adrenalinerit in een zandbuggy en kun je ook sandboarden. Tot slot heb je vrije tijd om door de oase te wandelen, een boottocht te maken, foto's te maken of handwerk te kopen. Je keert per bus terug naar Lima.

Van Lima: Ballestas-eilanden, Huacachina-oase, woestijnbuggy

6. Van Lima: Ballestas-eilanden, Huacachina-oase, woestijnbuggy

Bekijk de woestijnoase en natuurlijke hotspots tijdens een dagtour vanuit Lima. Vaar naar Ballestas Island om kolonies zeeleeuwen en pinguïns te zien. Verken de Huacachina-oase en maak een buggytour door de woestijn. Nadat je bent opgehaald, ga je naar het zuiden om je een weg te banen naar de unieke natuurlijke plek van Islas Ballesta. Deze rotsachtige eilanden, gelegen voor de Pacifische kust van Peru, zijn perfect voor dierenliefhebbers. Spot verschillende vogels en zoogdieren, waaronder pinguïns, zeeleeuwen en pelikanen in dit natuurparadijs. Geniet van de ruige kustlijn met torenhoge kliffen, rotsachtige stranden en afgelegen zeegrotten. Bekijk de raadselachtige Paracas Candelabra, een gigantische prehistorische geoglief op het schiereiland Paracas in Pisco Bay. Ga verder naar Huacachina om zijn prachtige oase te zien. Ontspan in de schoot van de natuur, omringd door prachtige landschappen. Geniet van je dag in de woestijn, maak een rit met een duinbuggy, zo leuk. Geniet van het spectaculaire landschap gevormd door een lagune van smaragdgroen water en grote duinen.

Van Miraflores: retour e-scootertour naar Barranco

7. Van Miraflores: retour e-scootertour naar Barranco

Berijd een elektrische scooter door de beroemdste wijken van Lima tijdens deze begeleide reis. Reis van Miraflores naar Barranco, langs stranden, beroemde bezienswaardigheden, stedelijke kunst en groene parken. Dompel jezelf onder in de bohemian sfeer terwijl je geniet van de zon en de frisse lucht. Na een korte introductie spring je op je eigen elektrische scooter en vertrek je samen met je gids vanuit Miraflores. Ga eerst naar het Parque del Amor (Love Park) in het hart van de wijk Miraflores. "Liefde is slechts een vogel die ronddwaalt", schreef de Peruaanse dichter Rocío Romina Bances. Dit zeer romantische vers is, net als dat van vele andere auteurs in het land, verborgen in de meerdere mozaïeken die het park sieren. Ga verder langs de Miraflores Boardwalk, vanwaar je een onovertroffen uitzicht hebt op de stranden van Lima. Ga later verder naar Barranco, een van de oudste buurten van de hoofdstad en een favoriet onder kunstenaars. In de kleurrijke gevels van Barranco zie je veel voorbeelden van stadskunst. Bovendien heb je de mogelijkheid om de Brug der Zuchten te zien, die volgens de inwoners van Lima aan wensen voldoet. Aan het einde van je e-scootertour ben je teruggekeerd naar Miraflores.

Van Lima: Tour Ballestas-eilanden, wijnmakerij en Huacachina-oase

8. Van Lima: Tour Ballestas-eilanden, wijnmakerij en Huacachina-oase

Vertrek heel vroeg in de ochtend om 04:30 uur uit Lima en reis naar het zuiden in een bus terwijl je ontbijt en entertainment aan boord hebt. Aankomst in Paracas om 07:30 uur en stap aan boord van een boot naar de Ballestas-eilanden. Ontdek een onbewoonde wildernis die rijk is aan mariene fauna en dieren zoals de blauwvoetgent, guanay-guanovogel, Humboldt-pinguïns, zeeleeuwen en pelsrobben. Keer terug naar Paracas en bekijk onderweg de Candelabro-geoglief. Men denkt dat het werd gebruikt als navigatiegids en deel uitmaakt van de Nazca-cultuur. Ga vervolgens op een rondleiding door een wijnmakerij en proef enkele van de beste wijnen en pisco's (de officiële Peruaanse drank) in al hun variëteiten. Geniet daarna van een heerlijke Peruaanse lunch inclusief drankjes. Verken de zandduinen en oase van Huacachina. Dit is een geweldige plek om te oefenen met sandboarden en extreme buggyritten in de woestijn te maken met V8-aangepaste voertuigen. Krijg een perfect zicht op de zonsondergang in het midden van de woestijn en proef tot slot het lokale snoepje van Ica, chocotejas. Keer terug naar Lima rond 15:00 uur en kom voor 19:00 uur terug naar je hotel.

8 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Lima

Welke topattracties zijn een must-see in Lima?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Lima?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Caral

Andere activiteiten in Lima

Wil je alle activiteiten in Lima ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.