Kies data

Limburg Voor regenachtige dagen

Limburg Voor regenachtige dagen: Onze meest aanbevolen

Kerkrade: toegangsbewijs Discovery Museum

1. Kerkrade: toegangsbewijs Discovery Museum

Koop toegangskaarten voor het Discovery Museum in Kerkrade en ontdek de interactieve tentoonstellingen. Leer meer over wetenschap en technologie in het verleden, het heden en de toekomst, maak je eigen gadget om mee naar huis te nemen en bekijk een geweldige live wetenschapsshow. Betreed het Discovery Museum en krijg toegang tot tentoonstellingen, waaronder het meeslepende Earth Theatre, waar je in de voetsporen van een astronaut kunt treden en de aarde vanuit een geheel nieuw perspectief kunt bekijken. Ga vervolgens naar een spannende liveshow in het Science Theater om wetenschap in actie te zien. Kom langs bij het Science Lab om je eigen gadget te maken om mee naar huis te nemen, en neem een kijkje in de schatkamer van wetenschappelijke artefacten in het museum.

Hoensbroek: Toegangsbewijs Kasteel Hoensbroek

2. Hoensbroek: Toegangsbewijs Kasteel Hoensbroek

Wees getuige van avonturen uit een ver verleden die tot leven komen bij een bezoek aan Kasteel Hoensbroek met deze toegangskaarten. Volg de route in de brochure of ga op kasteelspeurtocht. Ontdek meer dan 40 prachtig ingerichte kamers in dit grootse museumkasteel. Loop door de sprookjesachtige gangen en meer dan 40 prachtige kamers van het kasteel. Volg een zelfgeleide route beschreven in het reisboekje, verkrijgbaar bij de kassa. Lees leuke weetjes over het gebouw en krijg meer informatie van de borden in de kasteelkamers. Je kunt het kasteel ook verkennen met de Ontdek de Burcht Tour. Ontdek de 10 meest bijzondere plekken met behulp van een kaart - van de geheime kamer tot het kleine privaat. Kinderen kunnen tijdens hun onderzoek 10 verschillende postzegels verzamelen. Bewonder in de balzaal de glorieuze 18e-eeuwse zalen met plafondschilderingen, kroonluchters en vergulde afbeeldingen van gravin van Hoensbroek. Beklim de 60 meter hoge versterkte middeleeuwse uitkijktoren. Ga de kerker binnen waar de lichten langzaam uitgaan terwijl de deur achter je op slot gaat.

Oorlogsmuseum Overloon: toegangsbewijs

3. Oorlogsmuseum Overloon: toegangsbewijs

Oorlog hoort in het museum. Dat is het motto van Oorlogsmuseum Overloon. Het Oorlogsmuseum Overloon presenteert de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog, in het bijzonder zoals die zich in Nederland afspeelde. Betreed het museum en zie hoe het kan dat in 5 jaar tijd meer dan 50 miljoen mensen het leven lieten, maar ook hoe de onderdrukten vindingrijk omgingen met beperkingen en tekorten. Er is aandacht voor de oppositie, maar ook voor de vervolging. Tot slot is er natuurlijk ook aandacht voor de bevrijding, met speciale aandacht voor de Slag om Overloon.

Amsterdam: Private Shopping Tour naar Designer Outlet Roermond

4. Amsterdam: Private Shopping Tour naar Designer Outlet Roermond

Begin met een handige ophaalservice vanaf je hotel in Amsterdam. Na een korte meet & greet met je chauffeur reis je naar de designer outlet in Roermond, zo'n 2 uur ten zuiden van Amsterdam. Verken bij aankomst het grootste designeroutlet in de Benelux en Duitsland. Geniet van een volledige dag winkelen met meer dan 200 internationale designermerken en 186 winkels ter plaatse. Blader door luxe items van bekende merken zoals Gucci, Prada, Burberry en Nike. Geniet in totaal 4 uur om door de winkels te bladeren. Kies ook uit een verscheidenheid aan eetgelegenheden bij de outlet. Na uw tijd om te winkelen, wordt u teruggebracht naar Amsterdam met drop-off bij uw accommodatie.

  • Toegangstickets
  • Privétours
4 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Limburg

Welke topattracties zijn een must-see in Limburg?

De topattracties in Limburg zijn:

Limburg: wat zijn de populairste musea en tentoonstellingen?

Overzicht activiteiten in Limburg

Wil je alle activiteiten in Limburg ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.