Vanuit Lissabon: Dagtour op ontdekking in Sintra

Dagtour op ontdekking in Sintra

Vanaf € 45 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
8 uur
Elektronische voucher toegestaan
Live gids
Spaans, Engels, Frans, Italiaans, Portugees

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Bezoek UNESCO Werelderfgoed Sintra
  • Cruise langs de prachtige kust bij Estoril na een bezoek aan Cascais
  • Geniet van de mooiste combinatie architectonische stijlen, kleuren en vormen bij het Palácio da Pena
Overzicht
Ga met ons mee op deze privé dagtour en ontdek het prachtige historische stadje Sintra, de omgeving en de eeuwenlange aristocratische geschiedenis. Eeuwen vol verhalen en historie wachten op je!
Wat te verwachten
De gids haalt je op bij je hotel of het afgesproken trefpunt (in onze luxe Mercedes).

Je begint de tour in het centrum van Sintra, dat koningen betoverde en poëten als Lord Bryon inspireerde. In het historisch centrum ben je omringd door oude huizen die zijn omgevormd tot kleine winkels en bakkerijen die lokale producten en goederen verkopen.

Vervolgens ga je naar één van de hoogtepunten van Sintra, het Palácio da Pena, een geweldig sprookjeskasteel op één van de hoogste pieken van het Sintragebergte. Hier dompel je je onder in romantische sferen en geniet je van een wonderbaarlijke combinatie van architectonische stijlen, kleuren en vormen. Tijdens de rit de berg op heb je ook de mogelijkheid om karakteristieke villa's uit de 19e eeuw te bekijken (ook te zien in Roman Polanski's 'The Ninth Gate,' met Johnny Depp).

Na het historisch paleis is het tijd voor ontspanning en heb je vrije tijd om te lunchen. Vervolgens gaat de tour verder naar het centrum van Cascais, een cosmopolitisch stadje met een prachtige baai. Cascais is een voormalig vissersdorp dat zijn tradities door de eeuwen heen heeft weten te behouden door ze in het aristocratische leven te mengen.

De tour gaat verder in het Nationaal Park Sintra-Cascais, waar je geniet van de pure atmosfeer van Guincho Beach (waar de beste vechtscène in James Bond plaatsvond), Cabo de Roca (het meest westelijke punt van Europa) en Boca do Inferno, toeristisch hoogtepunt met een goddelijk landschap, vooral wanneer de zee ruig is.

De terugrit naar Lissabon verloopt over de prachtige weg 'Marginal', altijd vlak langs de Atlantische Oceaan, de witte zandstranden en de geweldige 17e-eeuwse forten. De rit begint bij Estoril (beroemd om de casino's) en leidt naar Lissabon, waar je de mogelijkheid hebt om Belém te bezoeken (startpunt van de Portugese ontdekkingsreizen, vol historische monumenten en parken). Tot slot keer je terug naar je hotel voor wat welverdiende rust.

We raden verder aan:

Een bezoek aan Quinta da Ragaleira, één van de meest verrassende monumenten in Sintra. Deze magische plaats ligt aan de rand van het stadje en werd gebouwd tussen 1904 en 1910, in de laatste dagen van de Portugese monarchie.

Of:

Mouro's kasteel, een goedbewaarde vesting uit de 8ste eeuw, gesitueerd op een heuvel in een prachtige omgeving.
Inbegrepen
  • Gratis Wifi en flesjes water
  • Specialistische gids
  • Vervoer in een luxe Mercedes, veilig en comfortabel
Niet inbegrepen
  • Lunch
  • Toegangsprijzen
Trefpunt

Ergens in het stedelijk gebied Lissabon (hotel, boot etc.) (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Wees alert op touroperators die tours aanbieden in privévoertuigen zonder vergunning. Dit is illegaal, en in geval van ongeluk ben je niet verzekerd.

Vanaf € 45 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
Georganiseerd door

Portugal Premium Tours

Product ID: 30152