Lissabon Fietstours
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Fietstours in Lissabon

Bekijk alle Fietstours in Lissabon
Bekijk alle 799 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Lissabon

Leuke route door voor ons nog onbekende delen van Lisabon.

Leuke route, maar wat meer uitleg zou het nog leuker maken. Helaas wat chaos bij begin (guide en fietsen niet herkenbaar, na vertrek opeens fietsen wissel omdat kind andere groep een van de fietsen nodig had). Helaas ging route niet naar het kasteel (zoals wel verkocht werd en onze reden voor deze fietstocht). Wij werden 2 dagen van te voren gebeld of wij op een andere dag zouden kunnen. Door ons vertrek uit Lissabon konden wij niet, waardoor fiets tour wel is door gegaan.

Lissabon: tocht van 3 uur op een elektrische fiets Beoordeeld door Jochai, 09-10-2018

Top en ideale gezinsactiviteit! Gans andere beleving dan met een bus.

Voor ons (gezin met 7 personen) was het de ideale manier om de omgeving rond Lissabon te verkennen. De beleving is zoveel groter als je Sintra en Cascaïs per fiers bezoekt. Onze gids Ricardo nam ons mee naar niet toeristische plaatsjes met adembenemende zichten. Het was top. In totaal was de tour 10u i.p.v. 6u doordat we regelmatig een stop hielden maar ook dit was geen probleem voor de Ricardo. Een echte aanrader dus.

Leuke e-bike tocht met stops voor foto's en info.

Onze gids, Tony, vroeg van te voren of onze groep vooral veel wilde fietsen of ook informatie wilde over de stad. Wij kozen voor beide! We hebben veel gezien en gehoord tijdens een erg leuke tocht door de stad. Er was ook genoeg tijd om foto's te maken.

Lissabon: heuvelrit van 2,5 uur met elektrische fiets Beoordeeld door YVONNE, 03-11-2017

Heel goede tour. De tour op de elektrische fiets over 7 heuvels.

Meer dan goed. Ook omdat we met z'n tweetjes waren. En de gids van origine een Portugees was. Hij kende de stad super goed. Hij wist ons te boeien met alle mythes en sages. Maar ook met de waarheden en de tragedies over het leven in Lissabon.

Lissabon: 7 heuvels halfdaagse tour elektrische fiets Beoordeeld door Anoniem, 12-01-2019

Het was leuk. Maar we hadden er iets meer van verwacht.

Leuke activiteit. We hadden een gezellige groep. Maya onze Nederlandse gids was fantastisch. Ze deed het erg leuk. Onderweg kom je langs mooie highlights. We hadden er zelf iets meer van verwacht. Maar al met al een leuke excursie.

Fietstocht Lissabon: vanaf het centrum naar Belém Beoordeeld door Jacqueline, 13-07-2018