Kies data

Lima Safari's & wildlife-activiteiten

Lima Safari's & wildlife-activiteiten: Onze meest aanbevolen

Van Lima: Paracas en Huacachina Volledige dagrondleiding

1. Van Lima: Paracas en Huacachina Volledige dagrondleiding

Begin met het ophalen van je hotel in Lima rond 05:00 uur, alles hangt af van je locatie in Lima, waar je aan boord gaat van de bus voor een reis van 03:30 uur naar de stad Paracas. Voordat we naar Paracas gaan, stoppen we om te ontbijten. Bij aankomst in Paracas ga je naar het dok waar je aan boord gaat van een speedboot naar de Ballestas-eilanden. Bekijk tijdens je reis naar Ballestas de raadselachtige figuur van de Candelabro, een prachtig ontwerp getekend op de zijkant van een heuvel op het schiereiland. Er zijn veel hypothesen over de oorsprong ervan, sommigen geloven dat het verband houdt met de Nazca-lijnen, maar hebben nog steeds geen bewijs of bewijs gevonden dat de oprichting ervan kan definiëren. Op de Ballestas-eilanden zie je een verbluffend ruige wereld vol vogels en zeeleeuwen. Je navigeert rond de eilanden op een toegestane afstand en, afhankelijk van de zeecondities, bezoek je nabijgelegen grotten. Keer om 11.00 uur terug naar de haven en breng wat tijd door in Paracas, waar je vrije tijd hebt voor toiletten of een korte tijd om te ontspannen. Ga dan verder naar de volgende bestemming, de oase van Huacachina. Neem een kleine pauze om je voor te bereiden op je woestijntour; stap dan aan boord van een buggy voor een avontuur van 1 uur over de zandduinen die de waterbron omringen. Keer terug naar Huacachina en heb tijd voor verfrissing. Ga verder naar de traditionele wijngaard en proef het beste van de lokale wijn en Pisco of lunch in het wijngaardrestaurant, en rijd vervolgens terug naar Lima, waar u aankomt en aflevert bij uw hotel. Rond 21:30 of 22:00 uur Tijdens deze eendaagse tour heb je een assistent-gids op de reis die je zal helpen met je zorgen tijdens je reis.

Palomino-eilanden: zwemmen met zeeleeuwen in Stille Oceaan

2. Palomino-eilanden: zwemmen met zeeleeuwen in Stille Oceaan

Deze ongelooflijke tocht per jacht brengt je naar de Palomino-eilanden. Je krijgt de kans om Peru's ongelooflijke zeevogels en zeedieren te zien en te zwemmen met duizenden zeeleeuwen in hun natuurlijke leefomgeving. Als je daar tijdens het boeken voor kiest word je opgehaald bij je hotel. Anders word je verwacht op het trefpunt in Callao. De activiteit begint bij de La Punta-baai waar je aan boord gaat van een comfortabel en veilig jacht met hoogstaande navigatieapparatuur, toiletten en andere faciliteiten. Je zeilt de Stille Oceaan op op een onvergetelijke reis van 4 uur langs de Callao-eilanden en langs de kust van het eiland San Lorenzo. Je komt langs een marinebasis en het eiland El Frontón, waar tot de jaren 80 een zwaarbeveiligde gevangenis stond. Vaar langs de kust van de Cabinzas-eilanden die worden bewoond door diverse kolonies guanovogels, tot je uiteindelijk de hoofdattractie bereikt: de Palomino-eilanden. Bij aankomst kun je een kolonie van ongeveer 8000 zeeleeuwen zien, een van de grootste in dit gebied. Je krijgt een neopreen wetsuit en reddingsvest en kunt in het water springen om deze vriendelijke dieren van dichtbij te leren kennen. De activiteit staat onder toezicht en begeleiding van de ervaren bemanning.

Lima: tweedaagse tour naar Paracas, Pisco Vineyards en Huacachina

3. Lima: tweedaagse tour naar Paracas, Pisco Vineyards en Huacachina

Dag 1: Lima - Ballestas-eilanden - Huacachina Begin met vroeg ophalen van je hotel in Lima of ontmoetingspunt. Reis naar Paracas, een prachtig stadje aan zee, op een reis van 4 uur. Bij aankomst in Paracas begint u aan een boottocht van 2 uur over de Ballestas-eilanden. Deze eilanden zouden een kleinere versie van de Galápagos zijn. Zie zeeleeuwen, pinguïns, vogels en zelfs dolfijnen van dichtbij in hun natuurlijke habitat. Na de boottocht ga je naar Huacachina, de enige woestijnoase in Zuid-Amerika. Breng 2 uur door met het krijgen van je spanning met duinbuggyen en sandboarden op enkele van de hoogste zandduinen. Vervolgens transfer naar uw accommodatie in Huacachina. Gebruik je vrije tijd om wat te eten of misschien een biertje te pakken. Ontspan na een avond vol adrenaline en rust uit voor de volgende dag. Dag 2: Huacachina - Lima Verlaat Huacachina en ga op weg naar een 2 uur durende pisco-wijngaardtour. Zie hoe pisco, de nationale drank van Peru, wordt gemaakt van de druif tot op de fles en probeer tal van gratis monsters. Breng de hele dag door met genieten van Huacachina. Vang wat zon bij het zwembad of lunch rond de oase voor het perfecte einde van deze reis. Reis per bus met airconditioning terug naar Lima en word afgezet bij je hotel of het oorspronkelijke ontmoetingspunt.

