Kies data

Lima Rondleidingen

Lima Rondleidingen: Onze meest aanbevolen

Lima: Pachacamac Inca Archeologisch Complex Tour

1. Lima: Pachacamac Inca Archeologisch Complex Tour

Profiteer van het ophalen in uw hotel in Lima en reis vervolgens 30 minuten naar het zuidoosten naar het archeologische complex Pachacamac, vernoemd naar de Inca Earth Maker-god Pacha Kamaq. Leer alles over de cultuur en tradities van het Inca-rijk in het museum, waar artefacten die op de locatie zijn ontdekt kunstzinnig worden getoond. Wandel door het heilige land en geniet van een prachtig uitzicht op de Stille Oceaan vanuit de piramide Tempel van de Zon. Keer terug naar de auto en geniet van traditionele alfajores (koekjes) uit de regio. Rijd dan terug naar Lima vol herinneringen en wordt bij aankomst naar je hotel gebracht.

Lima: Water Magic Circuit, Downtown en Catacombs Night Tour

2. Lima: Water Magic Circuit, Downtown en Catacombs Night Tour

Ga naar het San Francisco-klooster en zijn beroemde catacomben. Ontdek ondergronds een uniek deel van Lima. Loop door met gangen vol geschiedenis en prachtige schilderijen. Bekijk de bibliotheek, kamers, het hoofdklooster en kunst gemaakt van hout en steen. Verken een netwerk van tunnels en ondergrondse kamers en bekijk de overblijfselen van mensen die honderden jaren geleden leefden. Bezoek de historische kant van Lima en verken 's avonds de straten. Nadat je bent opgehaald bij je hotel, kun je de verlichte kathedraal van Lima bewonderen, een architectonisch juweel met een façade in renaissancestijl. Slenter over het centrale plein, bekijk prachtige gebouwen zoals de regering en het gemeentelijk paleis en ervaar vervolgens het nachtleven van de koloniale kant van Lima aan de Chabuca Granda-boulevard Stop om lokale desserts en typische drankjes te kopen, zoals picarones (donut), churros, arroz con leche (rijstmelk), emoliente (geroosterde gerstgraandrank) en chicha morada (paarse maïsdrank). Ga later naar het Magic Water Circuit, de Guinness World Record-houder voor het grootste complex van waterfonteinen in een openbaar park. De fonteinen hebben verschillende vormen en maten en laten waterstralen tot 80 meter (262 voet) de lucht in. Houd uw camera gereed om een magische show van licht, kleur, muziek en afbeeldingen vast te leggen.

Lima: stadstour van een halve dag in een kleine groep

3. Lima: stadstour van een halve dag in een kleine groep

Doe mee aan de enige rondleiding door het stadscentrum van Lima die je meeneemt terug in de tijd naar het koloniale tijdperk door verbazingwekkende collecties 17e- en 18e-eeuwse olieverfschilderijen, houten veranda's en vergulde spiegels te bewonderen. Ontdek verborgen schatten zoals de overblijfselen van de oude stadsmuren, de historische brug over de rivier de Rimac en een van de oudste bars in Peru. Bewonder de monumenten van Plaza Mayor, zoals de kathedraal, het aartsbisschoppelijk paleis, het gemeentelijk paleis en het paleis van de Unie. Ga verder naar het San Francisco-klooster in barokstijl en bekijk de catacomben. Ontdek onderweg verborgen pareltjes, zoals de overblijfselen van de oude stadsmuren, de historische bruggen over de rivier de Rimac en een van de oudste bars van Peru bij de Cordano Bar.

Lima: Ultimate Peruvian Food Tour

4. Lima: Ultimate Peruvian Food Tour

Begin samen met je vriendelijke lokale gids aan een walking food-tour waarin je zult ontbijten en lunchen! Tijdens deze culinaire ervaring proef je de meest traditionele lokale delicatessen uit een verscheidenheid aan kleine restaurants en lokale winkels. Maar tijdens deze tour eet je niet alleen lekker, maar bezoek je ook een van de mooiste buurten van Lima: Barranco. Proef 15 verschillende lokale smaken, van fruit tot drankjes en gerechten. Ontmoet inspirerende lokale ambachtslieden en kleine ondernemers en leer over hun verhalen terwijl u geniet van enkele van de beste Peruaanse gerechten zoals lomo saltado, ceviche, pisco sour en nog veel meer.

