Kies data
Limburg

Dagtrips

Limburg Dagtrips: Onze meest aanbevolen

Rotterdam: privévaart op de Maas in een speedboot

1. Rotterdam: privévaart op de Maas in een speedboot

Beleef een spannende ervaring en verken Rotterdam op een unieke manier aan boord van een opblaasboot die tot 90 km/u over de Maas vaart. Voel de adrenaline door je lichaam stromen terwijl je de beroemde attracties aan het water van de stad ziet en er meer over komt te weten. Begin je spannende rivieravontuur in het centrum van Rotterdam en bewonder indrukwekkende hoogtepunten zoals de Erasmusbrug en de Euromast. Ga daarna de grote rivier op waar de speedboot, als je geluk hebt, langs een van de enorme containerschepen vaart die dagelijks Rotterdam bezoeken. Vaar naar Vlaardingen en zie onder meer de uitgestrektheid van de Waalhaven en het dorp Pernis waarnaar de Shell-raffinaderij is vernoemd. Ga verder naar de Wiltonhaven met al zijn offshore activiteiten en natuurlijk de stad vanaf de Maas met de SS Rotterdam, Erasmusbrug en Willemsbrug, het Noordereiland en Hotel New York. Bezichtig alle bezienswaardigheden terwijl de deskundige kapitein je meer vertelt over de geschiedenis, de stad, de haven en de omliggende attracties.

Van Keulen: privérondleiding door kasteel Hoensbroek met ophaalservice

2. Van Keulen: privérondleiding door kasteel Hoensbroek met ophaalservice

Bezoek kasteel Hoensbroek tijdens een privérondleiding vanuit Keulen. Bekijk een van de grootste en mooiste kastelen van Nederland en leun achterover en ontspan in uw privéauto, waarbij u de drukte van grote groepsreizen achter u laat. Je wordt opgehaald bij je accommodatie in Keulen en begint aan je Nederlandse avontuur. Beklim de bijna 60 meter hoge versterkte middeleeuwse uitkijktoren van het kasteel voor een indrukwekkend uitzicht op het omringende landschap. Voel de rillingen over je rug lopen in de kerker, waar nog één cel bestaat. Kasteel Hoensbroek veranderde in de loop van zijn bestaan van vorm en stijl, en het meeste van zijn huidige ontwerp stamt uit de 17e en 18e eeuw. Bewonder de hoge torens en de met water gevulde gracht. Bespaar tijd met skip-the-line tickets om tijd te besparen en het meeste uit de reis te halen. Volg je gids rond het kasteelterrein en leer over de rijke geschiedenis van de aanblik. Loop door de volledig uitgeruste interieurs, compleet met meubels, schilderijen, sculpturen en verschillende alledaagse voorwerpen. Ervaar hoe het leven in het kasteel in de middeleeuwen en later was vanuit het perspectief van de eigenaren, evenals talrijke bedienden. Ga dan terug naar Keulen voor een ontspannende avond.

  • Privétours
1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Dagtrips in Limburg

Welke andere activiteiten dan Dagtrips zijn de moeite waard in Limburg?

Sitemap Limburg

Wil je alle activiteiten in Limburg ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Limburg

Fantastische ervaring! Heel gaaf om met een rib over de Maas te stuiteren. Zowel de kids (9 en 7) als wij hebben genoten.

Wat was dit geweldig zeg, een echte aanrader! Super genoten, leuk ook de verhalen die de schipper erbij verteld,

Super ervaring om met 90 km/uur door de haven van Rotterdam te varen. Leuke schipper die veel wist te vertellen.

Een heerlijke ervaring om in zo'n speedboot de haven door te gaan!