Lima
Safari's & wildlife-activiteiten

Safari's & wildlife-activiteiten
73 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Lima Safari's & wildlife-activiteiten: onze aanbevelingen

Vanuit Lima: Paracas en Huacachina Oase Tour per luxe bus

1. Vanuit Lima: Paracas en Huacachina Oase Tour per luxe bus

Ontdek de serene landschappen van het Peruaanse platteland tijdens een dagtrip van Lima naar Paracas en Huacachina met hoteltransfers inbegrepen. Bekijk Humboldtpinguïns en zeeleeuwen op de Ballestas Eilanden en glijd de duinen van Huacachina af met sandboarden en een ritje met een duinbuggy. Je avontuur begint met een vroege ophaalservice vanaf je hostel of hotel. Vanaf hier reis je naar Paracas, een prachtig klein stadje aan zee, in een ruime bus waar je kunt ontspannen tijdens de 4 uur durende rit. Wij zijn het ENIGE bedrijf dat luxe bussen aanbiedt voor de lange reis, anderen gebruiken kleine minibusjes. Eenmaal in Paracas begin je aan een 2 uur durende rondvaart naar de Ballestas Eilanden, een kleinere versie van de Galapagos. Bekijk zeeleeuwen, pinguïns en veel vogels van dichtbij in hun natuurlijke omgeving. Misschien krijg je zelfs de kans om een dolfijn of twee te zien. Rond lunchtijd is het tijd om van Paracas naar Huacachina te gaan, een natuurlijke oase in de Ica-woestijn met de grootste zandduinen van Zuid-Amerika. Geniet hier van wat vrije tijd. Verken en lunch (op eigen kosten) in een van de plaatselijke restaurants rond de oase. Na de lunch is het tijd voor 2 uur opwindende duinbuggyritjes en sandboarden. Rijd met een duinbuggy de zandduinen op en sandboard deze gigantische heuvels van zand af, een unieke ervaring in de enige natuurlijke woestijnoase in Zuid-Amerika. s Avonds ga je aan boord van de bus terug naar Lima. Eenmaal aan boord leun je achterover en ontspan je op de comfortabele stoelen terwijl je geniet van een film aan boord. Bij aankomst in Lima word je direct bij je hotel/hostel afgezet.

Palomino-eilanden: Zwemmen met zeeleeuwen in de Stille Oceaan

2. Palomino-eilanden: Zwemmen met zeeleeuwen in de Stille Oceaan

Deze ongelooflijke tocht per jacht brengt je naar de Palomino-eilanden. Je krijgt de kans om Peru's ongelooflijke zeevogels en zeedieren te zien en te zwemmen met duizenden zeeleeuwen in hun natuurlijke leefomgeving. Als je daar tijdens het boeken voor kiest word je opgehaald bij je hotel. Anders word je verwacht op het trefpunt in Callao. De activiteit begint bij de La Punta-baai waar je aan boord gaat van een comfortabel en veilig jacht met hoogstaande navigatieapparatuur, toiletten en andere faciliteiten. Je zeilt de Stille Oceaan op op een onvergetelijke reis van 4 uur langs de Callao-eilanden en langs de kust van het eiland San Lorenzo. Je komt langs een marinebasis en het eiland El Frontón, waar tot de jaren 80 een zwaarbeveiligde gevangenis stond. Vaar langs de kust van de Cabinzas-eilanden die worden bewoond door diverse kolonies guanovogels, tot je uiteindelijk de hoofdattractie bereikt: de Palomino-eilanden. Bij aankomst kun je een kolonie van ongeveer 8000 zeeleeuwen zien, een van de grootste in dit gebied. Je krijgt een neopreen wetsuit en reddingsvest en kunt in het water springen om deze vriendelijke dieren van dichtbij te leren kennen. De activiteit staat onder toezicht en begeleiding van de ervaren bemanning.

