Kies data

Lima Vogelspotten

Lima Vogelspotten: Onze meest aanbevolen

Van Lima: Tour naar nationaal reservaat Paracas en Ballestas-eilanden

1. Van Lima: Tour naar nationaal reservaat Paracas en Ballestas-eilanden

Nadat je bent opgehaald, ga je naar het zuiden om unieke landschappen te ontdekken waar de woestijn, de eilanden en de zee elkaar allemaal ontmoeten. Maak een korte stop voor een heerlijk ontbijt en vervolg de reis. Ga vervolgens naar de haven van Paracas om een speedboot naar de Ballestas-eilanden te nemen. Verken de rotsachtige eilanden en ontdek de rijke zeefauna. Maak foto's van zeeleeuwen en vele soorten vogels zoals pinguïns. Mis de raadselachtige Candelabro Geoglyph niet, die door oude culturen als navigatiegids werd gebruikt. Bezoek na je rondreis over het eiland het indrukwekkende en geïsoleerde Paracas National Reserve. Dit natuurreservaat maakt deel uit van het Guinness World Record voor de droogste woestijn op aarde. Bewonder het adembenemende landschap van het schiereiland. Leer alles over dessertvorming in je deskundige gids. Als je geluk hebt, zie je misschien de grote roze flamingo's. Keer dan terug naar je hotel in Lima.

Lima: Oceanic Adventure Zwemmen met speelse zeeleeuwen

2. Lima: Oceanic Adventure Zwemmen met speelse zeeleeuwen

Deze excursie is ideaal voor natuurliefhebbers en stelt je in staat om te zwemmen met zeeleeuwen in hun natuurlijke habitat. Vertrekkend vanuit Lima reist u per boot naar de Guano-eilanden, waar Humboldt-pinguïns en vele andere guanovogels met zeeleeuwen leven. Spring in het water en baad met een kolonie van duizenden zeeleeuwen die de rotsformaties samen met andere dieren bewonderen op je terugreis. De Palomino-eilanden zijn een groep kleine eilanden voor de kust van Callao, Peru. Het is de thuisbasis van een grote populatie zeeleeuwen en zeevogels en is een populaire toeristische attractie geworden.

Van Lima: dagtour van Islas Ballestas en Huacachina

3. Van Lima: dagtour van Islas Ballestas en Huacachina

Begin uw dag helder en vroeg om 04:00 uur met een handige ophaalservice vanaf uw accommodatie in Lima City. Geniet vanaf hier van een schilderachtige reis van 4 uur naar Paracas (Ballestas-eilanden). Zodra je aankomt, stap je aan boord van de 'sliders', van waaruit je de iconische Candelabro de Paracas-geoglief kunt waarderen. Tijdens deze tour kun je je vergapen aan de diversiteit van de jachthavenfauna zodra je aankomt in het nationale reservaat. Houd zeeleeuwen, Guaneras-vogels, Humbolt-pinguïns in de gaten, om er maar een paar te noemen. Vervolg je tour en ga naar de stad Ica, waar je de Haciendas Pisqueras zult bezoeken, een plek waar ze de nationale drank van Peru produceren, "El Pisco". Hier kunt u een divers aanbod aan wijnen en Pisco proeven, ook in de Hacienda krijgt u de tijd om een hapje te eten. Nadat je hebt gegeten, ga je naar de oase van Huacachina, een natuurlijke lagune omgeven door palmbomen en woestijnduinen. Je krijgt ook de kans om deel te nemen aan avontuurlijke sporten zoals buggyrijden en sandboarden. Dit is een perfecte plek om onvergetelijke vakantiefoto's te maken, dus vergeet niet je camera mee te nemen. Na deze ervaring ga je naar de stad Lima voor een handige terugbrengservice naar je accommodatie.

3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Lima

Welke topattracties zijn een must-see in Lima?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Lima?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Caral

Andere activiteiten in Lima

Wil je alle activiteiten in Lima ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.