Kies data

Lima Wateractiviteiten

Lima Wateractiviteiten: Onze meest aanbevolen

Vanuit Lima: bustour Paracas en Huacachina van een hele dag

1. Vanuit Lima: bustour Paracas en Huacachina van een hele dag

Ontdek de serene landschappen van het Peruaanse platteland tijdens een dagtrip van Lima naar Paracas en Huacachina, inclusief hoteltransfers. Zie Humboldt-pinguïns en zeeleeuwen op de Ballestas-eilanden en glijd door de duinen van Huacachina door te sandboarden en met een buggy te rijden. Je avontuur begint als je 's ochtends vroeg wordt opgehaald bij je hostel of hotel. Vanaf hier reis je met een ruime bus naar Paracas, een prachtig klein stadje aan zee, waar je kunt ontspannen tijdens de rit van 4 uur. Eenmaal in Paracas begint u aan een boottocht van 2 uur op de Ballestas-eilanden, een kleinere versie van de Galapagos. Spot zeeleeuwen, pinguïns en veel vogels van dichtbij en allemaal in hun natuurlijke habitat. Misschien krijg je zelfs de kans om een of twee dolfijnen te zien. Rond lunchtijd is het tijd om van Paracas naar Huacachina te gaan, een natuurlijke oase in de Ica-woestijn, de thuisbasis van de grootste zandduinen van Zuid-Amerika. Geniet hier van wat vrije tijd. Verken en lunch (op eigen kosten) in een van de lokale restaurants rond de oase. Na de lunch is het tijd voor 2 uur opwindende duinbuggyritten en sandboarden. Duinbuggy de zandduinen op en met een sandboard deze gigantische zandheuvels af, een once-in-a-lifetime ervaring in de enige natuurlijke woestijnoase in Zuid-Amerika. Stap 's avonds in de bus terug naar Lima. Eenmaal aan boord kunt u achterover leunen en ontspannen op de comfortabele stoelen terwijl u geniet van een film aan boord. Je wordt later direct bij je hotel/hostel afgezet bij aankomst in Lima.

Palomino-eilanden: zwemmen met zeeleeuwen in Stille Oceaan

2. Palomino-eilanden: zwemmen met zeeleeuwen in Stille Oceaan

Deze ongelooflijke tocht per jacht brengt je naar de Palomino-eilanden. Je krijgt de kans om Peru's ongelooflijke zeevogels en zeedieren te zien en te zwemmen met duizenden zeeleeuwen in hun natuurlijke leefomgeving. Als je daar tijdens het boeken voor kiest word je opgehaald bij je hotel. Anders word je verwacht op het trefpunt in Callao. De activiteit begint bij de La Punta-baai waar je aan boord gaat van een comfortabel en veilig jacht met hoogstaande navigatieapparatuur, toiletten en andere faciliteiten. Je zeilt de Stille Oceaan op op een onvergetelijke reis van 4 uur langs de Callao-eilanden en langs de kust van het eiland San Lorenzo. Je komt langs een marinebasis en het eiland El Frontón, waar tot de jaren 80 een zwaarbeveiligde gevangenis stond. Vaar langs de kust van de Cabinzas-eilanden die worden bewoond door diverse kolonies guanovogels, tot je uiteindelijk de hoofdattractie bereikt: de Palomino-eilanden. Bij aankomst kun je een kolonie van ongeveer 8000 zeeleeuwen zien, een van de grootste in dit gebied. Je krijgt een neopreen wetsuit en reddingsvest en kunt in het water springen om deze vriendelijke dieren van dichtbij te leren kennen. De activiteit staat onder toezicht en begeleiding van de ervaren bemanning.

Lima: paraglidingvlucht boven Costa Verde-districten

3. Lima: paraglidingvlucht boven Costa Verde-districten

Vlieg over het pittoreske stadsbeeld van Costa Verde tijdens deze paragliding-excursie. Vang samen met je persoonlijke piloot een glimp op van de districten San Miguel, Magdalena del Mar, San Isidro en Miraflores in Lima. Neem na je rondleiding een gratis HD-video mee naar huis om je luchtavontuur opnieuw te beleven. Begin je paragliding-ervaring langs de esplanade in San Miguel. Terwijl je stijgt, geniet je van het adembenemende uitzicht op de uitgestrekte oceaan en de kustlijn voor je. Vlieg over de kustwijken San Miguel en Magdalena del Mar. Vervolg uw paragliding-tour terwijl u uitkijkt op de wijken San Isidro en Miraflores. Deze wijken, die bekend staan om hun rol als culturele, politieke en financiële centra, herbergen ook schitterend groen en indrukwekkende architectuur. Geniet van deze unieke kans om de stad Lima vanuit een luchtperspectief te zien.

