Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in het Engels te bekijken.
Dagtocht

Fátima, Batalha, Nazaré en Óbidos Dagtour

Activiteitenaanbieder: Celina Tours

Fátima, Batalha, Nazaré en Óbidos Dagtour

Activiteitenaanbieder: Celina Tours

Vanaf € 95 per persoon

Verken de rijke culturele en religieuze geschiedenis van Portugal tijdens deze tour van Lissabon naar de historische steden Fátima en Óbidos.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Boek nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie.
Duur 8 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Tourgids
Portugees, Frans, Spaans, Engels
Inclusief ophaalservice
Je wordt opgehaald bij je hotel of accommodatie in Lissabon. Als uw hotel zich in de gebieden Aflama, Bairro Alto of Baixa de Lisboa bevindt, of als uw hotel moeilijk bereikbaar is met de auto, dan wordt er een alternatieve ophaallocatie geregeld. Aangezien het een groepsreis is, kan de exacte ophaaltijd enigszins worden gewijzigd, afhankelijk van de grootte van de groep of de afstand tussen de ophaaladressen in Lissabon.
Privé- of kleine groepen mogelijk

Je belevenis

Highlights
 • Maak een uitstapje naar Fátima, een van 's werelds belangrijkste religieuze plaatsen, tijdens deze dagtour vanuit Lissabon
 • Zie waar de Maagd Maria zou zijn verschenen
 • Geniet van een lunch in een restaurant met prachtig uitzicht over de Atlantische Oceaan bij Nazaré
 • Bezoek de immense moderne kerk van Fátima, voltooid in 2007
 • Bewonder de indrukwekkende architectuur van het klooster van Batalha, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat
 • Ervaar de spirituele sfeer van de belangrijkste religieuze bestemmingen van Portugal
Volledige beschrijving

Je tour begint met het ophalen van hotels in Lissabon voordat je vertrekt naar Fátima, de thuisbasis van een van de grootste heiligdommen in de wereld, die jaarlijks meer dan 5 miljoen bezoekers trekt. Bezoek daar de Kerk van de Allerheiligste Drie-eenheid, een moderne kerk voltooid in 2007.

Stop dan en maak een keuze uit religieuze artikelen of andere producten om gezegend te worden bij je volgende stop, het heiligdom.

Het Heiligdom is waar de Maagd Maria zou zijn verschenen en 3 berichten heeft achtergelaten voor de kleine herder: het einde van de Eerste Wereldoorlog, het einde van het communisme en de aanval op paus Johannes Paulus II.

Vervolg na het heiligdom uw bezoek aan het klooster van Batalha, geklasseerd als UNESCO Werelderfgoed plaats. Dit indrukwekkende klooster werd gebouwd door koning Jan I van Portugal om de Maagd Maria te bedanken na de slag bij Aljubarrota tegen de Spaanse troepen op 14 augustus 1385.

Bezoek vervolgens Nazaré, vlakbij de oceaan. Ontspan terwijl je het prachtige strand, de charmante vissershuisjes en de verbazingwekkende kliffen boven de Atlantische Oceaan bewondert. Breng gerust een bezoek aan de top van de klif, waar de beroemde Nazaré-legende zich afspeelde.

Ga na de lunch verder met een bezoek aan het dorp Óbidos, een stad waar verbazingwekkende kerken en historische kasteelmuren langs de omtrek. Daarna is het terug naar uw hotel in Lissabon, waar deze dag van culturele en religieuze geschiedenis zal eindigen.

Inbegrepen
 • Pick-up van uw hotel
 • Vervoer in een busje met airconditioning
 • Gids
 • Lunch
 • Entreegelden voor monumenten

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Belangrijke informatie

Niet vergeten mee te nemen

 • Comfortabele schoenen

Niet toegestaan

 • Huisdieren
 • Extra grote bagage
 • Roken
 • Alcohol en drugs

Goed om te weten

 • Dit is een gedeelde tour in een klein busje voor maximaal 8 personen. Bent u met een groep van meer dan 8 personen, neem dan contact op met de aanbieder voor speciale prijzen.
 • Deze tour kan in meer dan 1 taal zijn
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,6 /5

gebaseerd op 172 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,6/5
 • Vervoer
  4,7/5
 • prijs / kwaliteit
  4,4/5
 • veiligheid
  4,7/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

onze gids Manuel gaf ons een fantastische dag. Hij heeft een encyclopedie in zijn hoofd en heeft overal een antwoord op. Hij is een uitzonderlijke gids! hij zorgde voor ons tijdens de rondleidingen. deze excursie is erg interessant, vooral Nazaré voor mij omdat ik echt van de kust hou, jammer dat het niet de tijd was van de golven met een hoogte van 30 meter. We zullen terug moeten komen in november of december! Nogmaals bedankt aan Manuel!

Verder lezen

27 september 2021

Onze gids Manuel was zeer attent, met veel kennis van de geschiedenis, niet alleen van Portugal. Zeer flexibel met schema's en attent op het verkeer. De locaties waren zeer goed gekozen en rijk aan historie. Als extra beleefdheid keerde Manuel de volgende dag terug naar het hotel om mijn bril af te leveren, vergeten in de auto. Gefeliciteerd. Ik raad Manuel aan iedereen aan!!!

Verder lezen

11 november 2019

Orlando Taixeira was an exceptional guide for the private tour we had booked. He speaks English fluently and was very knowledgeable with all the details not only in relation to the tour, but with Lisbon and the European Union in general. He was also very accommodating, patient and flexible with our requests to see/experience more things in Fatima since this was the highlight of the tour for us. Overall, I highly recommend this private tour with Orlando as the guide!

Verder lezen

16 oktober 2022

Vertalen

Product ID: 18777