Lima: koloniale stadstour met bezoek aan catacomben

5. Lima: koloniale stadstour met bezoek aan catacomben

Dompel jezelf onder in de koloniale geschiedenis van Lima met deze tour. Nadat je bent opgehaald bij je hotel, begin je je ervaring op het San Martin-plein, waar je gebouwen met koloniale architectuur kunt bewonderen. Bezoek later het adembenemende Plaza de Armas en bewonder indrukwekkende gebouwen zoals het presidentieel paleis, het stadhuis, de kathedraal en meer. Sluit je tour af met het verkennen van de fascinerende catacomben en het museum van San Francisco. Leer meer over de koloniale periode van Peru door de enorme collectie kunstwerken van het museum, bekijk zeldzame edities in de bibliotheek en dwaal door de bloedstollende gangen van de catacomben, waar de botten van 25.000 mensen liggen. Aan het einde van de dag wordt u teruggebracht naar uw hotel.

Lima: Historic Centre Street Food & Old Taverns Experience

6. Lima: Historic Centre Street Food & Old Taverns Experience

Geniet hiermee van een 4 uur durende streetfood-tour in het historische centrum van Lima. Stop tijdens de tour bij enkele van de meest klassieke, maar ook de meer eigentijdse resto-bars van het stadscentrum van Lima om de populaire "comida al paso" te proeven. Terwijl je smaakvolle lokale delicatessen zoals chilcano , churros of anticuchos ontdekt, leer je meer over de belangrijke historische feiten die plaatsvonden in dit specifieke deel van de stad, evenals interessante feiten over de economie en het dagelijks leven in Peru. Op het centrale plein, bekend als "Plaza de Armas", kunt u enkele van de meest indrukwekkende architecturale monumenten waarderen - erfgoed achtergelaten door de Spaanse veroveraars. Deze tour wordt alleen in het Engels begeleid. Voor het comfort van de groep zullen gidsen hun service niet in meerdere talen tegelijk aanbieden, zelfs niet aan degenen die alleen Spaans spreken. Voor andere talen kunt u een privétour bij ons boeken.

Lima: Miraflores, Barranco en San Isidro-tour

7. Lima: Miraflores, Barranco en San Isidro-tour

Miraflores – Huaca Pucllana Nadat we je hebben opgehaald, laten we je de mooiste plekjes van Miraflores zien. Leer meer over de geschiedenis van deze karakteristieke en meest bezochte wijk van Lima. We bezoeken eerst deze grote adobe- en kleipiramide die werd gebouwd tussen 200 en 700 na Christus en die een ceremonieel en administratief centrum vertegenwoordigt voor de "Lima-cultuur". San Isidro – Het Olijfpark Daarna gaan we naar deze must-see site met een ontspannende omgeving. Het is gelegen in San Isidro, met als belangrijkste kenmerk de eeuwenoude bewaard gebleven olijfbomen, die honderden jaren oud zijn. Er zijn ook exposities van oude machines die worden gebruikt bij de productie van olijfolie, veel groen, kleurrijke bloemen en struiken en een siervijver gevuld met vissen en moerasschildpadden. Veel banken en de buitenkant van het park omzoomd door prachtige oude huizen. Het liefdespark Daarna bezoeken we dit prachtige park dat in 1993 werd ingehuldigd en 'liefde' in al zijn vormen viert. In het midden, een iconisch beeldhouwwerk - "The Kiss" - door de veelgeprezen Peruaanse kunstenaar Victor Delfin, toont geliefden die elkaar omhelzen in een eindeloze kus. Geniet vanaf de kliffen van Miraflores van een geweldig uitzicht op Lima en de Stille Oceaan. Barranco-district Ten slotte gaan we naar de wijk Artsy in Lima. Laat je verrassen door de prachtige muurschilderingen die van Barranco zo'n kleurrijke en trendy plek maken. Doe ook een wens bij "de brug der zuchten" en bezoek ook het prachtige Plaza.