Vanuit Lima: Paracas en Huacachina Oase dagvullende tour

3. Vanuit Lima: Paracas en Huacachina Oase dagvullende tour

Ontdek de ongelooflijke landschappen buiten Lima, op weg naar Paracas en Huacachina. Geniet van ophaalservice vanaf je accommodatie en ervaar een kans om zeeleeuwen en Humboldtpinguïns te zien op de Ballestas Eilanden, bezoek de oase in Huacachina tijdens een buggyrit en glijd van de duinen naar beneden. Begin je dag met een vroege ophaalservice van je accommodatie. Ontspan tijdens het rechtstreekse vervoer naar Paracas, een prachtig klein stadje aan zee, reis in een ruime bus waar je kunt ontspannen tijdens de 4 uur durende rit. Arriveer in Paracas en begin aan een 2 uur durende rondvaart naar de Ballestas Eilanden, een kleinere versie van de Galapagos. Bekijk zeeleeuwen, pinguïns en vogels van dichtbij in hun natuurlijke omgeving. Neem een lunchpauze en reis dan van Paracas naar Huacachina, een oase in de Ica-woestijn met enkele van de grootste zandduinen van Zuid-Amerika. Geniet hier van wat vrije tijd voordat je de buggy- en sandboardtour gaat doen. Ga met een buggy de duinen op en sandboard naar beneden. Dit is een unieke ervaring in de enige natuurlijke woestijnoase in Zuid-Amerika. Ga 's avonds aan boord van de bus terug naar Lima, leun achterover en ontspan op de comfortabele stoel. Bij aankomst in Lima word je direct bij je hotel afgezet, rond 23.45 uur.

Lima: Stadstour met ophalen en wegbrengen

4. Lima: Stadstour met ophalen en wegbrengen

Doe mee aan een verhelderende rondleiding door het stadscentrum van Lima en reis terug in de tijd naar het koloniale tijdperk. Bewonder verbazingwekkende collecties 17e en 18e-eeuwse olieverfschilderijen, houten veranda's en vergulde spiegels. Dompel jezelf onder in de lokale cultuur en geschiedenis met de hulp van je gids. Bewonder de monumenten van Plaza Mayor, zoals de kathedraal, het aartsbisschoppelijk paleis, het gemeentelijk paleis en het paleis van de Unie. Ga verder naar het San Francisco-klooster in barokstijl en bekijk de catacomben. Ontdek onderweg verborgen juweeltjes, zoals de overblijfselen van de oude stadsmuren, de historische bruggen over de rivier de Rimac en een van de oudste bars in Peru in de Cordano Bar. Dompel jezelf onder in een tour vol geschiedenis, cultuur en meer. Ten slotte zet uw professionele chauffeur u af bij uw hotel.

Vanuit Lima: Paracas en Huacachina begeleide woestijnoase reis

5. Vanuit Lima: Paracas en Huacachina begeleide woestijnoase reis

Stop na het ophalen in de vroege ochtend bij een ambachtelijke bakkerij om iets mee te nemen voor onderweg. Kom aan in Paracas en vaar naar de haven El Chaco, gelegen in de baai van Paracas. Van hieruit vaar je in een moderne boot naar de Islas Ballestas en geniet je van het prachtige uitzicht op de eilanden. Terwijl je vaart, kun je uitkijken naar zeedieren zoals zeeleeuwen, Humboldtpinguïns, zwarte aalscholvers genaamd guanays en verschillende soorten zeevogels. Dan is het tijd om te eten. Bezoek een wijnmakerij genaamd "NIETO" en dineer in het restaurant binnen. Na de lunch is het tijd om te proeven. Hier leer je met een gids hoe je de Peruaanse pisco maakt. Test daarna je kennis en proef de verschillende soorten pisco die lokaal worden geproduceerd. Ga verder naar Ica (Huacachina) en voel de rust terwijl je rond het schilderachtige meer loopt. Laat daarna je adrenaline stromen tijdens een duinbuggy- en sandboardtour in Huacachina. Begin met een spannende 4WD rit door de duinen met een ervaren chauffeur. Als je de top van de duinen hebt bereikt, kun je het sandboarden uitproberen. Begin ten slotte aan de terugreis. Maak onderweg nog een laatste stop bij "Racimo de Uva," waar je wat snacks of souvenirs kunt ophaalservice, zoals wijn, pisco, Peruaanse drankjes en traditionele koekjes. Terugkeer naar Lima - ongeveer 22.30 uur

