Lissabon: 3-in-1 hop on, hop off-bustour

Lissabon: 3-in-1 hop on, hop off-bustour

Product ID: 59858

Vanaf € 25 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
48 uur
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Audiogids/koptelefoons
Spaans, Zweeds, Chinees, Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Portugees, Russisch, Samoaans

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Verken Lissabon op je eigen tempo met een flexibel ticket voor 3 verschillende bustours
 • Ontdek het historische centrum, herbouwd na de verwoestende aardbeving van 1755
 • Leer meer over Portugals 'Tijdperk van ontdekkingen' in Belém
 • Ga omhoog met de Santa Justa-lift voor een prachtig uitzicht
 • Geniet van gratis toegang tot het openbaar vervoer en kortingen bij restaurants
 • Stap in en uit bij de monumenten en musea die je verder wilt verkennen
Overzicht
Ontdek Lissabon op je eigen tempo met een 48-uursticket voor 3 hop on, hop off-bustours. Bewonder de architectuur in Manuelstijl in stadscentrum, bekijk de bezienswaardigheden bij de Taag, verken Portugals 'Tijdperk van ontdekkingen' in Belém en meer.
Wat te verwachten
Geniet van het gemak en de flexibiliteit van een hop-on en hop-off bus tour van Lissabon met een gecombineerde ticket dat je toegang geeft tot 3 verschillende routes!

Spring op en buiten de open-top dubbeldekker bus op uw gemak, en zie de bezienswaardigheden die u wilt zien. Bewonder de belangrijkste pleinen en monumenten in de buurt van de rivier de Taag, ontdek de gladde deel van de stad op de Olisipo Tour en verken Portugal "Leeftijd van Ontdekkingen 'in Belém.

De Taag Tour neemt in veel van de beroemdste bezienswaardigheden van Lissabon, zoals het prachtige Praça de D. Pedro IV (Rossio). Rijd de elegante Avenida da Liberdade naar het Praça do Marquês de Pombal. Hier krijg je een voorproefje van de Belém gebied, site van de monumenten voor Portugal "Leeftijd van Ontdekkingen."

Ontdek een meer moderne kant van Lissabon op de Olisipo Tour. Hier kunt u springen in het Oceanarium om meer dan 16.000 vogels, zoogdieren, en het mariene leven (entree niet inbegrepen) te zien. Passeer de grand Casa dos Bicos, met zijn gevel van diamantvormige stenen. Leer alles over de beroemde tegels Portugal bij de Azulejo Museum (Museu Nacional do Azulejo), of verken de geschiedenis van de fado in het Museum van Amalia Rodrigues.

De Belém Tour laat u kennismaken met het historische gebied van Belém en Ajuda in meer detail. Bewonder de belangrijkste bezienswaardigheden van Lissabon, zoals de Torre Belém en de Padrão dos Descobrimentos (Monument van de Ontdekkingen). Meer informatie over de maritieme avonturen Portugal bij de Marine Museum, en nog veel meer.
Inbegrepen
 • Ticket voor 3 tours met een dubbeldekker
 • Gratis toegang tot het OV-netwerk (Aerobus, trams, kabelbanen en de Santa Justa-lift)
 • Audiotour in 12 talen voor de Taag- en Olisipo-tours (Portugees, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Duits, Nederlands, Japans, Russisch, Braziliaans-Portugees, Zweeds en Mandarijn)
 • Audiotour in 12 talen voor de Belém-tour (Portugees, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Duits, Nederlands, Japans, Russisch, Zweeds, Fins en Mandarijn)
 • Toegang tot de Santa Justa-lift
Niet inbegrepen
 • Toegang tot het openbaar busvervoer
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

De bustour met een open bus begint bij Praça da Figueira. De Belém-tour begint bij het Hiëronymietenklooster. Bekijk je voucher voor verdere details (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
• Taag-tour (1 uur en 40 minuten), vertrekt vanaf Praça da Figueira, elke 20 minuten met Pasen en van juni tot september tussen 09.00 en 19.00 (en elke 30 minuten van 19.00 - 20.00 uur); Oktober - mei, vertrekt elke 20 minuten van 09.00 - 17.30 uur
• Olisipo-tour (1 uur en 40 minuten), vertrekt vanaf Praça da Figueira, elke 30 minuten tussen 09.15 en 19.15 met Pasen en van juni tot september en elke 30 minuten tussen 09.15 tot 17: 45 van oktober tot mei
• De Belém-tour (45 minuten) vertrekt vanuit het Hiëronymietenklooster, in juni - september van 10.00 - 18.30 (vertrek elke 30 minuten), in oktober - mei doordeweeks van 10.00 - 12.00 en 14.00 - 17.00 (vertrek elk uur) en in weekends/vakanties van 09.30 - 12.30 en 14.00 - 17.00 (vertrek elke 30 minuten)
• Geldigheid van het ticket: 72 uur na validatie
Hop on, hop off: in- en uitstappen op elke halte langs de route zo lang je ticket geldig is

Vanaf € 25 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
Georganiseerd door

Yellow Bus Tours - Lisbon

Product ID: 59858