Lissabon
Citycards

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Gratis annulering

Annuleer tot 24 uur voor het begin van je activiteit voor volledige restitutie.

Sitemap Lissabon

Wil je alle activiteiten in Lissabon ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Lissabon

Gemiddelde beoordeling

3.8 / 5

gebaseerd op 1.563 beoordelingen

Deze combinatie is echt een must have wanneer je naar Lissabon reist. Wanneer je deze voucher inlevert bij de AeroBus (die je meteen buiten op de luchthaven ziet staan), reis je meteen vanaf de luchthaven naar je bestemming (of er in de buurt van) aangezien de AeroBus vaste stops maakt in op grootte pleinen. Yellobus heeft verschillende touren, het is handig om van te voren te kijken wat je wilt bezichtigen, zodat je bij deze halte uitstapt. De boottocht en tramtocht vond ik het leukste! Kortom, ik zou iedereen deze combinatie ticket aanraden. Het is goedkoper dan dit kaartje in Lissabon/ bij yellotours zelf te kopen. Deze voucher geeft je veel activiteiten voor een goede prijs. De activiteiten los, zijn in verhouding duurder. En dan heb je met dit kaartje ook nog je beschikking tot de AeroBus en de overige bussen en trams.

Op elke stedentrip boek ik op de eerste dag een fietstocht zo heb je op een leuke manier een goeie onderin van een stad. De gidsen zijn stuk voor stuk enthousiast en hebben heel veel informatie. Er wordt regelmatig gestopt om deze informatie met ons te delen en de fotomomentjes. De groepen zijn niet te groot. Deze keer in Lissabon hadden we de beschikking van perfect fietsen. Samengevat het was weer een 10 waard!!!

Super flexibele kaart voor het gebruik van alle openbaar vervoer, aangesloten bij Carris.pt (praktisch alle vervoersmiddelen zoals metro, bus, tram, oude trammetjes, trein naar Sintra, ....). Ook de gratis toegang tot sommige top 10 bezienswaardigheden zit hierbij en werkt perfect als je je kaart laat zien.

Doordat je snel en gemakkelijk ergens kunt uitstappen ga je ook gebruik van maken zodat je op de meest onverwachte plekken komt. Het staat slecht aangegeven waar wel of geen je korting krijgt dus altijd er naar vragen.

heel handige kaart, vooral als je veel gebruik maakt van het ov. ook als je veel bezienswaardigheden gaat zien kun je veelal gratis of met korting naar binnen. ook in Sintra.