Lissabon Dagtrips
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding
lissabon pena palace sintra cabo da roca en cascais daytrip

Lissabon: Pena Palace, Sintra, Cabo da Roca en Cascais Daytrip

Duur: 8 uur
Kleine groep
GetYourGuide Original

Ontdek de schoonheid en geschiedenis van Sintra, het romantische Pena-paleis en de prachtige kustlijnen van Cabo da Roca en Cascais tijdens een…

Populaire Dagtrips in Lissabon

Bekijk alle Dagtrips in Lissabon
Bekijk alle 831 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Lissabon

Een topervaring, mede mogelijk gemaakt door de uitstekende begeleiding

Deze uitstap bleek een heel mooi verjaardagscadeau! Ondanks het mindere weer wist onze gids Barbara er steeds de fun in te houden. Het optimisme van onze begeleider bracht onze groep sowieso in een leuke sfeer, zodanig dat een minder uitzicht van bijvoorbeeld het paleis van Pena amper een domper kon zijn. Ze loodste ons trouwens op een interactieve manier doorheen dit paleis, waardoor je echt het gevoel kreeg te kunnen genieten, maar ook bij te leren en te ontdekken. Niemand van ons die nog zal vergeten wat een 'sphere' ook alweer was! Ze gaf ons daarenboven ook niet alleen advies voor eet- en drankgelegenheden, maar ook tips waar we alternatieve winkeltjes in Lissabon konden vinden (waardoor we na drie dagen zoeken dankzij haar het perfecte winkeltje vonden). Ze luisterde aandachtig naar de extra vragen die we haar konden stellen en wist die allen goed te beantwoorden. Kotom: de Sintratrip die ons bracht naar Pena Palace, Cabo da Roca en Cascais was een voltreffer, zijn geld waard!

EEN LEUKE DAG MET EEN BEKNOPT, MAAR VOLDOENDE OVERZICHT VAN PORTO

Onze gids Juliano was een jonge dynamische kerel die je Porto leert ontdekken op een speelse en leuke manier! Hij zet zich 200% in om je het aangenaam te maken. Vergeet zijn uurwerk door zijn enthousiasme ….. Juliano vroeg ons wat we verwachten van de tour en/of we alle historische gebouwen wilden bezoeken of als we graag de stad ontspannend en wandelend voorbij de gebouwen wilden ontdekken. Wij kozen voor het 2e deden terrasje …. aten hele lekkere tapas in een restaurant die ons ook was aangeraden door Juliano met een prachtig zicht over de stad.....en we ervaarden een bezoek en tasting van de Porto wijn en een al eeuwen oude Porto huis. Het was een beknopt overzicht over Porto op een heel aangename manier en leerrijke manier.... met de nodige uitleg.... Juliano heeft u ook de nodige vrijheid en privacy om Porto deels alleen te ontdekken.... maar hij was steeds in de buurt! DEZE TOUR IS EEN AANRADER EN DE GIDS OOK !!!!

Van LIsbon: dagtour met gids naar Porto Beoordeeld door Anoniem, 08/02/2019

Good tour, very flexible, but expected more guidance in Sintra/Cascais

Flexibele, vriendelijke gids. Mooie tour gehad waarbij we zelf konden kiezen hoelang we overal wouden blijven. Alles gezien, maar op het paleis na wel allemaal zelf moeten verkennen. (We waren mooi op tijd waardoor we overal relatief snel door konden lopen, te laat komen is letterlijk een goeie halve dag nodig hebben voor het paleis) Kregen voor de andere bezienswaardigheden wel tips mee van de gids, maar die zette ons alleen af in Sintra, Cabo da Roca en en Cascais om vervolgens zelf eea te moeten verkennen. Had misschien wat meer van de gids verwacht op die momenten. Al met al wel een aanrader.

Relaxed, informatief,gezellig én afwisselend

Mede dankzij onze gids Antonio hebben wij een fantastische trip gehad. Hij loodst je voor de meute uit door Pena Palace op een fijn tempo, vertelt heel veel over de geschiedenis op een zeer aangename manier. Voordat we Sintra inrijden geeft hij goede tips voor het korte verblijf daar en op weg naar Cascais geeft hij ook genoeg info voor de lunch en heerlijk ijs aldaar. Al met al is het een prachtige dag waar we graag op terug kijken.

Een fantastische tour met een fantastische begeleider!

We waren heel benieuwd naar de tour hoe het ging verlopen en laten we zeggen dat we geen spijt hebben van deze tour. Wij hadden Barbra als begeleider en zij was echt super! Goede fotograaf, toffe grapjes en legde alles heel goed uit. Ik zou deze tour zo opnieuw doen met Barbra als begeleider als natuurlijk! Door haar hebben we echt een super leuke en mooie dag gehad. Danku Barbra!