Kies data

Lissabon Koppels

Lissabon Koppels: Onze meest aanbevolen

Van Lissabon: Quinta da Regaleira, Sintra en Pena Palace Trip

1. Van Lissabon: Quinta da Regaleira, Sintra en Pena Palace Trip

Ontdek de prachtige architectuur van Sintra, bewonder de schoonheid van een van de hoogste heuvels van de regio Loop in je vrije tijd door de smalle straatjes van Sintra en bezoek met onze fantastische gids Quinta da Regaleira. Kom aan bij het romantische Pena-paleis in Sintra, dat een overvloed aan stijlen heeft die grotendeels in overeenstemming zijn met de exotische smaak van de romantiek. Verken het oude kasteel, dat in de 19e eeuw een van de favoriete residenties van de koninklijke familie was. Loop door het sprookjesachtige gebouw en leer over de fascinerende geschiedenis. Neem wat vrije tijd om door Sintra te slenteren en een lunch te kopen als je honger hebt. Krijg aanbevelingen over wat er te zien en te eten is in de omgeving. Begin daarna met een rondleiding langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Sintra en hoor over lokale geheimen en verhalen. Bezoek het pittoreske dorpje Cascais, gelinkt aan het Portugese koningshuis dat hier de zomer doorbracht. Struin langs prachtige stranden, herenhuizen, musea en fotogenieke straatjes. Keer aan het einde van de dag terug naar Lissabon.

Lissabon: Sunset Tour met muziek en een drankje

2. Lissabon: Sunset Tour met muziek en een drankje

Beleef een zonsondergangervaring langs de rivier de Taag in Lissabon. Bekijk iconische bezienswaardigheden zoals Christus de Koning en de brug van 25 april, evenals de elegante Toren van Belém en het Monument der Ontdekkingen. Geniet van een drankje dat bij de prijs van het ticket is inbegrepen en ontspan met muziek aan boord. Ontspan op de 2 netten van de catamaran of dans op de dansvloer aan boord. Maak foto's van de unieke architectuur van het Elektriciteitsmuseum en geniet van de kleuren van de zonsondergang weerspiegeld in het water. Keer aan het einde van de tour terug naar Ribeira das Naus Quay.

Lissabon: hop on, hop off-bustour

3. Lissabon: hop on, hop off-bustour

Met deze hop on, hop off-sightseeingtour van een hele dag, en vier afzonderlijke busroutes, zie je alles van Lissabon en heb je de vrijheid hebt om je eigen route te plannen. Dankzij de vele haltes langs de route, kun je gaan en staan waar je wilt. Stap in en uit waar en wanneer je maar wilt, en bezoek zoveel bezienswaardigheden, tuinen of winkelboulevards als je wilt. Ook kun je gebruikmaken van de audiogidsen aan boord (beschikbaar in 16 talen). Belém-route (rode route): Halte 1 - Praça do Marquês de Pombal Halte 2 - Restauradores Halte 3 - Rua do Comercio Halte 4 - Mercado da Ribeira Halte 5 - Museu dos Coches Halte 6 - Palacio da Ajuda Halte 7 - Mosteiro dos Jeronimos Halte 8 - Torre de Belém Halte 9 - Padrão dos Descobrimentos Halte 10 - MAAT Halte 11 - Docas Halte 12 - Estrela Halte 13 - Amoreiras Halte 14 - El Corte Inglés Halte 15 - Top van Park Eduard VII Halte 16 - Praça do Marquês de Pombal Oriente-route (blauwe route): Halte 1 - Praça do Marquês de Pombal Halte 2 - Restauradores Halte 3 - Rua do Comercio Halte 4 - Casa dos Bicos Halte 5 - Cais Sul e Sueste Halte 6 - Terminal de Cruzeiros Halte 7 - Estação de Stª Apolonia Halte 8 - Museu do Azulejo Halte 9 - Oceanário Halte 10 - Casino Lisboa Halte 11 - Winkelcentrum Vasco da Gama Halte 12 - Torre Vasco da Gama Halte 13 - Gare do Oriente Halte 14 - Torre do Tombo Halte 15 - Zoo Halte 16 - Mesquita Halte 17 - El Corte inglês Halte 18 - Alto do Parque Ed. VII Halte 19 - Praça do Marquês de Pombal Kastelen-route (groene route): Halte 1 - Praça Marquês de Pombal Halte 2 - Casa Museu Amália Rodrigues Halte 3 - Miradouro S. Pedro De Alcântara Halte 4 - Cais do Sodré Halte 5 - Rua do Comércio Halte 6 - Zuidelijke en Zuidelijkste Pier Halte 7 - Museu do Fado Halte 8 - Martim Moniz Halte 09 - Portas do Sol [Castelo S. Jorge] Halte 10 - Restauradores Halte 11 - Park Euduarco VII Cascais-route (oranje: Lissabon - Cascais): Halte 1 - Praça do Marquês de PombalHalte 2 - JerónimosHalte 3 - Carcavelos (Rua do Gurué)Halte 4 - Estoril (Posto de Turismo)Halte 5 - Cascais (Hotel Baía)Halte 6 - Guincho (Parque de Campismo Orbitur) *Halte 7 - Guincho (Rest. Porto Sta. Maria) *Halte 8 - Guincho (Forte dos Oitavos) *Halte 9 - Cascais (Boca do Inferno)Halte 10 - Cascais (Casa das Histórias - Paula Rego) Cascais-route (geel: Cascais - Lissabon): Halte 1 - Cascais (Casa das Histórias - Paula Rego)Halte 2 - Cascais (Hotel Baía)Halte 3 - EstorilHalte 4 - Carcavelos (Rua do Gurué)Halte 5 - JerónimosHalte 6 - Marquês de Pombal