Vanuit Lima: Paracas en Huacachina dagvullende tour met gids

6. Vanuit Lima: Paracas en Huacachina dagvullende tour met gids

Begin met een ophaalservice vanaf je hotel in Lima rond 05:00 uur, afhankelijk van je locatie in Lima, waar je aan boord gaat van de bus voor een reis van 03:30 uur naar Paracas. Voordat je Paracas bereikt, stoppen we om te ontbijten. Bij aankomst in Paracas ga je naar het dok waar je aan boord gaat van een speedboot naar de Ballestas Eilanden. Bekijk tijdens je reis naar Ballestas de raadselachtige figuur van de Candelabro, een prachtig ontwerp getekend op de zijkant van een heuvel op het schiereiland. Er zijn veel hypotheses over de oorsprong, sommigen geloven dat het verwant is aan de Nazca Lijnen, maar er is nog steeds geen bewijs of bewijs gevonden dat het ontstaan ervan kan definiëren. Op de Ballestas Eilanden zie je een verbluffend ruige wereld vol vogels en zeeleeuwen. Je zult op toegestane afstand rond de eilanden varen en, afhankelijk van de zeecondities, nabijgelegen grotten bezoeken. Om 11 uur keer je terug naar de haven en breng je wat tijd door in Paracas, waar je vrije tijd hebt om uit te rusten. Ga dan verder naar de volgende bestemming, Huacachina Oasis. Neem een kleine pauze om je voor te bereiden op je woestijntour; stap dan in een buggy voor een 2 uur durend avontuur over de zandduinen die de waterbron omringen. Vlak voor het einde van de tour stoppen we op het hoogste punt om van de zonsondergang te genieten. Keer terug naar Huacachina en neem de tijd voor een verfrissing. Ga verder naar de traditionele wijngaard en proef het beste van de lokale wijn en Pisco of lunch in het restaurant van de wijngaard, rijd dan terug naar Lima en kom aan bij je hotel. Rond 21:30 of 22:00 Op deze eendaagse tour heb je een assistent gids op de reis die je zal helpen met je zorgen op je reis.

Vanuit Lima: Paracas, Ica en Huacachina dagexcursie

7. Vanuit Lima: Paracas, Ica en Huacachina dagexcursie

Ontdek de Huacachina woestijn en de Ballestas eilanden voor de kust van Paracas op deze dagexcursie vanuit Lima. Bezoek de Ballestas Eilanden en bewonder de plaatselijke wilde dieren zoals zeeleeuwen en zeehonden, en probeer sandboarden in een oase in de Huacachina woestijn. Vroege ochtend start. Passagiers worden opgehaald in Downtown Lima, San Isidro, Westin Hotel en Miraflores. Er wordt alleen opgehaald bij hotels rond Keneddy Park, raadpleeg de hotellijst. Vervolgens transfer van Lima naar Paracas. Bezoek aan de Ballestas Eilanden: Boottocht naar de Ballestas Eilanden waar We zullen de zeefauna kunnen observeren, waaronder zeeleeuwen, pinguïns en vogels. Je zult ook de Kandelabers kunnen zien, lijnen die erg lijken op die van Nazca. Na het bezoek aan de Ballestas Eilanden, vrije tijd in Paracas om de omgeving te voet te verkennen of te ontspannen, in deze plaats zal er een proeverij van typische zoetigheden zijn. Daarna gaan we naar een wijngaard in Ica waar je wijnen, piscos en derivaten kunt proeven, leert hoe je een Pisco Sour maakt en proost met ons vlaggeschip. Lunchpauze in een lokaal restaurant in Ica. Transfer naar Huacachina, een oase in de woestijn. Mogelijkheid om activiteiten te doen zoals tochten per tube en sandboarden. Mogelijkheid om te stoppen bij een winkel in Chincha om souvenirs of lokale producten te kopen (afhankelijk van de beschikbare tijd). Terugkeer naar Lima: Geschatte aankomst tussen 21:00 en 22:00 uur, afhankelijk van het verkeer.

