Limburg Privétours

Limburg Privétours: Onze meest aanbevolen

Rotterdam: privévaart op de Maas in een speedboot

1. Rotterdam: privévaart op de Maas in een speedboot

Beleef een spannende ervaring en verken Rotterdam op een unieke manier aan boord van een opblaasboot die tot 90 km/u over de Maas vaart. Voel de adrenaline door je lichaam stromen terwijl je de beroemde attracties aan het water van de stad ziet en er meer over komt te weten. Begin je spannende rivieravontuur in het centrum van Rotterdam en bewonder indrukwekkende hoogtepunten zoals de Erasmusbrug en de Euromast. Ga daarna de grote rivier op waar de speedboot, als je geluk hebt, langs een van de enorme containerschepen vaart die dagelijks Rotterdam bezoeken. Vaar naar Vlaardingen en zie onder meer de uitgestrektheid van de Waalhaven en het dorp Pernis waarnaar de Shell-raffinaderij is vernoemd. Ga verder naar de Wiltonhaven met al zijn offshore activiteiten en natuurlijk de stad vanaf de Maas met de SS Rotterdam, Erasmusbrug en Willemsbrug, het Noordereiland en Hotel New York. Bezichtig alle bezienswaardigheden terwijl de deskundige kapitein je meer vertelt over de geschiedenis, de stad, de haven en de omliggende attracties.

Amsterdam: Private Shopping Tour naar Designer Outlet Roermond

2. Amsterdam: Private Shopping Tour naar Designer Outlet Roermond

Begin met een handige ophaalservice vanaf je hotel in Amsterdam. Na een korte meet & greet met je chauffeur reis je naar de designer outlet in Roermond, zo'n 2 uur ten zuiden van Amsterdam. Verken bij aankomst het grootste designeroutlet in de Benelux en Duitsland. Geniet van een volledige dag winkelen met meer dan 200 internationale designermerken en 186 winkels ter plaatse. Blader door luxe items van bekende merken zoals Gucci, Prada, Burberry en Nike. Geniet in totaal 4 uur om door de winkels te bladeren. Kies ook uit een verscheidenheid aan eetgelegenheden bij de outlet. Na uw tijd om te winkelen, wordt u teruggebracht naar Amsterdam met drop-off bij uw accommodatie.

  • Privétours
  • Wateractiviteiten
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Limburg

Welke topattracties zijn een must-see in Limburg?

De topattracties in Limburg zijn:

Limburg: wat zijn de beste dingen om te doen op regenachtige dagen?

Sitemap Limburg

Wil je alle activiteiten in Limburg ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Limburg

Fantastische ervaring! Heel gaaf om met een rib over de Maas te stuiteren. Zowel de kids (9 en 7) als wij hebben genoten.

Wat was dit geweldig zeg, een echte aanrader! Super genoten, leuk ook de verhalen die de schipper erbij verteld,

Super ervaring om met 90 km/uur door de haven van Rotterdam te varen. Leuke schipper die veel wist te vertellen.

Een heerlijke ervaring om in zo'n speedboot de haven door te gaan!