Lissabon: zeiltocht bij zonsondergang met wijn

4. Lissabon: zeiltocht bij zonsondergang met wijn

Bewonder de iconische skyline van Lissabon onder het genot van een glas wijn tijdens een zeiltocht bij zonsondergang. Ga lekker zitten en ontspan terwijl je over de rivier de Taag vaart en geniet van de bezienswaardigheden. De beste manier om van de schoonheid en eigenheid van een stad aan het water te genieten, is per boot. Terwijl je over de rivier de Taag vaart, bewonder je de prachtige paleizen, musea, monumenten, kerken, bruggen, tuinen en loodsen, prachtig gelegen aan de waterkant van Lissabon. Zie de magie van Lissabon tot leven komen vanaf een zeil- of motorboot. Lissabon bij zonsondergang zien is een unieke ervaring. De kleur van de stad verandert en de geuren worden aromatischer. Geniet van een gratis glas wijn terwijl je door de stad vaart.

Lissabon: privécruise op de rivier de Taag op een luxe boot

5. Lissabon: privécruise op de rivier de Taag op een luxe boot

Begin uw privécruise bij zonsondergang vanaf Doca do Bom Sucesso in Belém. Ontdek enkele van de hoogtepunten van Lissabon vanaf de rivier de Taag terwijl u ontspant op een luxe zeilboot. Bekijk enkele van de beroemdste bezienswaardigheden van de stad, waaronder Torre de Belém, het Monument der Ontdekkingen, het MAAT-elektriciteitsmuseum, het Jerónimos-klooster, Terreiro do Paço en Cristo Rei. Ga onder de imposante 25 de Abril-brug door en bekijk de heuvels van Lissabon en zijn pittoreske buurten, zoals Bairro Alto en Alfama. Terwijl je terugvaart naar het vertrekpunt, geniet je van een prachtige zonsondergang aan de horizon. Kijk hoe de lucht verandert van blauw in levendige tinten geel en roze voor een perfecte afsluiting van uw dag in Lissabon.

Vanuit Lissabon: rondleiding door Sintra, Regaleira en Pena Palace

6. Vanuit Lissabon: rondleiding door Sintra, Regaleira en Pena Palace

Profiteer van een rondleiding door de Quinta Regaleira en het Pena-paleis. Word verliefd op Sintra, een dorp vol magie en mysterie, het blijvende symbool van de romantische periode van Portugal en ook geclassificeerd als UNESCO-werelderfgoed. Kies ervoor om uzelf en uw dierbaren te trakteren op een privéervaring met uw eigen gids en ophaalservice bij uw eigen hotel. Als alternatief kunt u worden opgehaald vanaf een gunstige locatie in het centrum van Lissabon. Bezoek onder begeleiding van een gids Quinta da Regaleira en geniet van de weelderige tuinen, meren, grotten en raadselachtige constructies, waaronder de wereldberoemde Initiation Well. Ontdek de mysteries van elke plaats en leer over de orden van de vrijmetselaars en de Tempeliers. Tijdens de lunchpauze in het oude centrum van Sintra heb je vrije tijd om de historische en charmante straten te verkennen. Je hebt ook tijd om het traditionele gebak, travesseiro, te proeven. Nadat je je toegangsbewijs met je gids hebt gekocht, stap je een sprookje binnen wanneer je het romantische Pena-paleis en -park binnengaat. Begrijp de unieke architectonische uitdrukking van de romantiek. Ontdek hoe het vele stijlen combineert, waaronder gotisch, neo-manueline, neo-islamitisch en neo-renaissance. Slenter door het park met zijn verbazingwekkende verscheidenheid aan planten en bomen. Bewonder het geweldige uitzicht van het paleis op het kasteel en de Atlantische Oceaan, een perfecte manier om de dag af te sluiten voordat je terugkeert naar Lissabon.