Lima: Paraglidingvlucht over Costa Verde-wijken

8. Lima: Paraglidingvlucht over Costa Verde-wijken

Zweef over het schilderachtige stadslandschap van Costa Verde tijdens deze paraglidingexcursie. Vang samen met je persoonlijke piloot een glimp op van Lima's wijken San Miguel, Magdalena del Mar, San Isidro en Miraflores. Na je tour neem je een gratis HD-video mee naar huis om je luchtavontuur te herbeleven. Begin je paragliding-ervaring langs de esplanade in Magdalena del Mar. Geniet tijdens het opstijgen van het adembenemende uitzicht op de uitgestrekte oceaan en kustlijn voor je. Vlieg over de woonwijken aan zee van Magdalena del Mar, San Isidro, Miraflores en San Miguel. Vervolg je paragliding tour terwijl je neerkijkt op de wijken San Isidro en Miraflores. Deze districten staan bekend om hun rol als culturele, politieke en financiële centra, maar herbergen ook prachtig groen en indrukwekkende architectuur. Geniet van deze unieke kans om de stad Lima vanuit de lucht te zien.

Lima: Koloniale stadstour met bezoek aan catacomben

9. Lima: Koloniale stadstour met bezoek aan catacomben

Dompel jezelf onder in de koloniale geschiedenis van Lima met deze tour. Nadat je bent opgehaald bij je hotel, begin je je ervaring op het San Martin-plein, waar je gebouwen met koloniale architectuur kunt bewonderen. Bezoek later het adembenemende Plaza de Armas en bewonder indrukwekkende gebouwen zoals het presidentieel paleis, het stadhuis, de kathedraal en meer. Sluit je tour af met het verkennen van de fascinerende catacomben en het museum van San Francisco. Leer meer over de koloniale periode van Peru door de enorme collectie kunstwerken van het museum, bekijk zeldzame edities in de bibliotheek en dwaal door de bloedstollende gangen van de catacomben, waar de botten van 25.000 mensen liggen. Aan het einde van de dag wordt u teruggebracht naar uw hotel.

Lima: Ultieme Peruaanse culinaire tour

10. Lima: Ultieme Peruaanse culinaire tour

Ga samen met je vriendelijke lokale gids op een culinaire wandeltour waarbij je uitgebreid gaat eten! Tijdens deze culinaire ervaring proef je de meest traditionele lokale lekkernijen uit verschillende kleine restaurantjes en lokale winkeltjes. Maar tijdens deze tour ga je niet alleen lekker eten, maar bezoek je ook een van de mooiste wijken van Lima: Barranco. Proef 14 verschillende lokale smaken, van fruit tot drankjes en gerechten. Ontmoet inspirerende lokale ambachtslieden en kleine ondernemers en leer over hun verhalen terwijl je geniet van de beste Peruaanse gerechten zoals lomo saltado, ceviche, pisco sour en nog veel meer.

