Lissabon
Boot- & zeiltochten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Lissabon Boot- & zeiltochten: Onze meest aanbevolen

Lissabon: zeilboottocht over de Taag

1. Lissabon: zeilboottocht over de Taag

Ga in de jachthaven van Doca do Bom Sucesso aan boord van je zeilboot. Vaar over de rivier de Taag langs het Monument der Ontdekkingen onder de Ponte 25 de Abril door. Vervolg je tocht over de Taag en bewonder de grote verscheidenheid aan bouwstijlen in Lissabon. Op de terugreis naar de jachthaven passeer je het standbeeld Christus Koning aan de zuidelijke oever en de toren van Belém. Als je de optie voor zonsondergang hebt geselecteerd, kun je de zon achter de horizon van Lissabon zien verdwijnen – een romantisch uitzicht dat perfect is voor stelletjes. Je kunt ervoor kiezen om de bemanning van de zeilboot te helpen met zeilen (ervaring niet vereist) of gewoon te ontspannen op het dek.

...
Lissabon: stadszeiltocht overdag/avond/nacht met drankjes

2. Lissabon: stadszeiltocht overdag/avond/nacht met drankjes

Maak een onvergetelijke 2 uur durende rondvaart door Lissabon op de rivier de Taag met live toelichting van de bemanning. Ontdek de prachtige waterkant van de stad op een zeilboot terwijl je onderweg de vele historische monumenten en iconische bezienswaardigheden bewondert.  Je wordt begroet door je schipper, die je bij de steiger aan boord van de zeilboot helpt. Proost met een welkomstdrankje en verken de waterwegen van Lissabon, waarbij je eerst langs het Monument der Ontdekkingen komt. Vaar onder de grandioze Brug van 25 april (Ponte 25 de Abril) en kijk omhoog om een glimp op te vangen van het Christusbeeld, Cristo Rei. Terwijl je de prachtige bezienswaardigheden van gebouwen, bruggen en schepen in je opneemt, luister je naar de bemanning die jou enkele curiositeiten en leuke weetjes vertelt over de plaatsen waar je langs vaart.  Zet de reis voort naar het historische stadscentrum, waar je kunt genieten van een indrukwekkend uitzicht op het  Praça do Comércio, de Basílica da Estrela en het Castelo de São Jorge, dat zich op de hoogste heuvel van Lissabon bevindt.  Aan het einde van je boottocht door Lissabon kun je de unieke architectuur van het MAAT Museum (Museu de Arte, Arquitetura e Tecnologia) en de beroemde Toren van Belém (Torre de Belém) bewonderen. Als je de zonsondergangsoptie hebt gekozen, ervaar je ook de stad verlicht tijdens het gouden uur, gevolgd door een prachtige zonsondergang.

...
Lissabon: sightseeing in een amfibievoertuig

3. Lissabon: sightseeing in een amfibievoertuig

Leer over de geschiedenis en cultuur van Lissabon tijdens een leuk en spannend amfibie-avontuur. Ga met een bus de rivier de Taag in! Verken de Portugese hoofdstad 90 minuten lang met een amfibievoertuig, op het land en de rivier, zonder je stoel uit te hoeven. Je wordt vermaakt door gidsen die mythes, legendes en curiositeiten delen tijdens een vermakelijke show gevuld met positieve energie en interactie met andere passagiers. Het gaat allemaal om plezier en lachen. Verwacht geen traditionele rondleiding met een traditionele gids, maar een onvergetelijke ervaring! Je komt door het historische centrum waarbij je enkele van de hoogtepunten van Lissabon ziet, en dan rijd je de Taag in. Vanaf het water geniet je van geweldig uitzicht op Lissabon en de vele monumenten in Belém die uit het tijdperk van de ontdekkingen komen. De activiteit vindt dagelijks plaats bij alle weersomstandigheden en is zowel in het Portugees als het Engels. Deze ervaring is inclusief een gratis pas voor een hop on, hop off-shuttlebus door de belangrijkste delen van Lissabon.