Vanuit Lima: Nazca-lijnen, Huacachina-oase en duinbuggytour

4. Vanuit Lima: Nazca-lijnen, Huacachina-oase en duinbuggytour

Neem deel aan deze reis vanuit Lima en vlieg over de Nazca-lijnen, een verzameling gigantische geogliefen geëtst in woestijnzand, toegeschreven aan de pre-Inca-beschaving. Bekijk de Huacachina-oase en verken de grote duinen van Ica op een buggy. Ontspan in de schoot van de natuur, omringd door prachtige landschappen. Geniet van je dag in de woestijn en maak een tocht met een duinbuggy. Geniet van het spectaculaire landschap gevormd door een lagune van smaragdgroen water en grote duinen. Ga vervolgens naar de stad Nazca om rond de beroemde en raadselachtige Nazca-lijnen te vliegen, een belangrijke archeologische vindplaats in Peru. De mysterieuze geogliefen op de UNESCO-werelderfgoedlocatie variëren van geometrische vormen en wervelingen tot een kolibrie en een aap.

Lima: Zwemmen met wilde zeeleeuwen op de Palomino-eilanden

5. Lima: Zwemmen met wilde zeeleeuwen op de Palomino-eilanden

Ontmoet je vriendelijke bemanning en vaar vervolgens naar de eilanden van Callao, reis door het "El Camotal" onder water, open zee en langs het eiland San Lorenzo. Bereik om 11.30 uur het verste punt, Palomino Island, waar een grote kolonie zeeleeuwen huist. Hier kun je vrij zwemmen naast deze geweldige dieren in neopreen pakken. Vervolgens keert u om 12:35 uur terug naar de ontmoetingsplaats in Calloa op Calle La Mar 229. Uw terugkeer begint via indrukwekkend gevormde kliffen en eilandjes. Je krijgt de kans om aan boord te genieten van een snack voordat je om 13:00 uur aankomt op de pier in Callao.

Van Lima: Ballestas, Nazca-lijnen en Huacachina-oase

6. Van Lima: Ballestas, Nazca-lijnen en Huacachina-oase

Begin je avontuur door in de vroege ochtend uit Lima te vertrekken. Reis ongeveer 300 km over de Pan-Amerikaanse snelweg tot u Paracas Bay bereikt, een zeer belangrijke plaats voor de Peruaanse geschiedenis die vol zit met dieren in het wild. Geniet van een boottocht naar de Ballestas-eilanden en pas op voor vogels, zeeleeuwen, dolfijnen en pinguïns. Ga vervolgens naar Pisco Airport en vlieg in 1 uur en 45 minuten over de Palpa-woestijn om de Nazca-lijnen te zien. Stop bij de Huacachina-oase en neem de tijd om te lunchen en rond te lopen. Test je vaardigheden bij het sandboarden tegen een meerprijs of geniet gewoon van vrije tijd met het drinken van Pisco Sours. Ga aan het einde van het avontuur via dezelfde route terug naar Lima.

Van Lima: Tour naar nationaal reservaat Paracas en Ballestas-eilanden

7. Van Lima: Tour naar nationaal reservaat Paracas en Ballestas-eilanden

Nadat je bent opgehaald, ga je naar het zuiden om unieke landschappen te ontdekken waar de woestijn, de eilanden en de zee elkaar allemaal ontmoeten. Maak een korte stop voor een heerlijk ontbijt en vervolg de reis. Ga vervolgens naar de haven van Paracas om een speedboot naar de Ballestas-eilanden te nemen. Verken de rotsachtige eilanden en ontdek de rijke zeefauna. Maak foto's van zeeleeuwen en vele soorten vogels zoals pinguïns. Mis de raadselachtige Candelabro Geoglyph niet, die door oude culturen als navigatiegids werd gebruikt. Bezoek na je rondreis over het eiland het indrukwekkende en geïsoleerde Paracas National Reserve. Dit natuurreservaat maakt deel uit van het Guinness World Record voor de droogste woestijn op aarde. Bewonder het adembenemende landschap van het schiereiland. Leer alles over dessertvorming in je deskundige gids. Als je geluk hebt, zie je misschien de grote roze flamingo's. Keer dan terug naar je hotel in Lima.

Lima: speedboottocht Palomino-eilanden & zwemmen met zeeleeuwen

8. Lima: speedboottocht Palomino-eilanden & zwemmen met zeeleeuwen

Ga terug naar de natuur en ontmoet de dieren in het wild op de Palomino-eilanden tijdens een tour van een halve dag vanuit Lima. Reis naar de haven van Callao en stap aan boord van een speedboot die volledig is uitgerust met snacks, warme en koude dranken, reddingsvesten en wetsuits om met de zeeleeuwen te zwemmen. Vaar naar de eilanden El Camotal, San Lorenzo en Palomino, waar u bij aankomst een reddingsvest en wetsuit krijgt. Zwem in de Stille Oceaan omringd door vriendelijke zeeleeuwen en krijg de kans om veel zeevogels te zien, zoals aalscholvers met rode poten, pelikanen, Humboldt-pinguïns, de Inca-tern, de Peruaanse domoor en de Guanay-aalscholver.

