Lissabon Hop on, hop off-tours
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Hop on, hop off-tours in Lissabon

Bekijk alle Hop on, hop off-tours in Lissabon
Bekijk alle 799 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Lissabon

Goed start voor een verkenning door Lissabon

Op de eerste dag van ons verblijf altijd met de hop-on-hop-off bus de stad verkennen en aantekening maken wat we willen bezoeken. Zo ook deze keer in Lissabon. De voucher was niet zo makkelijk in te wisselen voor een ticket. Niet duidelijk was welke maatschappij de tour verzorgde (er zijn er meerdere in Lissabon....), zodat we zeker een uur heen en weer hebben gelopen naar kiosken, touristoffices en ticketoffices. Uiteindelijk gevonden op een plein en daar weer moeten zoeken naar de juiste bus. En dat alles in de hitte en wachten op de bus. Wij bleken niet de eersten te zijn die op het verkeerde adres zich melden. Dit vraagt dus om betere voorlichting en communicatie.

Lissabon: hop on, hop off-tour Beoordeeld door Jan Willem, 05/23/2017

Lissabon is een waanzinnige stad en de tour laat je ALLES zien!

Vooral de tramritten vonden we erg fijn. Dan ga je door kleinere straten en dit vonden wij persoonlijk de leukste plekjes. We hadden ook een erg vermakelijke tramconducteur die veel lol had in z'n werk en zelfs de passagiers zijn plek achter het 'stuur' aanbood. Met de bus krijg je wel een beter overzicht en kun je kijken welke plekken je (later) tijdens je vakantie nog (uitgebreid) wil bezoeken. Ook de boottocht was leuk! Trek wel wat warms aan, want het is (natuurlijk) een stuk kouder dan in de stad.

Lissabon: 72-uurs hop on, hop off-ticket bus, tram & boot Beoordeeld door Carolien, 05/21/2019

Alles was goed geregeld, tram ,bus, liften. Ook bij de attracties met

Alles was goed geregeld, tram ,bus, liften. Ook bij de attracties met kortingsacties was het goed geregeld. Enkele puntjes voor verbetering, de aanduiding op de kaart waar de haltes zich bevinden. Zet even de naam van de straat erbij zodat je makkelijk de halte kan vinden als je ergens uitstapt en verderop weer instapt. Dat scheelt veel zoeken. De bonnetjes die je moet laten zien aan de chauffeur mogen wat overzichtelijker. Dit scheelt met in en uitstappen..

Lissabon: 72-uurs hop on, hop off-ticket bus, tram & boot Beoordeeld door Christin, 02/16/2019

nuttig, bereikt veel plaatsen en bezienswaardigheden

Op die manier heb je een overzichtelijk beeld van de stad en geraak je overal gemakkelijk. Enkel de boot was stuk, waardoor we foute info kregen over het uur van vertrek en ons schema wat in de war is geraakt. Voor de rest geen opmerkingen, misschien in het drukke seizoen wat meer rode trams achter elkaar inzetten wat die was vlug vol

Zeer prettige manier m een mooie stad te leren kennen !!!

Hallo, Wij hebben wederom met zeerveel plezier gebruik gemaakt van hop on bus. Service en chauffeurs hebben ons niet alleen veilig maar ook op een nette manier de stad laten zien, complimenten hiervoor !!!! Wij gaan van deze service, bij het bezoeken van een andere grote stads, zeker nog gebruikmaken. Groetjes, Linda en Henk

Lissabon: hop on, hop off-bustocht Beoordeeld door Anoniem, 06/28/2017