Van Lima: Ballestas-eilanden, Huacachina Oasis & Winery Tour

4. Van Lima: Ballestas-eilanden, Huacachina Oasis & Winery Tour

Begin je avontuur door Lima in de vroege ochtend te verlaten. Reis ongeveer 300 km over de Pan-Amerikaanse snelweg totdat u Paracas Bay bereikt, een zeer belangrijke plaats voor de Peruaanse geschiedenis die vol zit met dieren in het wild. Geniet van een boottocht naar de Ballestas-eilanden en kijk uit voor vogels, zeeleeuwen, dolfijnen en pinguïns. Rijd vervolgens naar een kleine lokale wijnmakerij om te leren hoe Pisco wordt gemaakt en om te genieten van een proeverij. Stop bij de Huacachina-oase en neem de tijd om te lunchen en rond te lopen. Test je vaardigheden bij het sandboarden of geniet gewoon van je vrije tijd en geniet van het prachtige landschap. Aan het einde van het avontuur ga je via dezelfde route terug naar Lima.

Lima: Zwemmen met wilde zeeleeuwen op de Palomino-eilanden

5. Lima: Zwemmen met wilde zeeleeuwen op de Palomino-eilanden

Ontmoet je vriendelijke bemanning en vaar vervolgens naar de eilanden van Callao, reis door het "El Camotal" onder water, open zee en langs het eiland San Lorenzo. Bereik om 11.30 uur het verste punt, Palomino Island, waar een grote kolonie zeeleeuwen huist. Hier kun je vrij zwemmen naast deze geweldige dieren in neopreen pakken. Vervolgens keert u om 12:35 uur terug naar de ontmoetingsplaats in Calloa op Calle La Mar 229. Uw terugkeer begint via indrukwekkend gevormde kliffen en eilandjes. Je krijgt de kans om aan boord te genieten van een snack voordat je om 13:00 uur aankomt op de pier in Callao.

Lima: speedboottocht Palomino-eilanden & zwemmen met zeeleeuwen

6. Lima: speedboottocht Palomino-eilanden & zwemmen met zeeleeuwen

Ga terug naar de natuur en ontmoet de natuur op de Palomino-eilanden tijdens een tour van een halve dag vanuit Lima. Reis naar de haven van Callao en stap aan boord van een speedboot die volledig is uitgerust met snacks, warme en koude dranken, reddingsvesten en natte pakken om met de zeeleeuwen te zwemmen. Vaar naar de eilanden El Camotal, San Lorenzo en Palomino, waar u bij aankomst wordt voorzien van een reddingsvest en een wetsuit. Zwem in de Stille Oceaan, omringd door vriendelijke zeeleeuwen en krijg de kans om veel zeevogels te zien, zoals aalscholvers, pelikanen, Humboldt-pinguïns, de Inca-tern, de Peruaanse booby en de Guanay-aalscholver.

Lima: Callao City Tour en boottocht

7. Lima: Callao City Tour en boottocht

Leer tijdens deze tour de cultuur en geschiedenis van Lima en de beste attracties kennen. Bezoek het Real Felipe-fort uit de 18e eeuw, gebouwd door de Spanjaarden om zichzelf te beschermen tegen invasie. Het is sindsdien omgebouwd tot een museum waar u de verhalen kunt horen over de zeeslagen en aanvallen die het fort in zijn 3 eeuwen geschiedenis heeft doorstaan. Later bezoekt u de Plaza Grau en het historische centrum van Callao. Bewonder graffitied muren, straten met veel contrasten en verschillende gebouwen in koloniale stijl. Loop door de straten van Chucuito en bewonder de pittoreske veelkleurige huizen in de buurt. U zult hier ook de beste stranden en visrestaurants van de stad ontdekken. Slenter ten slotte door de oude badplaats La Punta, waar u prachtige stranden en 20e-eeuwse huizen ziet. Geniet van de zeebries terwijl u de Palomino-eilanden in de verte bewondert. Voordat je je ervaring beëindigt, geniet je van een prachtig panoramisch uitzicht op de hele kust aan boord van een lokale boottocht rond de strandgebieden van La Punta en Callao.