Lima: Oceanic Adventure Zwemmen met speelse zeeleeuwen

9. Lima: Oceanic Adventure Zwemmen met speelse zeeleeuwen

Deze excursie is ideaal voor natuurliefhebbers en stelt je in staat om te zwemmen met zeeleeuwen in hun natuurlijke habitat. Vertrekkend vanuit Lima reist u per boot naar de Guano-eilanden, waar Humboldt-pinguïns en vele andere guanovogels met zeeleeuwen leven. Spring in het water en baad met een kolonie van duizenden zeeleeuwen die de rotsformaties samen met andere dieren bewonderen op je terugreis. De Palomino-eilanden zijn een groep kleine eilanden voor de kust van Callao, Peru. Het is de thuisbasis van een grote populatie zeeleeuwen en zeevogels en is een populaire toeristische attractie geworden.

Van Lima: Ballestas-eilanden, Huacachina Oasis & Winery Tour

10. Van Lima: Ballestas-eilanden, Huacachina Oasis & Winery Tour

Begin je avontuur door Lima in de vroege ochtend te verlaten. Reis ongeveer 300 km over de Pan-Amerikaanse snelweg totdat u Paracas Bay bereikt, een zeer belangrijke plaats voor de Peruaanse geschiedenis die vol zit met dieren in het wild. Geniet van een boottocht naar de Ballestas-eilanden en kijk uit voor vogels, zeeleeuwen, dolfijnen en pinguïns. Rijd vervolgens naar een kleine lokale wijnmakerij om te leren hoe Pisco wordt gemaakt en om te genieten van een proeverij. Stop bij de Huacachina-oase en neem de tijd om te lunchen en rond te lopen. Test je vaardigheden bij het sandboarden of geniet gewoon van je vrije tijd en geniet van het prachtige landschap. Aan het einde van het avontuur ga je via dezelfde route terug naar Lima.

14 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Lima

Welke topattracties zijn een must-see in Lima?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Lima?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Caral

Andere activiteiten in Lima

Wil je alle activiteiten in Lima ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Lima

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 28 beoordelingen

Het was een geweldige ervaring. We hadden een kleine groep van ongeveer 10-12 mensen die gemakkelijk ruimte hadden op een klein jacht waar je voor en achter benedendeks kon zitten. Na ongeveer 1 uur rijden langs kleine eilanden waren we op de bestemming en konden we de zeeleeuwen zien en horen. Goed uitgerust met neopreen pakken en reddingsvesten, konden we de laatste meters rechtstreeks naar de nieuwsgierige dieren zwemmen. Ze komen in groepen, oog in oog, je hoeft niet bang te zijn, misschien krijg je een kus op de voeten. Het zijn "wilde" dieren, dwz. dus geen kinderboerderij. (Het is iets goeds). Al met al een waardevolle tour als je na city & mountain tracking iets anders wilt ervaren. En we hadden daar ook zon, wat niet elke dag is in Lima. Dank aan de organisatie en het hele team!

Ik nam een groep van 4 mee naar de Palaminos-eilanden. 2 van ons zwommen en genoten ervan, maar de twee die op de boot achterbleven, waren van mening dat een luifel boven het open dek op dat moment nuttig zou zijn geweest. De zon was erg heet, maar ze wilden niet naar binnen. Ik denk dat de reis niet voor angsthazen is! Ik was in orde, maar anderen voelden zich ziek tijdens de lange, schokkerige reis naar buiten. De geur van de guano ondraaglijk - niet prettig! Maar als een algemeen testament zou ik zeggen dat we een goed dagje uit hebben gehad en veel hebben geleerd. Dank je.

Een van de mooiste, adembenemende en adembenemende reis, van instappen tot terugkeren naar het land. Prachtig uitzicht, geluiden van zeeleeuwen en vogels, een zeer veilige cruise, hoewel een beetje wenkend, de kapitein was vol professionaliteit en onze gids had een prachtige glimlach, en hij vertelde veel dat we niet aan zeeziekte zouden denken. Je moet zeeleeuwen respecteren, niet schreeuwen en ze niet aanraken. Een attractie die elke prijs en herinneringen van je leven waard is.

Het was een totaal andere ervaring. Mijn overdrachtservaring was niet goed, omdat ik ernstige duizeligheid had waardoor mijn maag terugkeerde, ook al nam ik de duizeligheidspil. Toen ze eenmaal met de zeeleeuwen zwommen eindigde dit, maar toch was de lading zwaar voor mij. De service was uitstekend. Ze waren altijd bij me.

onvergetelijk

Een genot om van de reis te genieten, alleen voor het milieu en de natuur is het waard. Zwemmen op een paar meter van de zeeleeuwen maakt je sprakeloos. De zeer goede behandeling erg aardige mensen! We nemen een grote herinnering op