Kies data

Limburg Audiogidsen

Limburg Audiogidsen: Onze meest aanbevolen

Maastricht: in-app Sherlock Holmes City-spel

1. Maastricht: in-app Sherlock Holmes City-spel

Dompel jezelf onder in de spannende wereld van Sherlock Holmes door aanwijzingen te verzamelen als onderdeel van een leuk smartphonespel. Los samen met je collega's, vrienden of familie de moord op een fictief personage op en verken onderweg de hoogtepunten van Maastricht. Baan je een weg door de stad door de game-app te downloaden die je rondleidt met specifieke aanwijzingen. Neem deel aan een uniek avontuur vol hersenkrakers, puzzels en veel Britse humor. Word een eersteklas detective voor een dag en werk samen met Sherlock Holmes. Neem zo lang als nodig is om deze misdaadzaak aan te pakken en stop om de omgeving te verkennen wanneer je maar wilt. Start het spel opnieuw wanneer je er klaar voor bent en geniet ervan terwijl je iconische locaties tegenkomt, zoals de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek, het Vrijthof en de Sint-Janskerk. Gebruik je detectivevaardigheden om samen met je metgezellen het mysterie te ontrafelen en de stad op een unieke manier te ontdekken. Verken in je eigen tempo en vind de boosdoener. Hoewel deze game niet gericht is op interactie met je omgeving en je er ook niet over informeren, is het de perfecte activiteit om deze geweldige stad op een leuke en interactieve manier te verkennen. Maak je klaar voor een wandeling langs de mooiste plekjes van de stad.

Maastricht: Geheimen van de stad in-app verkenningsspel

2. Maastricht: Geheimen van de stad in-app verkenningsspel

Verzamel je beste vrienden voor een fascinerend avontuur door de stad Maastricht. Speel een leuk spel op je telefoon en verken onderweg de lokale bezienswaardigheden en enkele geheime locaties. Daag jezelf uit voor interactieve taken en ontgrendel aanwijzingen om het spel gaande te houden. Download de game-app en ga naar het Vrijthof in de Binnenstadbuurt. Verken de omgeving en koop een hapje of twee voordat je op play drukt om aan je reis te beginnen. Laat de app je door het gebied leiden en kom langs iconische locaties zoals de vesting Helpoort en het bastion Jerkerkwartier. Voltooi het spel in één keer of neem de tijd om door de stad te dwalen, de app te pauzeren en opnieuw te starten wanneer je maar wilt. Blijf tijdens je hele ervaring betrokken door puzzels op te lossen die je volgende bestemmingen zullen ontgrendelen.

Roermond: Sherlock Holmes Smartphone App Stadstour

3. Roermond: Sherlock Holmes Smartphone App Stadstour

Dompel jezelf onder in de spannende wereld van Sherlock Holmes door aanwijzingen te verzamelen als onderdeel van een leuk smartphonespel. Los de moord op een fictief personage op terwijl je de hoogtepunten van Roermond verkent, zoals de Munsterkerk, het Voormalig Bisschoppelijk Paleis en meer. U ontvangt de downloadinstructies na het boeken van de tour. Na het downloaden van de game-app neem je deel aan een uniek avontuur vol hersenkrakers, puzzels en veel Britse humor. Word een eersteklas detective voor een dag en werk samen met Sherlock Holmes. U kunt de tijd nemen om de strafzaak aan te pakken en stoppen om de gebieden te bekijken wanneer u maar wilt. Start het spel op elk moment opnieuw en heb plezier met je collega's, vrienden of familie. Hoewel deze game niet gericht is op interactie met je omgeving en je er ook niet over informeren, is het de perfecte activiteit om deze geweldige stad op een leuke en interactieve manier te verkennen. Maak je klaar voor een wandeling langs de mooiste plekjes van de stad.

Veelgestelde vragen over Limburg

Welke topattracties zijn een must-see in Limburg?

De topattracties in Limburg zijn:

Limburg: wat zijn de populairste musea en tentoonstellingen?

Overzicht activiteiten in Limburg

Wil je alle activiteiten in Limburg ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.