Van Lima: Tour naar Paracas, Ica en Huacachina

8. Van Lima: Tour naar Paracas, Ica en Huacachina

Bezoek een natuurlijke oase midden in de woestijn omringd door prachtige palmbomen. Hier kun je ook waterfietsen rond de lagune, sandboarden en in tubular cars rijden. Je wordt om 04:00 uur opgehaald bij je hotel. Voordat we naar Paracas gaan. Zodra je aankomt, stap je aan boord van de 'sliders' bij de pier en begin je aan de excursie naar de Ballestas-eilanden. Onderweg kunnen we de 'Candelabro' (Paracas-kroonluchter) zien, een grote geoglief die dient als baken voor de navigators. Als u doorgaat naar de Ballestas-eilanden, ziet u de natuurlijke habitat van de zeeleeuwen. Ze benaderen graag de toeristenboten, een werkelijk magisch schouwspel dat het bezoek op zich rechtvaardigt. U kunt ook de Humboldt-pinguïns en guanovogels bekijken. Ga verder naar de provincie Ica en leer de cultuur en gastronomie kennen met een typische lunch. Na de lunch ga je naar de Huacachina-oase en maak je een adrenalinerit in een zandbuggy en kun je ook sandboarden. Tot slot heb je vrije tijd om door de oase te wandelen, een boottocht te maken, foto's te maken of handwerk te kopen. Je keert per bus terug naar Lima.

Miraflores: surfles op Playa Makaha

9. Miraflores: surfles op Playa Makaha

Leer de heerlijke en coole sport surfen in de prachtige wijk Miraflores. Deze wijk staat bekend om de geweldige plekken om het hele jaar door te surfen. In deze les leer je surfen op de golven op een board met de hulp van een deskundige instructeur op het strand van Makaha. Je zult een uur lang plezier hebben in het water en nieuwe vrienden maken. Surf met andere mensen en geniet van de uitgestrekte Stille Oceaan. Je kunt met andere vrienden naar deze privéles komen, jullie hebben allemaal volledige hulp gedurende de hele les.

Van Lima: Ballestas, Nazca-lijnen en Huacachina-oase

10. Van Lima: Ballestas, Nazca-lijnen en Huacachina-oase

Begin je avontuur door in de vroege ochtend uit Lima te vertrekken. Reis ongeveer 300 km over de Pan-Amerikaanse snelweg tot u Paracas Bay bereikt, een zeer belangrijke plaats voor de Peruaanse geschiedenis die vol zit met dieren in het wild. Geniet van een boottocht naar de Ballestas-eilanden en pas op voor vogels, zeeleeuwen, dolfijnen en pinguïns. Ga vervolgens naar Pisco Airport en vlieg in 1 uur en 45 minuten over de Palpa-woestijn om de Nazca-lijnen te zien. Stop bij de Huacachina-oase en neem de tijd om te lunchen en rond te lopen. Test je vaardigheden bij het sandboarden tegen een meerprijs of geniet gewoon van vrije tijd met het drinken van Pisco Sours. Ga aan het einde van het avontuur via dezelfde route terug naar Lima.

  • Wateractiviteiten
14 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Lima

Welke topattracties zijn een must-see in Lima?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Lima?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Caral

Lima: wat zijn de beste betaalbare dingen om te doen?

Overzicht activiteiten in Lima

Wil je alle activiteiten in Lima ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Lima

Het was een geweldige ervaring. We hadden een kleine groep van ongeveer 10-12 mensen die gemakkelijk ruimte hadden op een klein jacht waar je voor en achter benedendeks kon zitten. Na ongeveer 1 uur rijden langs kleine eilanden waren we op de bestemming en konden we de zeeleeuwen zien en horen. Goed uitgerust met neopreen pakken en reddingsvesten, konden we de laatste meters rechtstreeks naar de nieuwsgierige dieren zwemmen. Ze komen in groepen, oog in oog, je hoeft niet bang te zijn, misschien krijg je een kus op de voeten. Het zijn "wilde" dieren, dwz. dus geen kinderboerderij. (Het is iets goeds). Al met al een waardevolle tour als je na city & mountain tracking iets anders wilt ervaren. En we hadden daar ook zon, wat niet elke dag is in Lima. Dank aan de organisatie en het hele team!

Een van de mooiste, adembenemende en adembenemende reis, van instappen tot terugkeren naar het land. Prachtig uitzicht, geluiden van zeeleeuwen en vogels, een zeer veilige cruise, hoewel een beetje wenkend, de kapitein was vol professionaliteit en onze gids had een prachtige glimlach, en hij vertelde veel dat we niet aan zeeziekte zouden denken. Je moet zeeleeuwen respecteren, niet schreeuwen en ze niet aanraken. Een attractie die elke prijs en herinneringen van je leven waard is.

Het was een totaal andere ervaring. Mijn overdrachtservaring was niet goed, omdat ik ernstige duizeligheid had waardoor mijn maag terugkeerde, ook al nam ik de duizeligheidspil. Toen ze eenmaal met de zeeleeuwen zwommen eindigde dit, maar toch was de lading zwaar voor mij. De service was uitstekend. Ze waren altijd bij me.

onvergetelijk

Een genot om van de reis te genieten, alleen voor het milieu en de natuur is het waard. Zwemmen op een paar meter van de zeeleeuwen maakt je sprakeloos. De zeer goede behandeling erg aardige mensen! We nemen een grote herinnering op