Lima

Lima

Lima Safari's & wildlife-activiteiten: onze aanbevelingen

Vanuit Lima: Paracas en Huacachina Oase Tour per luxe bus

Vanuit Lima: Paracas en Huacachina Oase Tour per luxe bus

Ontdek de serene landschappen van het Peruaanse platteland tijdens een dagtrip van Lima naar Paracas en Huacachina met hoteltransfers inbegrepen. Bekijk Humboldtpinguïns en zeeleeuwen op de Ballestas Eilanden en glijd de duinen van Huacachina af met sandboarden en een ritje met een duinbuggy. Je avontuur begint met een vroege ophaalservice vanaf je hostel of hotel. Vanaf hier reis je naar Paracas, een prachtig klein stadje aan zee, in een ruime bus waar je kunt ontspannen tijdens de 4 uur durende rit. Wij zijn het ENIGE bedrijf dat luxe bussen aanbiedt voor de lange reis, anderen gebruiken kleine minibusjes. Eenmaal in Paracas begin je aan een 2 uur durende rondvaart naar de Ballestas Eilanden, een kleinere versie van de Galapagos. Bekijk zeeleeuwen, pinguïns en veel vogels van dichtbij in hun natuurlijke omgeving. Misschien krijg je zelfs de kans om een dolfijn of twee te zien. Rond lunchtijd is het tijd om van Paracas naar Huacachina te gaan, een natuurlijke oase in de Ica-woestijn met de grootste zandduinen van Zuid-Amerika. Geniet hier van wat vrije tijd. Verken en lunch (op eigen kosten) in een van de plaatselijke restaurants rond de oase. Na de lunch is het tijd voor 2 uur opwindende duinbuggyritjes en sandboarden. Rijd met een duinbuggy de zandduinen op en sandboard deze gigantische heuvels van zand af, een unieke ervaring in de enige natuurlijke woestijnoase in Zuid-Amerika. s Avonds ga je aan boord van de bus terug naar Lima. Eenmaal aan boord leun je achterover en ontspan je op de comfortabele stoelen terwijl je geniet van een film aan boord. Bij aankomst in Lima word je direct bij je hotel/hostel afgezet.

Palomino-eilanden: Zwemmen met zeeleeuwen in de Stille Oceaan

Palomino-eilanden: Zwemmen met zeeleeuwen in de Stille Oceaan

Deze ongelooflijke tocht per jacht brengt je naar de Palomino-eilanden. Je krijgt de kans om Peru's ongelooflijke zeevogels en zeedieren te zien en te zwemmen met duizenden zeeleeuwen in hun natuurlijke leefomgeving. Als je daar tijdens het boeken voor kiest word je opgehaald bij je hotel. Anders word je verwacht op het trefpunt in Callao. De activiteit begint bij de La Punta-baai waar je aan boord gaat van een comfortabel en veilig jacht met hoogstaande navigatieapparatuur, toiletten en andere faciliteiten. Je zeilt de Stille Oceaan op op een onvergetelijke reis van 4 uur langs de Callao-eilanden en langs de kust van het eiland San Lorenzo. Je komt langs een marinebasis en het eiland El Frontón, waar tot de jaren 80 een zwaarbeveiligde gevangenis stond. Vaar langs de kust van de Cabinzas-eilanden die worden bewoond door diverse kolonies guanovogels, tot je uiteindelijk de hoofdattractie bereikt: de Palomino-eilanden. Bij aankomst kun je een kolonie van ongeveer 8000 zeeleeuwen zien, een van de grootste in dit gebied. Je krijgt een neopreen wetsuit en reddingsvest en kunt in het water springen om deze vriendelijke dieren van dichtbij te leren kennen. De activiteit staat onder toezicht en begeleiding van de ervaren bemanning.

Vanuit Lima: Paracas en Huacachina Oase dagvullende tour

Vanuit Lima: Paracas en Huacachina Oase dagvullende tour

Ontdek de ongelooflijke landschappen buiten Lima, op weg naar Paracas en Huacachina. Geniet van ophaalservice vanaf je accommodatie en ervaar een kans om zeeleeuwen en Humboldtpinguïns te zien op de Ballestas Eilanden, bezoek de oase in Huacachina tijdens een buggyrit en glijd van de duinen naar beneden. Begin je dag met een vroege ophaalservice van je accommodatie. Ontspan tijdens het rechtstreekse vervoer naar Paracas, een prachtig klein stadje aan zee, reis in een ruime bus waar je kunt ontspannen tijdens de 4 uur durende rit. Arriveer in Paracas en begin aan een 2 uur durende rondvaart naar de Ballestas Eilanden, een kleinere versie van de Galapagos. Bekijk zeeleeuwen, pinguïns en vogels van dichtbij in hun natuurlijke omgeving. Neem een lunchpauze en reis dan van Paracas naar Huacachina, een oase in de Ica-woestijn met enkele van de grootste zandduinen van Zuid-Amerika. Geniet hier van wat vrije tijd voordat je de buggy- en sandboardtour gaat doen. Ga met een buggy de duinen op en sandboard naar beneden. Dit is een unieke ervaring in de enige natuurlijke woestijnoase in Zuid-Amerika. Ga 's avonds aan boord van de bus terug naar Lima, leun achterover en ontspan op de comfortabele stoel. Bij aankomst in Lima word je direct bij je hotel afgezet, rond 23.45 uur.