...
Lissabon: zeiltocht bij zonsondergang met wijn

4. Lissabon: zeiltocht bij zonsondergang met wijn

De beste manier om van de schoonheid en eigenheid van een stad aan het water te genieten, is per boot. Je vaart op de Taag en laat je overdonderen door de prachtige paleizen, musea, monumenten, kerken, bruggen, tuinen en loodsen langs het water in Lissabon. Tijdens deze rondvaart per zeil- of motorboot komt de magie van Lissabon tot leven. Lissabon bij zonsondergang zien is werkelijk een unieke ervaring. De kleur van de stad verandert en de geuren worden aromatischer. Geniet van een gratis glas wijn terwijl je door de stad vaart.

...
Lissabon: boottocht bij zonsondergang op de Taag

5. Lissabon: boottocht bij zonsondergang op de Taag

Maak een onvergetelijke avondboottocht op de Taag en geniet van het beste uitzicht op de bezienswaardigheden van Lissabon in de Portugese avondzon. Stap aan boord van een 2 uur durende plezierige rondvaart bij zonsondergang en geniet van je tijd op het water. Proef de heerlijke hapjes en nip aan een verfrissende wijn tijdens de zonsondergangtour. Geniet van een rustige avond langs de prachtige kustlijn, begeleid door aangename muziek. Ervaar het barrièrevrije panoramaschip waar je onder de blote hemel kunt zitten of onder het dak. Indien gewenst wordt het dak gesloten of plaatsen wij de zonwering op aanvraag zodat je toch kunt genieten van het heerlijke briesje. Geniet van het magische uitzicht op de stad, het moderne schip heeft een 360-graden uitzicht vanaf het raam. Ervaar het indrukwekkende panorama vanaf elke zitplaats op de boot. Voel het kalmerende briesje en geniet van de prachtige architectuur van de verlichte stad bij zonsondergang.

...
Lissabon: luxe zeilbootcruise bij nacht

6. Lissabon: luxe zeilbootcruise bij nacht

Zie Lissabon 's nachts oplichten terwijl je in een zeilboot over de rivier vaart. Deze tour van 2 uur vertrekt vanuit Doca do Bom Sucesso in Belém. Je passeert beide oevers van de rivier de Taag en passeert de belangrijkste monumenten en bezienswaardigheden van Lissabon, waaronder de Toren van Belém, het Monument der Ontdekkingen, het Elektriciteitsmuseum, MAAT, het Jerónimos-klooster, Terreiro do Paço en het heiligdom van Christus de Koning. Als u onder de 25 de Abril-brug doorloopt, kunt u een glimp opvangen van de heuvels van de stad en zijn pittoreske buurten, zoals Bairro Alto en Alfama, en het kasteel van São Jorge. Geniet van het landschap en gratis drankjes terwijl je adembenemende foto's maakt. Aan het einde van de tour keer je terug naar het startpunt. Dit is ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring, of je nu alleen bent, een stel, of met familie of vrienden.

...
Lissabon: rondvaart van 1 of 2 uur op de Taag

7. Lissabon: rondvaart van 1 of 2 uur op de Taag

Klim aan boord van een luxe jacht voor een rondvaart van 1 of 2 uur vanaf de kust van Lissabon; je vertrekt van de Doca do Bom Sucesso in de buurt van de historische Toren van Belém. Vaar op de kalme wateren van de Taag, langs de sfeervolle wijken van de stad en bewonder haar maritieme- en visserstradities, en haar strategische belangen om Portugal te verdedigen tegen een aanvallen in minder vreedzame tijden. Je enthousiaste en ervaren schipper deelt zijn kennis met je over het varen over de Atlantische Oceaan en het estuarium van de Taag; evenals de verhalen over Lissabon en de omliggende kustlijn. Je veiligheid is een topprioriteit te allen tijde. Zit lekker ontspannen aan boord van stijlvolle boten, die tussen de 7 en 18 meter lang zijn, en beschikken over sanitaire voorzieningen, een kitchenette, en een CD/MP3/radio audiosysteem om de soundtrack te bieden aan je ervaring. Kies uit een rondvaart in de ochtend van 1 uur, een rondvaart overdag van 2 uur, of een romantische rondvaart bij zonsondergang van 2 uur.

