Lissabon
Hop on, hop off-tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Lissabon

Wil je alle activiteiten in Lissabon ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Lissabon

Gemiddelde beoordeling

3.9 / 5

gebaseerd op 2.546 beoordelingen

Deze combinatie is echt een must have wanneer je naar Lissabon reist. Wanneer je deze voucher inlevert bij de AeroBus (die je meteen buiten op de luchthaven ziet staan), reis je meteen vanaf de luchthaven naar je bestemming (of er in de buurt van) aangezien de AeroBus vaste stops maakt in op grootte pleinen. Yellobus heeft verschillende touren, het is handig om van te voren te kijken wat je wilt bezichtigen, zodat je bij deze halte uitstapt. De boottocht en tramtocht vond ik het leukste! Kortom, ik zou iedereen deze combinatie ticket aanraden. Het is goedkoper dan dit kaartje in Lissabon/ bij yellotours zelf te kopen. Deze voucher geeft je veel activiteiten voor een goede prijs. De activiteiten los, zijn in verhouding duurder. En dan heb je met dit kaartje ook nog je beschikking tot de AeroBus en de overige bussen en trams.

Super ervaring! Koop online en scan eenmalig je barcode in de Yellow bus. Je ontvangt dan een ticket wat je bij telkens bij instappen moet laten zien. Hop on-Hop off op ieder gewenst punt van de route (blauw en paars). De Carris trams en twee of drie ‘liften’ zijn ook inbegrepen. Online is echt goedkoper dan aanschaf bij de Yellow bus zelf of de kleine verkoopunits. Wij betaalden 14.50 voor 48 uur en daar zat ook de airportbus bij inbegrepen.

Op elke stedentrip boek ik op de eerste dag een fietstocht zo heb je op een leuke manier een goeie onderin van een stad. De gidsen zijn stuk voor stuk enthousiast en hebben heel veel informatie. Er wordt regelmatig gestopt om deze informatie met ons te delen en de fotomomentjes. De groepen zijn niet te groot. Deze keer in Lissabon hadden we de beschikking van perfect fietsen. Samengevat het was weer een 10 waard!!!

Prima deal. De paarse buslijn naar het oosten is wel heel saai, niet aan te raden. Aero bus werkte goed. Geen gebruik gemaakt van de santa justa lift, aangezien die erg druk was. Onduidelijk waar je de kabelbanen kon vinden. Toegang tot tram 28 was erg leuk en handig.

Goed georganiseerd, prima info over de stad, vriendelijk personeel, echt top! Alleen voucher inwisselen is wat onduidelijk, misschien nog beter aangeven dat het een kiosk is op het plein.