Miraflores: begeleide fietstocht naar Barranco

8. Miraflores: begeleide fietstocht naar Barranco

Je fietstocht begint bij de winkel van de lokale partner in Miraflores. Daarna volg je de fietspaden om Barranco te verkennen. Eerst krijg je een korte veiligheidsinstructie van je instructeur. Dan begint de fietstocht met gids van 3 uur. Je ziet pittoreske oude straatjes en voelt de zeewind in je haar. Je pauzeert bij de beroemde Brug der Zuchten om een wens te doen. In Miraflores kom je meer te weten over La Huaca Pucllana en Itchma, de pre-Incabeschaving die van ongeveer 300 tot 700 in het gebied leefde. Je komt langs de vuurtoren Faro de la Marina en gaat vervolgens door naar het Park van de Liefde en winkelcentrum Larcomar. Daarna pauzeer je in een leuk café om wat te drinken en keer je terug naar de winkel van de lokale partner.

Lima: Live Magic Water Show-ervaring

9. Lima: Live Magic Water Show-ervaring

Je gids vertrekt om 18:00 uur vanuit je hotel en haalt je op voordat je kennis maakt met je chauffeur en gidsteam voor deze ervaring. Hierna wacht de waterparkshow-ervaring op u. Het park zelf heeft twee Guinness-wereldrecords, en eenmaal daar zul je de betekenis van het erfgoed van de lokale bevolking begrijpen zoals het wordt verteld door middel van fonteinen, lasers en hologrammen. Hierna zal de hoofdshow zeker een fantastische verrassing voor je zijn. Aan het einde van je ervaring keer je om ongeveer 21:00 uur terug naar je hotel met je team. U zult prettige herinneringen aan een geweldige en kleurrijke ervaring hebben, want dit wordt zeker een avond die u niet snel zult vergeten.

Lima: Peruaanse culinaire tour door lokale markten

10. Lima: Peruaanse culinaire tour door lokale markten

Begin met het ophalen van je accommodatie in Lima en reis naar de eerste markt van de tour in de wijk Chorrillos. Ontdek de belangrijkste lokale vismarkt van Lima in een gebied met een sterke visserijtraditie. Bezoek vervolgens de markt in de wijk Surco, waar u een verscheidenheid aan sappen van Amazone-vruchten kunt proeven. Je krijgt ook de kans om andere heerlijke en exotische gerechten uit de jungle te proeven. Ga verder naar de Surquillo-markt in de buurt van de modieuze wijk Miraflores. Bekijk een verscheidenheid aan verse Peruaanse producten zoals groenten, granen en een grote verscheidenheid aan aardappelen. Bezoek ten slotte een lokaal restaurant waar je meer te weten komt over het nationale gerecht van Peru, ceviche. Zie hoe het is gemaakt en geniet van een proeverij om de tour af te sluiten.

  • Rondleidingen
  • Privétours
68 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 5

Veelgestelde vragen over Lima

Welke topattracties zijn een must-see in Lima?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Lima?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Caral

Lima: wat zijn de beste betaalbare dingen om te doen?

Overzicht activiteiten in Lima

Wil je alle activiteiten in Lima ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Lima

's Ochtends spontaan geboekt en alles werkte perfect. De jongens van GoGo Bike zijn uiterst vriendelijk, attent, spreken perfect Engels - gewoon professioneel! Onze gids "Williams" sprak ook perfect Engels, was deskundig en gewoon een geweldige kerel! De tour zelf voert langs de hoogtepunten van Lima en kan zonder enige moeite worden gedaan. Conclusie: absolute aanrader ️⭐️⭐️⭐️⭐️

We found it a very nice biking tour. Relaxed, no hurry. Ronny gives us a lot of information about live in Lima and history. He speaks very good English. We loved this tour.

We had a really nice tour with our 'king' guide. he showed us some nice parts of the city and was very enthusiastic.

Het is een erg leuke tour en een zeer goede manier om een deel van Lima te leren kennen

Erg leuk om op deze actieve manier een deel van deze stad te ontdekken