Lissabon: zonsondergangtour langs de rivier de Taag met snacks en drankjes

7. Lissabon: zonsondergangtour langs de rivier de Taag met snacks en drankjes

Begin aan een cruise bij zonsondergang aan boord van de Príncipe da Beira in Lissabon. Bewonder de hoogtepunten van de stad terwijl je langs de rivier de Taag vaart. Nip aan rode of witte wijn, bier, water of frisdrank. Probeer pastel de nata, boter, jam, olijven en gedroogd fruit. Ontmoet op het kantoor van de activiteitenaanbieder en ga aan boord van de boot. Vertrek langs de oevers van de rivier de Taag. Bekijk de kleurrijke historische gebouwen in de wijk Mouraria. Maak foto's van de 16e-eeuwse fortificatie Toren van Belém. Bekijk de rode hangbrug van 25 april die de stad met Almada verbindt. Ontspan op een comfortabel schip terwijl u de weerspiegeling van de zonsondergang op het water bekijkt. Keer terug naar uw startpunt aan het einde van uw cruise.

Lissabon: stadscruise op de rivier de Taag

8. Lissabon: stadscruise op de rivier de Taag

Stap aan boord en maak je klaar voor een unieke ervaring. Maak je klaar om Lissabon op een magische manier te zien. Laat u twee uur lang verblinden door de opwinding van de belangrijkste monumenten van de stad Lissabon. Tot slot kunt u genieten van de fantastische zonsondergang onder de Atlantische Oceaan, een moment dat u zeker wilt fotograferen. Kies uit een gedeelde of privé begeleide ervaring en leer meer over de stad. Met achtergrondmuziek en een verfrissend drankje lijken deze twee uur 5 minuten.

Van Lissabon: privétour van een halve dag Sintra & Cascais

9. Van Lissabon: privétour van een halve dag Sintra & Cascais

Ontdek Sintra, bekend om zijn vele 19e-eeuwse romantische architecturale monumenten, wat heeft geleid tot de classificatie als UNESCO-werelderfgoed. Omgeven door de bergen die zijn naam aan de stad hebben gegeven, ontstaat abrupt een granietmassief van tien km lang tussen een uitgestrekte vlakte in het noorden en de noordelijke rand van de monding van de rivier de Taag. Wandel door het historische dorpscentrum, geniet van de natuurlijke schoonheid en bezoek de meest prominente bezienswaardigheden: het Pena-paleis, het Moorse kasteel, de paleizen Regaleira en Monserrate. Steek de berg over om het meest westelijke punt van het Europese vasteland te bezoeken en verder te kijken dan de Atlantische Oceaan. Ontdek in de zogenaamde "Portugese Rivièra" de stad Cascais en het oude stadscentrum, evenals Estoril, in de volksmond bekend om het Casino Estoril, dat algemeen wordt beschouwd als het grootste casino van Europa. Ga vervolgens over de kustweg naar het centrum van Lissabon en kijk waar de Atlantische Oceaan de rivier de Taag ontmoet. De tour is privé en beschikbaar in verschillende autoklassen: standaard, standaard busje, premium, luxe busje en luxe.

Lissabon: boottocht Taag bij zonsondergang met wijn & snacks

10. Lissabon: boottocht Taag bij zonsondergang met wijn & snacks

Maak een onvergetelijke avondboottocht op de Taag en geniet van het beste uitzicht op de bezienswaardigheden van Lissabon in de Portugese avondzon. Stap aan boord van een 2 uur durende plezierige rondvaart bij zonsondergang en geniet van je tijd op het water. Proef de heerlijke hapjes en nip aan een verfrissende wijn tijdens de zonsondergangtour. Geniet van een rustige avond langs de prachtige kustlijn, begeleid door aangename muziek. Ervaar het barrièrevrije panoramaschip waar je onder de blote hemel kunt zitten of onder het dak. Indien gewenst wordt het dak gesloten of plaatsen wij de zonwering op aanvraag zodat je toch kunt genieten van het heerlijke briesje. Geniet van het magische uitzicht op de stad, het moderne schip heeft een 360-graden uitzicht vanaf het raam. Ervaar het indrukwekkende panorama vanaf elke zitplaats op de boot. Voel het kalmerende briesje en geniet van de prachtige architectuur van de verlichte stad bij zonsondergang.

 • Toegangstickets
 • Rondleidingen
 • Wateractiviteiten
 • Privétours
 • Dagtochten
 • Andere belevenissen
 • Hop on, hop off-tours
 • Transfers
 • Meerdaagse tours
 • Workshops en cursussen
 • Avonturen
 • Combi-aanbiedingen
172 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 11

Veelgestelde vragen over Lissabon

Welke topattracties zijn een must-see in Lissabon?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Lissabon?

Overzicht activiteiten in Lissabon

Wil je alle activiteiten in Lissabon ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Lissabon

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 4.499 beoordelingen

Leuke boottocht! Romantisch met zonsondergang, met een lekker wijntje en wat snacks. Iedereen kan hier ook zo zitten dat je wat moois kan zien. Het is niet een deel boven en een deel beneden. Iedereen zit op 1 niveau.

Het meest aanbevolen als je voor het eerst naar een stad gaat. Goede combinatie van bussen die een groot deel van de stad en de belangrijkste bezienswaardigheden bestrijken.

Mooie ervaring. Prachtige stemmen en gitaar spel. Aanrader om fado te beleven

Good tour to get around city center and taste some local cuisine

Mooie zang en muziek. Extra leuk is interactie met het publiek.