Lindos

Lindos: de beste attracties

Topbezienswaardigheden in Lindos

Lindos: as melhores coisas para fazer

Deseja descobrir tudo o que há para fazer em Lindos? Clique aqui para uma lista completa.

Wat anderen zeggen over Lindos

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 1.019 beoordelingen

Bij de eerste mail was al direct goed duidelijk waar we moesten wachten, hoe laat de bus zou komen en hoe we de bus konden herkennen. Dat hebben we als zeer prettig ervaren. Leuke chauffeur & leuke gids die graag wat vertelde over de geschiedenis en ontstaan van diverse gebouwen die we zo tegenkwamen. Ook maakte ze goed duidelijk waar we op moesten letten in het geval we de weg in Lindos zouden kwijt raken (bordjes: to te square). We hebben de Akropolis (entree €12,00) beklommen, een hele klim (was ook nog heel erg warm) maar dan heb je ook wat. Voor liefhebbers van cultuur en geschiedenis een absolute must! Verder het leuke stadje Lindos bekeken met zijn schattige winkeltjes, ook heel erg leuk!

We beleefden een prachtige en fantastische dag! De boot was makkelijk te vinden in de haven aan de hand van de beschrijving op de voucher. Rustig boottochtje richting Lindos met uitgebreide keuze aan dranken en snacks en met zeer vriendelijk personeel. 3 uur was voor ons ideaal om Lindos te ontdekken (tip: neem je lunchpakket mee zodat je geen tijd verliest in Lindos). Op de terugvaart zwemmen/snorkelen op twee prachtige plaatsjes in de zee was werkelijk idyllisch! Topactiviteit!!

Fantastische tour! Je komt langs prachtige plekken, meer dan genoeg tijd om even te zwemmen/snorkelen op diverse plekken. En de guides zijn fantastische mensen!! Lunch inbegrepen en erg lekker met lokale specialiteiten. Ge-wel-dige ervaring!!

We hadden hele dag op de boot. Lindos is een prachtig dorp met leuke winkeltjes. De boot stopte bij verschillende mooie baaitjes Dit was erg leuk!

Leuke tocht voor een mooie prijs. Lindos is een leuke stad om in rond te dwarrelen en de moeite om nog een keer terug naar te gaan.