Lissabon: 5-uur durende privé-stadstour

Lissabon: 5-uur durende privé-stadstour

Product ID: 59126

Vanaf € 25 € 16,25 Bespaar tot 35% per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
5 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Spaans, Engels, Portugees

Ophaalservice

Vervoer vanaf je hotel, het treinstation, de cruiseterminal of elk ander adres binnen de stadsgrenzen.

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Bezoek de 800 jaar oude Kathedraal van Lissabon
  • Bewonder het Hiëronymietenklooster, een Werelderfgoedlocatie
  • Bekijk de historische monumenten in Belém en proef een lekker Beléms gebakje
Overzicht
Geniet van een privétour van een halve dag door Lissabon en bezoek interessantste bezienswaardigheden en monumenten. Bekijk de sporen die zijn achtergelaten door de Romeinen en Moren die ooit dit gebied bezetten en rijd door de historische wijken.
Wat te verwachten
Begin uw prive-5-uur rondleiding door de stad met een bezoek aan de Edward VII Park, en geniet van het uitzicht over het centrum van Lissabon.

Verder langs een aantal van de belangrijkste straten en pleinen van de stad, met inbegrip van Restauradores en Rossio pleinen, op weg naar de kathedraal.

Kathedraal van Lissabon is de oudste kerk in de stad, gebouwd in de 12e eeuw in een van de oudste wijken waar een moskee stond.

Voor het vegen van een panoramisch uitzicht over Lissabon en de rivier de Taag, stoppen bij de Graca of Our Lady of the Hill uitkijkpunten of zelfs St. George's Castle, gebouwd bovenop de heuvel waar de eerste bewoners van Lissabon vestigden.

Verhuizen naar het westelijke deel van de stad vindt u Trade plein passeren, zodra de hoofdingang naar Lissabon, gevolgd door Chiado, de meest kosmopolitische wijk en ook op een bepaald moment een van de meest chique wijken van de hoofdstad.

Uw volgende stop is in Belém, een belangrijke historische wijk. Geniet van een vakantie op het Pastéis de Belém fabriek, waar u de beroemde pastéis de nata (room gebak) kunt proberen.

In dit deel van de stad vindt u ook de Coaches Museum, de huisvesting van een verzameling van de rijtuigen en wagens uit de geschiedenis van Portugal.

Bezoek het Jerónimos-klooster, een UNESCO World Heritage Site en een van Portugal's 7 wonderen. In de kerk vind je de graven van de ontdekkingsreiziger Vasco da Gama, en de schrijver, Luís de Camões.

Bekijk de meest imposante verdediging verrijking van de 16e eeuw, en het mooiste voorbeeld van hoe krachtig en rijk Portugal was tijdens de Age of Discovery. Stop bij de Ontdekkingen Monument, met voorstellingen van de belangrijkste figuren in dit initiatief om nieuwe delen van de wereld te ontdekken.

De tocht eindigt bij uw hotel of andere aangewezen locatie in de stad.
Inbegrepen
  • Privévervoer in voertuig met airconditioning
  • Gebak uit Belém
Niet inbegrepen
  • Tickets voor monumenten
  • Maaltijden
Wat je moet weten
• Zorg dat je comfortabele kleding en schoenen draagt
• Deze tours zijn op aanvraag om overboeking te voorkomen en omdat voor een aantal activiteiten vooraf reserveren nodig is
• De tour wordt uitgevoerd met 7- of 9-persoons voertuigen

Vanaf € 25 € 16,25 Bespaar tot 35% per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (4 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Reservas e Partidas - Viagens e Turismo

Product ID: 59126