Lima: Stadstour met ophalen en wegbrengen

Lima: Stadstour met ophalen en wegbrengen

Doe mee aan een verhelderende rondleiding door het stadscentrum van Lima en reis terug in de tijd naar het koloniale tijdperk. Bewonder verbazingwekkende collecties 17e en 18e-eeuwse olieverfschilderijen, houten veranda's en vergulde spiegels. Dompel jezelf onder in de lokale cultuur en geschiedenis met de hulp van je gids. Bewonder de monumenten van Plaza Mayor, zoals de kathedraal, het aartsbisschoppelijk paleis, het gemeentelijk paleis en het paleis van de Unie. Ga verder naar het San Francisco-klooster in barokstijl en bekijk de catacomben. Ontdek onderweg verborgen juweeltjes, zoals de overblijfselen van de oude stadsmuren, de historische bruggen over de rivier de Rimac en een van de oudste bars in Peru in de Cordano Bar. Dompel jezelf onder in een tour vol geschiedenis, cultuur en meer. Ten slotte zet uw professionele chauffeur u af bij uw hotel.

Vanuit Lima: Paracas en Huacachina begeleide woestijnoase reis

Vanuit Lima: Paracas en Huacachina begeleide woestijnoase reis

Stop na het ophalen in de vroege ochtend bij een ambachtelijke bakkerij om iets mee te nemen voor onderweg. Kom aan in Paracas en vaar naar de haven El Chaco, gelegen in de baai van Paracas. Van hieruit vaar je in een moderne boot naar de Islas Ballestas en geniet je van het prachtige uitzicht op de eilanden. Terwijl je vaart, kun je uitkijken naar zeedieren zoals zeeleeuwen, Humboldtpinguïns, zwarte aalscholvers genaamd guanays en verschillende soorten zeevogels. Dan is het tijd om te eten. Bezoek een wijnmakerij genaamd "NIETO" en dineer in het restaurant binnen. Na de lunch is het tijd om te proeven. Hier leer je met een gids hoe je de Peruaanse pisco maakt. Test daarna je kennis en proef de verschillende soorten pisco die lokaal worden geproduceerd. Ga verder naar Ica (Huacachina) en voel de rust terwijl je rond het schilderachtige meer loopt. Laat daarna je adrenaline stromen tijdens een duinbuggy- en sandboardtour in Huacachina. Begin met een spannende 4WD rit door de duinen met een ervaren chauffeur. Als je de top van de duinen hebt bereikt, kun je het sandboarden uitproberen. Begin ten slotte aan de terugreis. Maak onderweg nog een laatste stop bij "Racimo de Uva," waar je wat snacks of souvenirs kunt ophaalservice, zoals wijn, pisco, Peruaanse drankjes en traditionele koekjes. Terugkeer naar Lima - ongeveer 22.30 uur