...
Lissabon: cruise bij zonsondergang

8. Lissabon: cruise bij zonsondergang

Stap aan boord van een luxe zeilboot en geniet van een serene cruise bij zonsondergang langs de rivier de Taag in Lissabon. Nip aan een frisdrank terwijl je bezienswaardigheden zoals de Belém-toren en het Monument der Ontdekkingen bewondert, en ga onder de 25 de Abril-brug door Vertrek vanuit Doca do Bom Sucesso in Belém en bekijk de belangrijkste monumenten van de stad Lissabon, gelegen aan de oevers van de rivier. Geniet ook van een aantal gratis frisdranken tijdens uw cruise. Zie Torre de Belém, het Monument der Ontdekkingen, het Elektriciteitsmuseum, Maat, het Jerónimos-klooster, Terreiro do Paço en het standbeeld van Cristo Rei. Ga onder de majestueuze 25 de Abril-brug door en bewonder het uitzicht op de heuvels van Lissabon en de pittoreske buurten, waaronder Bairro Alto en Alfama. Zoek het Castelo de San Jorge op de top van een van de heuvels. Bewonder op de terugweg van de reis de prachtige zonsondergang aan de horizon. Kijk hoe de lucht verandert in levendige tinten oranje, geel en roze en geniet van het perfecte einde van je dag in Lissabon.

...
Lissabon: boottocht over de Taag met Yellow Boat

9. Lissabon: boottocht over de Taag met Yellow Boat

Geniet, tijdens deze boottocht over de rivier de Taag, van unieke uitzichten op Lissabon en de heuvels. De tocht begint in Cais do Sodré of in het stadscentrum van Lissabon en vaart onder de 25 de Abril-brug door, richting Belém, die tot de interessantste wijken in Lissabon behoort. Onderweg krijg je een aantal van de bekendste monumenten in Belém te zien, zoals de Toren van Belém en de Padrão dos Descobrimentos. Op de terugweg naar Cais do Sodré kun je het prachtige landschap rondom Lissabon bewonderen.

...
Lissabon: rondvaart van 1 uur

10. Lissabon: rondvaart van 1 uur

Bewonder het historische centrum van Lissabon tijdens een boottocht van het stadscentrum naar Belém. Ervaar de meest ontspannende manier om bezienswaardigheden in Lissabon te zien gedurende 1 uur, vrij van verkeerslawaai en congestie, en met onmisbare fotomomenten. Krijg een fantastisch uitzicht op de beroemde bezienswaardigheden van de stad vanaf de uitkijkpunten aan het water, waaronder de Terreiro do Paço, een indrukwekkend 18e-eeuws gebouw, het Cristo Rei-heiligdom, de 25 april-brug en het opvallend moderne MAAT-gebouw. Luister eenvoudig naar fascinerende informatie over de geschiedenis van de stad en elk herkenningspunt waar je langs vaart via de beschikbare gids-app. Vaar verder naar Princesa Pier, waar u aan het einde van uw cruise aanmeert. Stap vanaf hier van de boot om de opwindende wijk Belém te verkennen en probeer een traditionele pastel de Belém.

...

Sitemap Lissabon

Wil je alle activiteiten in Lissabon ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Lissabon

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 3.808 beoordelingen

Zeer mooie zeilboottocht, zeer interessante gids, waarmee u de stad vanuit een andere hoek kunt bekijken?

Even opgeschort om Lissabon op een andere manier te zien. Een zeer attente bemanning. Een genot !

Zeer vriendelijke bemanning, geweldige rondleiding door de baai, we vonden het geweldig!

We had an amazing time with 8 friends. We had a nice guide and a lovely sunset.

Perfect ! Zeer vriendelijk personeel, geweldige rit?