Vanuit Lima: Paracas en Huacachina dagvullende tour met gids

Vanuit Lima: Paracas en Huacachina dagvullende tour met gids

Begin met een ophaalservice vanaf je hotel in Lima rond 05:00 uur, afhankelijk van je locatie in Lima, waar je aan boord gaat van de bus voor een reis van 03:30 uur naar Paracas. Voordat je Paracas bereikt, stoppen we om te ontbijten. Bij aankomst in Paracas ga je naar het dok waar je aan boord gaat van een speedboot naar de Ballestas Eilanden. Bekijk tijdens je reis naar Ballestas de raadselachtige figuur van de Candelabro, een prachtig ontwerp getekend op de zijkant van een heuvel op het schiereiland. Er zijn veel hypotheses over de oorsprong, sommigen geloven dat het verwant is aan de Nazca Lijnen, maar er is nog steeds geen bewijs of bewijs gevonden dat het ontstaan ervan kan definiëren. Op de Ballestas Eilanden zie je een verbluffend ruige wereld vol vogels en zeeleeuwen. Je zult op toegestane afstand rond de eilanden varen en, afhankelijk van de zeecondities, nabijgelegen grotten bezoeken. Om 11 uur keer je terug naar de haven en breng je wat tijd door in Paracas, waar je vrije tijd hebt om uit te rusten. Ga dan verder naar de volgende bestemming, Huacachina Oasis. Neem een kleine pauze om je voor te bereiden op je woestijntour; stap dan in een buggy voor een 2 uur durend avontuur over de zandduinen die de waterbron omringen. Vlak voor het einde van de tour stoppen we op het hoogste punt om van de zonsondergang te genieten. Keer terug naar Huacachina en neem de tijd voor een verfrissing. Ga verder naar de traditionele wijngaard en proef het beste van de lokale wijn en Pisco of lunch in het restaurant van de wijngaard, rijd dan terug naar Lima en kom aan bij je hotel. Rond 21:30 of 22:00 Op deze eendaagse tour heb je een assistent gids op de reis die je zal helpen met je zorgen op je reis.

Vanuit Lima: Paracas, Ica en Huacachina dagexcursie

Vanuit Lima: Paracas, Ica en Huacachina dagexcursie

Ontdek de Huacachina woestijn en de Ballestas eilanden voor de kust van Paracas op deze dagexcursie vanuit Lima. Bezoek de Ballestas Eilanden en bewonder de plaatselijke wilde dieren zoals zeeleeuwen en zeehonden, en probeer sandboarden in een oase in de Huacachina woestijn. Vroege ochtend start. Passagiers worden opgehaald in Downtown Lima, San Isidro, Westin Hotel en Miraflores. Er wordt alleen opgehaald bij hotels rond Keneddy Park, raadpleeg de hotellijst. Vervolgens transfer van Lima naar Paracas. Bezoek aan de Ballestas Eilanden: Boottocht naar de Ballestas Eilanden waar We zullen de zeefauna kunnen observeren, waaronder zeeleeuwen, pinguïns en vogels. Je zult ook de Kandelabers kunnen zien, lijnen die erg lijken op die van Nazca. Na het bezoek aan de Ballestas Eilanden, vrije tijd in Paracas om de omgeving te voet te verkennen of te ontspannen, in deze plaats zal er een proeverij van typische zoetigheden zijn. Daarna gaan we naar een wijngaard in Ica waar je wijnen, piscos en derivaten kunt proeven, leert hoe je een Pisco Sour maakt en proost met ons vlaggeschip. Lunchpauze in een lokaal restaurant in Ica. Transfer naar Huacachina, een oase in de woestijn. Mogelijkheid om activiteiten te doen zoals tochten per tube en sandboarden. Mogelijkheid om te stoppen bij een winkel in Chincha om souvenirs of lokale producten te kopen (afhankelijk van de beschikbare tijd). Terugkeer naar Lima: Geschatte aankomst tussen 21:00 en 22:00 uur, afhankelijk van het verkeer.

Lima: Paraglidingvlucht over Costa Verde-wijken

Lima: Paraglidingvlucht over Costa Verde-wijken

Zweef over het schilderachtige stadslandschap van Costa Verde tijdens deze paraglidingexcursie. Vang samen met je persoonlijke piloot een glimp op van Lima's wijken San Miguel, Magdalena del Mar, San Isidro en Miraflores. Na je tour neem je een gratis HD-video mee naar huis om je luchtavontuur te herbeleven. Begin je paragliding-ervaring langs de esplanade in Magdalena del Mar. Geniet tijdens het opstijgen van het adembenemende uitzicht op de uitgestrekte oceaan en kustlijn voor je. Vlieg over de woonwijken aan zee van Magdalena del Mar, San Isidro, Miraflores en San Miguel. Vervolg je paragliding tour terwijl je neerkijkt op de wijken San Isidro en Miraflores. Deze districten staan bekend om hun rol als culturele, politieke en financiële centra, maar herbergen ook prachtig groen en indrukwekkende architectuur. Geniet van deze unieke kans om de stad Lima vanuit de lucht te zien.

Lima: Koloniale stadstour met bezoek aan catacomben

Lima: Koloniale stadstour met bezoek aan catacomben

Dompel jezelf onder in de koloniale geschiedenis van Lima met deze tour. Nadat je bent opgehaald bij je hotel, begin je je ervaring op het San Martin-plein, waar je gebouwen met koloniale architectuur kunt bewonderen. Bezoek later het adembenemende Plaza de Armas en bewonder indrukwekkende gebouwen zoals het presidentieel paleis, het stadhuis, de kathedraal en meer. Sluit je tour af met het verkennen van de fascinerende catacomben en het museum van San Francisco. Leer meer over de koloniale periode van Peru door de enorme collectie kunstwerken van het museum, bekijk zeldzame edities in de bibliotheek en dwaal door de bloedstollende gangen van de catacomben, waar de botten van 25.000 mensen liggen. Aan het einde van de dag wordt u teruggebracht naar uw hotel.

Lima: Ultieme Peruaanse culinaire tour

Lima: Ultieme Peruaanse culinaire tour

Ga samen met je vriendelijke lokale gids op een culinaire wandeltour waarbij je uitgebreid gaat eten! Tijdens deze culinaire ervaring proef je de meest traditionele lokale lekkernijen uit verschillende kleine restaurantjes en lokale winkeltjes. Maar tijdens deze tour ga je niet alleen lekker eten, maar bezoek je ook een van de mooiste wijken van Lima: Barranco. Proef 14 verschillende lokale smaken, van fruit tot drankjes en gerechten. Ontmoet inspirerende lokale ambachtslieden en kleine ondernemers en leer over hun verhalen terwijl je geniet van de beste Peruaanse gerechten zoals lomo saltado, ceviche, pisco sour en nog veel meer.

Veelgestelde vragen over Safari's & wildlife-activiteiten in Lima

Welke andere activiteiten dan Safari's & wildlife-activiteiten zijn de moeite waard in Lima?

Andere onmisbare dingen om te doen in Lima:

De topbezienswaardigheden in Lima

Activiteiten in Lima

Steden in Peru

Andere activiteiten in Lima

Wil je alle activiteiten in Lima bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Lima

Gemiddelde beoordeling

4.4
(28 beoordelingen)

Ik vond het erg leuk om met de zeeleeuwen te kunnen zwemmen. Als je goede foto's wilt maken, neem dan natuurlijk je camera of mobiele telefoon mee met iets dat hem tegen het water beschermt, zodat je hem dicht bij de zeeleeuwen kunt brengen. Houd er bij het zwemmen rekening mee dat de zee koud is, dus de kou kan u shockeren, maar verdwijnt dan omdat u er binnen een paar minuten aan gewend raakt.

Het was een onvergetelijke ervaring. De excursie was zeer goed gepland. Het personeel was erg vriendelijk. Ze gaven ons veel informatie en beantwoordden al onze vragen. De reis op het kleine jacht was geweldig. En zo dichtbij de dieren kunnen komen... Uniek! Bedankt!

Echt toffe activiteit! Zeker een aanrader! Ikzelf had last van het koude water en was bang. De gidsen begeleiden mij waardoor ik toch een super ervaring had! Ps neem het pilletje voor reisziekte het is een wilde zee

De tour was kort, de gids was supervriendelijk en toegewijd gedurende de hele reis. en zwemmen met de zeeleeuwen is een ervaring om te herhalen. en dit avontuur in Lima

Ik vond het allemaal geweldig! Vooral het gedeelte waar een bijdrage van de totale kosten van de tour wordt gedoneerd aan de Zeeleeuwen en hun behoud. ❤️